Kometa Brno – Jihlava 2:4 (kon.) | Zlín – Vsetín 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 7:5 (kon.)
Salzburg – Warriors Brno 8:0 (kon.) | Vítkovice – Havířov 0:3 (kon.) | Sparta – Letňany 4:1 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 13.10.2017, 12:30 • DRFG Arena • Extraliga staršího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    49:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Toto byla krásná individuální akce. VÍTĚZSLAV BROŽ dostal přihrávku na modrou, poté se protáhl mezi brněnskými hráči a nekompromisně zavěsil nad Holatovu lapačku. Teď to bude pro domácí těžké. Zvrátí vývoj utkání? Bez asistence.
     
    39:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí v oslabení snižují a dávají důležitou branku do šatny! Vyhozeného kotouče se po chybě obrany zmocnil ADAM GAJARSKÝ, vydal se do akce 2 na 2, v němž si skvěle položil obránce a poté sám před brankou zakončil neomylně pod vyrážečku Juřičky – 2:3! Bez asistence.
     
    37:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového náskoku. Daňhel u pravého mantinelu vyslal dopředu MIROSLAVA JUDU, který postupoval se spoluhráčem do akce 2 na 1. Tu vzal nakonec útoční hostů na sebe a parádní ranou do bližší šibenice, která lehce cinkl o břevno, rozvlnil síť – 1:3! Asistence: Matěj Daňhel.
     
    24:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak jsem to asi zakřikl, Jihlava jde opět do vedení! Úlovec se dostal na levé straně k hodně nenápadné střele, ovšem ta propadla Holatovi z výstroje až na čáru a pohotový JAKUB FILIP došťouchal kotouč za brankovou čáru – 1:2! Asistence: Jan Úlovec.
     
    20:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    A domácí zkraje druhé části vyrovnávají! Nejprve o puk přišli v útočném pásmu, jenže MICHAL KUNC v něm zůstal a napadal. Nakonec se jej po nepřesné přihrávce zmocnil, šel sám na branku a brankáře hostů propálil přesnou ranou na vyrážečku – 1:1! Bez asistence.
     
    17:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    A navíc z brejku domácí inkasují. Studený nezpracoval na modré těžký pas a hosté vyrazili do akce 2 na 1. Ten domácí přežili, a to když Holata velmi dobře zasáhl u své pravé tyč, nicméně pohotový JAKUB FILIP se ujal na chvíli volného kotouče a pohodlně jej zasunul do prázdné branky – 0:1! Bez asistence.

    Daniel Kinc

    Šimon Albrecht

    Branky a nahrávky: 21. Kunc, 40. Gajarský – 18. Filip, 25. Filip (Úlovec), 38. Juda (Daňhel), 50. Brož


    HC Kometa Brno: Holata (Pleticha) – Věžník, T. Sedláček, Kučeřík, Buchal, J. Sedláček, P. Vašíček, Studený – Popelka, Caha, Minárik, Meluzín, Zajíček, Novák, Kavický, Gajarský, D. Vašíček, Kunc, Kadlic (C).
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Křišta, Veleba, Sapík, Marek, Trávník, Rašín – Brož, Daňhel, Úlovec, Krajíček, Kardoš, Najman (C), Filip, Juda, Pigl, Trnka, Barák, Svoboda.

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský.
    thejrc.org