Švédsko – Česko 3:4 (kon.) | Japonsko – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
3:4 (1:1, 2:3, 0:0)
Česko
Pátek 13.10.2017, 12:00 • Östersund Arena, Švédsko • Sledge hokej - Kvalifikace na Paralympijské hry
Partner:
    27:39 David PALÁT - 3:4
     
    27:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi jdou hned do vedení! Krupička zavezl puk do pásma, předložil jej Šafránkovi, který ještě nalezl lépe postaveného DAVIDA PALÁTA, který zblízka trefil odkrytou bránu. Asistence: Zdeněk Šafránek a Zdeněk Krupička.
    27:11 Pavel KUBEŠ - 3:3
     
    27:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Záhy je však srovnáno! Zdeněk Hábl přesnou nahrávkou z rohu kluziště našel sjíždějícího si PAVLA KUBEŠE, jenž poslal touš pod břevno. Nilsson byl bez šance. 3:3! Asistence: Zdeněk Hábl a David Motyčka.
    25:18 Christian HEDBERG - 3:2
     
    25:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, Tre Kronor jdou do vedení! Mezi kruhy zůstal trestuhodně osamocen CHRISTIAN HEDBERG, který z první prostřelil přesunujícího se Matouška přízemním pokusem. To je jízda domácích. Asistence: Niklas Rakos.
    21:37 Per KASPERI - 2:2
     
    21:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí ale nakonec po zásluze vyrovnávají. Střela Ingvarssona dopadla vedle Matouška, odkud ji nekompromisně zametl do brány PER KASPERI. Asistence: Niklas Ingvarsson.
    17:23 Zdeněk KRUPIČKA - 1:2
     
    17:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou opět do vedení! Nahození Wágnera od mantinelu sklepl hokejkou ZDENĚK KRUPIČKA, na což už Nilsson nedokázal reagovat. Protesty domácích na vysokou hůl byly marné, zde se o ni nejednalo. Asistence: Karel Wágner.
    14:32 Niklas RAKOS - 1:1
     
    14:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Český beton ale přeci jenom povolil, domácí publikum si poprvé zařvalo gól. Silový souboj před brankou o puk vyhrál NIKLAS RAKOS, jenž pod sání Matouška poslal puk do branky. Asistence: Christian Hedberg.
    12:22 Zdeněk HÁBL - 0:1
     
    12:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve třinácté minutě se poprvé mění skóre, a to zásluhou českého týmu! Kubeš našel před brankou zcela osamoceného ZDEŇKA HÁBLA, jenž se natáhl za Nilssona a zasunul kotouč do sítě. Hrubice švédské obrany! Asistence: Pavel Kubeš.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 15. Rakos (Hedberg), 22. Kasperi (Ingvarsson), 26. Hedberg (Rakos) – 13. Hábl (Kubeš), 18. Krupička (Wágner), 28. Kubeš (Hábl, Motyčka), 28. Palát (Šafránek, Krupička)


    Švédsko: U. Nilsson (Neuman) – Ingvarsson, Lundgren, Hedberg, Holm – P. Nilsson, Karlsson, Kasperi, Magnevill, Meng, Jonsson, Cederstam, Ojala, Rakos
    Česko: Matoušek (31. Vápenka) – Motyčka, Kubeš, Doležal – Wágner, Šafránek, Klíma, Geier, Raul, Palát, Hábl, Krupička

    Rozhodčí: Martin Rapák, Tony Rundström, Igor Hus
    bahis siteleri