Česko – Rusko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Rusko
Pátek 13.10.2017, 17:30 • Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    50:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAN MATIÁŠEK, který dostal ideální přihrávku před branku od Filipa Přikryla, kterou musel zcela osamocen využít a zvýšit stav na 3:1 pro Česko! Asistence: Filip Přikryl.
     
    48:52
    Vyloučení v týmu Rusko (Arťom Komarov – 2 min., sekání).
     
    46:08
    Isčakov ujel na pravém křídle, sjel si mezi kruhy, ale jeho tvrdý pokus končí mimo tři tyče Dostála, dobrá šance pro ruský tým!
     
    44:40
    Vyloučení v týmu Česko (Seeman – 2 min., držení protihráče).
     
    42:27
    Velká šance českého týmu. Střondalůjv pokus sice zablokoval ruský hráče, ovšem puk se odrazil k Pláškovi, který mohl dorazit do prázdné brány, ovšem puk nezvedl a přízemní střelu dokázal gólman Miftachov vytěsnit.
     
    41:43
    Vyloučení v týmu Rusko (Kizimov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:46
    Isčakov jel s Denisenkem do brejku 2 na 1, prvně jmenovaný přihrál Denisenkovi, který měl před sebou téměř odkrytou branku, ovšem Dostál předvedl nádherný zákrok, kterému zatleskalo zhruba stovka fanoušků v hale. Stav je tak stále 2:1 pro český tým!
     
    34:27
    Vyloučení v týmu Česko (Vojtěch Střondala – 2 min., hákování).
     
    30:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav netrval příliš dlouho! Karel Plášek přistrčil puk VOJTĚCHU STŘONDALOVI, který si popojel mezi kruhy a střelou do šibenice vrací vedení na českou stranu. Asistence: Karel Plášek.
     
    30:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní už to ale ruskému týmu vyšlo, KIRILL MARČENKO se ocitl zcela osamocen na kruhu, pro ruského snipera nebyl problém propálit Dostála a vyrovnat na 1:1.
     
    29:50
    Rusové uzamkli český tým ve vlastním pásmu, v pravém kruhu dostal nabito Valitov, ale Dostál se dokázal rychle přemístit a střelu vytěsnil mimo tři tyče.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu Česko (Dominik Sklenář – 2 min., hákování).
     
    24:26
    Ruský tým postupoval směrem k Dostálovi ve třech hráčích, ale naštěstí pro český tým Rusové prováhali ideální možnost ke střele, takže z toho nakonec byla pouze slabá střela do betonů Dostála.
     
    21:25
    Vyloučení v týmu Rusko (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kirill Marčenko.
     
    18:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme zde první branku utkání! Vojtěch Kropáček vybojoval puk před brankou Ruska, následně předložil puk JANU MATIÁŠKOVI, který prostřelil Miftachova a je to 1:0 pro Česko!
     
    12:16
    Michajlov si s puk vjel do prostoru mezi kruží, vypálil, jenže naštěstí pro český tým to bylo mimo! Tohle byla první velká šance zápasu!

    Karel Milec

    Branky a nahrávky: 19. Matiášek (Kropáček), 31. Střondala (Plášek), 51. Matiášek (Přikryl) – 31. Marčenko


    Česko: Dostál (Kolář) – Kleiner, Bernáth, Adámek, Klejna, Dluhoš, Had, Seeman, Michálek – Matiášek, Šír, Šik, Prošek, Kropáček, Plášek, Arnošt, Sklenář, Šedivý, Brož, Žemba, Ouřada, Střondala, Přikryl
    Rusko: Miftachov (Isajev)– Galenjuk, Malyšev, Gabdrachmanov, Porošin, Sitdikov, Semykin, Solopanov, Komarov, Misjul, Zhuralev, Valitov – Alexandrov, Astaševskij, Bedanin, Denisenko, Diadenkin, Garajev, Kizimov, Isčakov, Marčenko, Rtiščev, Michajlov, Rožkov, Sorkin, Podkolzin
    thejrc.org