Tampa – Pittsburgh 5:4 (kon.) | Florida – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Dallas 4:1 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:4 (kon.) | Arizona – Detroit 2:4 (kon.)
San Jose – Buffalo 3:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (0:0, 0:1, 2:4)
Minnesota Wild
Pátek 13.10.2017, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Jonathan TOEWS - 2:5
     
    59:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Gustav Forsling napřáhl od modré čáry k prudké střele, která se na vrcholu mezikruží od JONATHANA TOEWSE odrazila k ledu a zamířila do protipohybu Devana Dubnyka k pravé tyči. Asistence: Gustav Forsling a Ryan Hartman.
    57:59 Mikko KOIVU - 1:5
     
    57:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Joel Eriksson Ek z obranného pásma vyhodil puk podél hrazení a MIKKO KOIVU střelou zápěstím od střídaček zamířil do prázdné brány. Asistence: Joel Eriksson Ek a Kyle Quincey.
    55:56 Chris STEWART - 1:4
     
    55:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Corey Crawford zamířil po zakázaném uvolnění Minnesoty na střídačku a po přihrávce Tylera Ennise dovezl puk z pravé strany do prázdné brány CHRIS STEWART. Minnesota vede 4:1. Asistence: Tyler Ennis a Jared Spurgeon.
    52:29 Jason ZUCKER - 1:3
     
    52:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER si u levé tyče najel na kolmou přihrávku od Mikea Reillyho a Corey Crawford ho skvěle vychytal pravým betonem, jenže útočník Minnesoty puk dojel a zpoza brány ho chytře o výstroj brankáře Chicaga poslal do brány! Asistence: Mike Reilly a Matt Cullen.
    50:32 Chris STEWART - 1:2
     
    50:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jason Zucker na levém křídle na modré čáře využil podklouznutí Brenta Seabrooka, jehož pravá brusle se dotýkala modré čáry a zřejmě kvůli tomu se o ofsajd nejednalo. Následovala diagonální přihrávka, na kterou si najel CHRIS STEWART a v blízkosti pravé tyče skóroval do prázdné brány! Asistence: Jason Zucker.
    48:21 Ryan HARTMAN - 1:1
     
    48:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane z levého křídla nahodil puk na přední tyči, kde puk mezi nohama zády k bráně skvěle tečoval clonící Tanner Kero. Devan Dubnyk sice dokázal kotouč vyrazit, RYAN HARTMAN si ho ale rychle hodil na forhend a dorazil ho do odkryté klece! United Center se raduje. Asistence: Tanner Kero a Patrick Kane.
    39:25 Eric STAAL - 0:1
     
    39:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL si na levém křídle najel na krásnou přihrávku Charlieho Coylea přes šířku ledové plochy a bez přípravy střelou zápěstím z kruhu pro vhazování procedil puk na bližší tyči pod podpaždím Coreyho Crawforda do brány! Minnesota přečkala obrovský tlak a poté jako blesk udeřila – 0:1. Asistence: Charlie Coyle.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 49. Hartman (Kero, P. Kane), 60. J. Toews (Forsling, Hartman) – 40. E. Staal (Coyle), 51. Stewart (Zucker), 53. Zucker (Reilly, Cullen), 56. Stewart (Ennis, Spurgeon), 58. M. Koivu (Eriksson Ek, Quincey)


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith (A), Seabrook (A), Kempný, C. Murphy, Forsling, Rutta – Saad, J. Toews (C), Pánik – Hartman, Anisimov, P. Kane – Sharp, Kero, DeBrincat – Bouma, Wingels, Hayden. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter (A), Brodin, Dumba, Quincey, Reilly, Olofsson – Niederreiter, E. Staal (A), Coyle – M. Foligno, M. Koivu (C), Ennis – Zucker, Eriksson Ek, Stewart – Winnik, Cullen. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kevin Pollock. Čároví: Bryan Pancich, Shandor Alphonso

    Diváci: 21386
    thejrc.org