Brno – Slovácko 2:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 2:1 (kon.) | Olomouc – Jablonec 0:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 2:2 (kon.) | Liberec – Dukla Praha 3:0 (kon.) | Karviná – Slavia 0:2 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
2:1 (0:0)
1.FC Slovácko
Sobota 14.10.2017, 17:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • HET liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky českého fotbalu! Dnes se v rámci dalšího kola nejvyšší české fotbalové soutěže nesoucí název představí po reprezentační pauze před svým publikem trápící se FC Zbrojovka Brno, jejímž soupeře bude celek z nedalekého Uherského Hradiště – 1.FC Slovácko.
     
    FC Zbrojovka Brno

    Léčba Pivarníkem? Zdá se, že brněnský klub potřeboval nutně medikament, který by měl začít působit co nejrychleji. Zbrojovka během reprezentační přestávky vyměnila složení trenérského štábu a nyní čeká, zdali se dostaví potřebné výsledky. V tabulce ji totiž patří poslední místo se ziskem pouhých 4 bodů a během dalších utkání se tak bude snažit zachránit zatím hodně nepovedený podzim.

    V posledním duelu před repre pauzou zavítali Brněnští na hřišti stále úřadující mistra, tedy Slavie, ovšem z hlavního města odjížděli po prohře 0:2 odjížděla bez bodu. Dvakrát se prosadil Tomáš Necid.

    Brno zatím marně čeká na dvougólového střelce, o jeho branky se zatím shodně podělilo hned šest střelců.
     
    1.FC Slovácko

    Ani celek z Uherského Hradiště nezažívá podzimní část, při níž by si mohl radostně vyskakovat. Slovácko je v tabulce na 11. místě se ziskem 8 bodů, skóre 7:7 a pouhou jednou jedinou výhru. Tedy se stejným počtem, jakým se může „pyšnit“ domácí družina.

    V posledním duelu před reprezentační přestávkou zavítalo na Stadion Miroslava Valenty do Hradiště celek Karviné, ale diváci na góly čekali marně. Duel skončil 0:0.

    Nejlepším střelcem hostů je útočník Tomáš Zajíc, jenž má na svém kontě 3 trefy, o jednu trefu zpět jsou Vlastimil Daníček a Marek Havlík.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Vraštil, Pavlík, Kijanskas, T. Jablonský – Polák – Juhar, Kratochvíl, Michal Škoda, Lutonský – Koné.
    Náhradníci: Halouska – Franco Antunes Gomes, Gáč, T. Pilík, Sedlák, Fortes, Janošek.

    1.FC Slovácko: Heča – Reinberk, S. Hofmann, Břečka, Šimko – Šumulikoski (C) – Navrátil, V. Daníček, Sadílek, Havlík – Petr.
    Náhradníci: Daněk – Hellebrand, Juroška, Yu, Zajíc, Tkáč.

    Rozhodčí: Hrubeš – Dobrovolný, Hájek.

     
    Oba celky za doprovodu rozhodčích vstupují na hrací plochu. Domácí nastupují v tradičních červených dresech, hosté se oděli do tmavě modrého.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté uvedli míč do hry a ihned směřoval kupředu dlouhý nákop, ovšem ten nikdo v červeném nezachytil, a Heča bude rozehrávat.
     
    2
    Reinberk se na pravé straně dostal k centru přes Poláka, obrana Zbrojovky míč nadvakrát odvrátila. Následně mohl balón vyvézt Lutonský, ale právě Reinberk jej odzbrojil.
     
    3
    Domácí jsou usazeni v první kombinaci na polovině svého soupeře, ovšem Slovácko se zatím velmi dobře brání.
     
    4
    Lutonský dostal pas na levou stranu, kde jeho první centr byl zablokován, ale poté se k němu míč vrátil, a hostující obrana musela opět zasahovat. Rohový kop pro Brno.
     
    5
    Centr z něj směřoval na zadní tyč, kde jeden z domácích vracel míč do ohně, ale ze závaru před brankou nic kloudného nevzniklo. Poté přišel centr také zprava, ale Hofmann jej hlavou odvrátil opět do bezpečí.
    5. Domácí zahrozili po rohu, míč ale do brány nedopravili
     
    6
    Hosté na levé straně vybojovali aut. Po rychlých přihrávkách se dostal k centru Havlík, jehož pas hlavou lehce lízl nabíhající Daníček, jenže branku domácích ani zdaleka neohrozil.
     
    7
    Na míči jsou nyní aktivnější hosté z Uherského Hradiště, kteří si však nyní na obranné polovině pořádně zavařili, a to když Koné napadal rozehrávku a Heča měl co dělat, aby v pádu před ním balón odehrál.
     
    8
    Lutonský na levé straně dobře podržel míč a snažil se proniknout dopředu, načež jej hosté museli faulovat, domácí tak vybojovali zajímavou standardní situaci.
     
    9
    K té se postavil se postavil Miloš Kratochvíl, jenž míč kroutil na zadní tyč, kam si však došel brankář Heča a nekompromisně jej dokázal vyboxovat. Zbrojovka poté dobře napadala a vybojovala aut.
     
    10
    Obránce hostů Břečka se nyní po nezaviněném souboji skácel k zemi a signalizuje problém s pravým kolenem. Na hřiště míří zdravotníci.
     
    11
    Břečka nakonec odkulhal za postranní čáru jen za pomoci dvou lékařů a vše nasvědčuje tomu, že ve hře nebude moci pokračovat.
     
    12
    Slovácko pokračuje u balónu i v deseti, Heča kombinuje s obránci a snaží se ušetřit cenné vteřinky, než bude moci dojít ke zmíněnému vystřídání zraněného Břečky.
     
    13
    K míči se po chybě ve středu dostalo Brno. Lutonský vyslal po levé straně kupředu Škodu, ten odcentroval z jedničky, ale jeho pas na nabíhajícího Koného vůbec neprošel.
    13. Škoda nacentroval do pokutového území, Koné nedosáhl
     
    13
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Tomáš Břečka, přichází Jan Juroška.
     
    14
    Na jedné straně mířil jeden z hostů z dálky hodně nepřesně, na té druhé se k dalekonosné ráně dostal Jan Polák, jehož pokus byl sražen na rohový kop.
     
    15
    První šance domácích! Po centru z rohového kopu se dostal k hlavičce na zadní tyči Koné, ale Heča jeho protisměrný pokus k druhé tyči dokázal skvěle vyrazit!
    15. Heča vytáhl zákrok utkání! Takhle vychytal Koného
     
    16
    Z dalšího rohového kopu už před brankou Milana Heči nezapršelo, domácí se dostali jen k hodně nepřesnému zakončení a gólman hostů bude vykopávat.
     
    17
    Jan Polák ve vzdušném akrobatickém souboji nešetrně zasáhl svého soupeře, karta se však udělovat nebude. Postiženým je Daníček, který se drží za obličej, ale podle prvotní signalizace bude ve hře pokračovat.
     
    18
    Domácí rychle kombinovali na levé straně a byl to opět Škoda, který kooperoval s Lutonským, ovšem tentokrát přesnou přihrávku nedostal. Dopředu míří Slovácko.
     
    19
    A hosté si připravili tutovku jako hrom! Na povedený centr z levé strany si na zadní tyči naběhl úplně volný Navrátil, který mohl zakončovat zcela osamocen z voleje, ale místo toho jen nevýrazným zakončením z první pozdravil rukavice Dušana Melichárka!
    19. Střele Navrátila chyběla razance i přesnost
     
    20
    Hosté opět zahrozili. Další centr vracel na zadní tyči opět do ohně Navrátil, Melichárek si pro míč šel, ale málem byl rychlejší jeden z hostů. Do celé situace se musel zapojit Jan polák, který na poslední chvíli odehrál míč do bezpečí.
     
    22
    Slovácko útočí nyní zejména po křídlech a zatím se mu to daří. Až nyní jeho akce nevyšla, a to když náběh Daníčka zastavil praporek pomezního sudího – ofsajd.
     
    23
    Utkání nepřináší zatím bůhvíjaké fotbalové momenty, oběma týmům se rozhodně nedá upřít bojovnost, ale fotbalovosti je na hřišti skutečně pomálu.
     
    24
    Aktivní Škoda se tentokrát rozhodl pro individuální řešení, z levé strany centroval vysokým centrem na zadní tyč, ale Heča jeho pobídku v pohodě sebral před dotírajícími hráči do svých rukavic.
     
    25
    Další velká šance jako hrom pro hosty! Sadílek se krásně zbavil obránce a pohotově odcentroval na zadní tyč, kde byl úplně sám Juroška, jenž míč sice trefil lépe, než před pár minutami Navrátil, nicméně ani on se nezapsal mezi střelce. Jeho pokus v pádu mířil vedle branky Zbrojovky!
    25. Obrovská šance hostů! Juroška mohl otevřít skóre
     
    26
    Fotbalisté z Uherského Hradiště v aktivním pojetí hry a při pokračování celé akce na levé straně vybojovalo svůj úvodní rohový kop v zápase.
     
    27
    Po něm se v hloubi útočného vápna dostal k těžké hlavičce Lukáš Sadílek, jeho hlavička si cestu na branku ale nenašla. Melichárek bude vykopávat.
     
    28
    Hra se nyní mírně srovnala, hosté se snaží opět rychle kombinovat, ale obrana Zbrojovky působí na stranách hřiště mírně konsolidovaněji.
     
    29
    Obrana hostů nyní pozorně odvrátila dva centry z pravé strany a to bylo tak to nejzajímavější, čeho se fanoušci v posledních desítkách vteřin dočkali.
     
    30
    Nakonec po půlhodině hry centroval od pravé lajny také Vraštil, ale tomu muška hodně uletěla a svým nákopem spíš ohrozil fanoušky Slovácka za brankou Milana Heči.
     
    31
    Hosté znovu na polovině hřiště postupně kombinují, ale defenzíva Brna si své úkoly mnohem jistěji a střed hřiště je dopředu nahuštěný.
     
    32
    Vytrhnout z herní letargie mohl domácí družinu Juhar, jenž se odhodlal k dalekonosné ráně, ta se svezla po trávníku, ale Hečovy rukavice byly na svém místě.
    32. Juhar poslal míč přímo do rukavic gólmana Slovácka
     
    33
    Další, kdo má z hostující družiny zdravotní potíže, je Daníček, který na několik chvil odkráčel za postranní čáru, nicméně ani v tomto případě se nebude jednat o nic vážného.
     
    34
    Nejen Koné, ale také část tribuny se nyní nařkla po akci právě domácího útočníka, který chtěl postupovat dopředu po levé straně, ovšem jej zabrzdil hodně sporný ofsajd.
     
    36
    Celé útočné snažení fotbalistů Zbrojovky ale zhatil další útočný faul, Slovácko může rychle rozehrávat a přejít dopředu.
     
    37
    Michal Škoda si pro další přihrávku sběhl do středu hřiště, míč se snažil hlavou prodloužit na Koného, ale ten byl v úplně jiných místech, než se domácí křídelník původně domníval.
     
    38
    Lutonský se na levé straně hodně pohotově vrátil do obrany, aby vypomohl Jablonskému. Míč získal a poté si troufl na ještě jednu kličku, jenže byl mu odpískán útočný faul.
     
    39
    Přes Škodu a Jablonského se dostal míč ke Lutonskému, jenž si připravil balón na pravou, ale jeho tvrdá střela byla zablokována.
     
    40
    Do konce prvního, nutno dodat na první ligu hodně podprůměrného, poločasu právě začalo. Zbrojovka se snaží být na míči a směrem dopředu něco vymyslet.
     
    41
    Nakonec se po centru zleva tlačil do zakončení Francis Koné, ale míč netrefil v nadějné pozici podle představ. Akce pokračovala dalším centrem Lutonského, jenž prověřil pevnost rukavic Milana Heči.
     
    42
    Na druhé straně se dostal k podobnému zakončení, jako před malou chvílí Koné, hostující Petr, jenže jeho hlavička v pádu byla hodně pomalá.
     
    43
    Navrátil se protáhl ve sprintu za dlouhým míčem, píchl si jej kolem Poláka, který ve skluzu trefil nejprve balón a pak také hostujícího hráče, ovšem karetní trest se opět udělovat nebude.
     
    44
    Melichárek nyní mírně zavařil nepřesnou rozehrávkou svým spoluhráčům, ale ti se nakonec z celé situace dostala a míč odvrátila.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty nad rámec prvního poločasu!
     
    45+1
    Už to vypadalo, že na pravé straně začíná rodit hodně zajímavý brejk domácí družiny, ale nadšení bylo zbytečné. Zbrojovce byl opět odmáván ofsajd.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    První poločas je za námi a fanoušci na zdejším stadiónu mohou být zatím hodně na rozpacích. Viděli jsme hodně podprůměrný poločas z obou stran, ale také tři velké šance. Tu první měl domácí Koné, jehož hlavičku Heča po rohu skvěle vyrazil. Na druhé straně zakončovali po centru z levé strany vždy na zadní tyči volní Navrátil a poté také Juroška, ani jeden z nich ale skóre duelu v tutové pozici neotevřel. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté načali druhý poločas rozehrávkou a hned nasměrovali dlouhý nákop směrem na útočnou polovinu, nicméně obrana Brna byla připravena.
     
    47
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou hned v úvodu druhé půle do vedení a tribuny propukají nadšením! Na pravé straně kombinovali Vraštil s Koném, přičemž druhý jmenovaný posunul balón Kratochvílovi. Ten okamžitě odcentroval na vzdálenější tyč, kde Škoda hlavou balón na spoluhráče, jenž byl zablokován obránce, ovšem MICHAL ŠKODA se dostal záhy k dorážce zcela osamocen na malém vápně a míč nekompromisně poslal pod břevno – 1:0!
    47. Michal ŠKODA - 1:0
     
    48
    Hosté jsou výrazně opařeni průběhem druhé půle, nicméně jsou usazeni na míči a snaží se co nejrychleji kombinovat směrem dopředu.
     
    49
    Obrana Brna však velmi dobře přistupuje ke všem hráčům a fotbalisté Uherského Hradiště musejí míč rychle dávat od nohy.
     
    50
    Domácí se mohli po rychlém zisku vydat dopředu, o míč do běhu si řekl pohybem Škoda, ale obrana hostů dobře zasáhla.
     
    51
    Na jedné straně neuspěl se svou akcí nejprve Havlík a obratem se dopředu vydali domácí. Centr z levé strany měl najít úplně volného Koného, jenže Veliče Šumulikoski na poslední chvíli pohotovým skluzem uhasil celou akci.
     
    52
    Velká šance hostů na vyrovnání! Na dlouhý křižný centr si naběhl Jakub Petr, jenž se do míče opřel skvěle z voleje a jeho pokus Melichárek reflexivně vytáhl na rohový kop!
    52. Jakub Petr vyslal krásnou střelu na bránu, Melichárek zasáhl
     
    53
    I po následném rohovém kopu se dostali hosté k ohrožení branky, jenže zakončení za hranice vápna bylo hodně nepřesné a skončilo nad brankou.
     
    54
    To na druhé straně vysunul jeden z domácích po pravé straně nabíhajícího Koného, který mohl jít z úhlu sám na branku, ovšem míč si moc předkopl, Heča proti němu vystartoval a vypíchl mu balón rukou na rohový kop.
     
    55
    Samotný rohový kop žádné nebezpečí nepřinesl, navíc Slovácko mohlo po chybě Lutonského vyrazit dopředu, jenže Jablonský se včas vrátil na své místo.
     
    56
    Fotbalisté v tmavém jsou nyní aktivnější a kombinují hodně rychle na pravém křídle, jenže stejně jako v dosavadním průběhu hry, tak i nyní se prokousávají obranou jen stěží.
     
    56
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Petr Reinberk, přichází Tomáš Zajíc.
     
    57
    Zajíc se ihned mohl uvést na hřišti zajímavou šanci, když stopoval dlouhý míč za obranu, avšak Tadas Kijanskas se výborně vrátil na svou pozici a do zakončení jej nepustil.
     
    58
    Domácí přešli opět rychle dopředu, Juhar chtěl centrovat z pravé strany, nicméně obránce byl proti a tělem srazil míč na rohový kop.
     
    59
    Po rohu hlavičkoval nejprve Polák, poté zkoušel Kratochvíl vysunout za obranu Juhara, nicméně ani jedna akce se neujala.
     
    60
    Kratochvíl dobře vybojoval míč ve středu hřiště a otevřel se mu prostor. Domácí mladík se pokusil překvapit brankáře Heču ranou z poloviny hřiště a moc nechybělo, aby jeho pokus zapadl přesně pod břevno!
    60. Zajímavý pokus, Kratochvíl to zkoušel z půlky hřiště
     
    61
    Brno je na koni. Na další centr z pravé strany si na zadní tyči naběhli v přesile Škoda s Polákem, nicméně hlavička druhého jmenovaného byla obráncem přizvednuta těsně nad horní tyč branky hostů.
     
    62
    Domácí mohli vést 2:0! Po rohovém kopu propadl míč až na zadní tyč je Konému, jenž byl opět ve velké šanci, ale balón trefil hodně nepřesně a poslal jej ve stoprocentní šanci nejspíš ramenem nad branku.
     
    63
    V útoku se po delší době připomnělo také Slovácko, ale akce měla jen jepičí život, neboť ji již v zárodku zastavil ofsajd.
     
    64
    Střídající Juroška se protáhl po pravé straně a řekl si pohybem o faul, ovšem rozhodčí jeho přání nevyslyšel. U míče domácí.
     
    65
    A jejich akci rázem zastavil ostrý faul Daníčka, který si jako první hráč v zápase prohlédl z ruky rozhodčího Hrubeše zblízka žlutou kartu.
     
    67
    Hosté se v hojném počtu usadili na míči na útočné polovině, ovšem nic z toho. Dopředu se naopak vydal Juhar, který chtěl přečíslit se spoluhráči obranu Slovácka, ovšem byl takticky faulován na polovině hřiště.
     
    68
    Koné vybojoval míč ve středu hřiště pro Kratochvíla, který okamžitě vpravo prodloužil na Juhara. Ten Kratochvílovi míč vrátil, ale jeho střela z rychlého kroku byla zablokována.
     
    69
    Zbrojovka opět roztáhla hru zprava až úplně doleva, za centrem se řítil Koné, ale pas na něj byl až přespříliš dlouhý.
     
    70
    Do konce duelu zbývá zhruba dvacet minut, domácí se snaží hrát stále aktivně a při každé šanci ušetřit co nejvíc cenných vteřinek.
     
    71
    V další možnosti o ohrožení branky ale jejich postup zastavil útočný faul u levé lajny, a fotbalisté Slovácka budou rozehrávat.
     
    72
    Dnešnímu utkání přihlíží zde v Brně 3 806 diváků!
     
    73
    Aktivní Koné vlétl jako tank ve vápně do hostujícího kapitána Šumulikoského, jehož jasně fauloval. Poté navíc zůstal sám chvíli ležet na zemi, ale bolest jej velmi rychle přešla a ve hře může pokračovat.
     
    74
    Hra se od první vstřelené branky hodně kouskuje a v tomto trendu se nyní pokračuje. Hosté se v útoku provinili již několikátým faulem a brankář Dušan Melichárek bude vykopávat.
     
    75
    Koné si dobře naběhl na aut, sklepl jej pro Kratochvíla, jenž se pokusil vysunout Juhara s Lutonským, jenže oba byli Šimkem ustráženi.
     
    76
    Na druhé straně budeme svědky dalšího rohového kopu pro hostující celek.
     
    77
    Na ten se ze všech nejvýš vyšrouboval obránce Pavlík a hlavou míč prodloužil za sebe do bezpečí. Zbrojovka se ubránila.
     
    78
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Patrik Hellebrand.
     
    79
    Domácí rozehrávali ze středu hřiště přímý kop. Na ten si nabíhal kolem hodně statické obrany Lutonský. Šimko se však včas vrátil a odehrál balón.
     
    80
    Přesně deset minut před koncem fauloval Vraštil ve výskoku střídajícího mladíka Hellebranda a hosté budou zahrávat hodně nadějný přímý kop na ohrožení branky.
     
    81
    K tomu se postavil Marek Havlík, jehož tvrdá rána našla své útočiště jen ve zdi domácí obrany.
     
    81
    Slovácko zůstalo v útoku a už už se tlačilo dopředu, ovšem jeho akci po levé straně, kde zůstal sám Jakub Petr, zastavil ofsajd.
     
    81
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Jan Sedlák.
     
    83
    Jan Polák musel faulovat na útočné polovině a také on bude v historii zápasu se žlutým kartónkem.
     
    84
    Slovácko už vrhlo všechny své síly do útoku a obléhá polovinu domácí Zbrojovky, ale ta se zatím zuby nehty drží.
     
    85
    Ještě jeden rohový kop pro celek z Uherského Hradiště.
     
    86
    Po něm sváděli všichni hráči ve vápně neuvěřitelný souboj o každý odražený balón, nakonec to Zbrojovka zvládla lépe a odehrála míč na polovinu hřiště.
     
    86
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Milan Lutonský, přichází Tomáš Pilík.
     
    87
    V další akci Slovácka vyslali hosté po levé straně kupředu Navrátila, ten se kolem Pavlíka s Vraštilem po rychlé otočce dostal k centru, ale ten skončil vysoko nad brankou.
     
    88
    Slovácko stále tlačí, ale domácí obrana opět odolává!
     
    89
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, domácí vyválčí z duelu všechny tři body! Zbrojovka vyrazila po pravé straně do brejku 3 na 2, přičemž Juhar dobře zasekl míč a vyslal do úniku úplně osamoceného TOMÁŠE PILÍKA, který šel sám na branku. Tam udělal kličku brankáři, jehož si položil a u levé tyče balón zasekl a kolem pěti bránících hráčů poslal míč do prázdné branky. Obránce na čáře už pouze srazil hrací předmět přesně do víka – 2:0!
    89. Tomáš PILÍK - 2:0
     
    90
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Martin Juhar, přichází Dominik Janošek.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec druhého poločasu!
     
    90+2
    Koné dobře zabojoval po přistrčení od Janoška proti trojnásobné přesile o míč a na svou osobu vybojoval další faul.
     
    90+3
    Domácí po pravé straně rychle rozehráli a na míč si naběhl všudypřítomný Škoda, jemuž byl ale odmáván ofsajd.
     
    90+3
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hosté vykřesávají ještě malou jiskřičku naděje! Dopředu se do rozhozené obrany kolem Vraštila vydal Navrátil, jenž rychlým centrem našel ve vápně úplně volného TOMÁŠE ZAJÍCE a ten pohotově z voleje snížil, nicméně Slovácku už to asi na bodový zisk stačit nebude – 2:1!
    90+3. Tomáš ZAJÍC - 2:1
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Brno si nakonec proti Slovácku dokráčelo pro veledůležité vítězství a teprve podruhé v sezóně si může užít tříbodovou radost!

    Do druhé půle domácí vstoupili skvěle, když se už po dvou minutách hry dostal k zakončení nadvakrát po centru Kratochvíla z pravé strany Michal Škoda a svou ránu umístil přesně pod břevno. Hosté se poté dlouho snažili o vyrovnání, ale nakonec inkasovali podruhé. Obraně unikl střídající Tomáš Pilík a po parádní akci až do prázdné branky zvýšil 2:0. Hosté se přeci jen na konci dočkali snížení, a to když Navrátil vysunul Tomáše Zajíce a ten uzavřel výsledek na konečných 2:1.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:4.
     
    Ode mne je to pro dnešek z Městském fotbalového stadiónu v Brně v Srbské ulici vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (19:00:22)

    Daniel Kinc

    Branky: 47. Michal Škoda, 89. T. Pilík (Juhar) – 90+3. Zajíc (Navrátil)

    Karty:   83. Polák (BNO) – 65. V. Daníček (SLO)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:4.
    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Vraštil, Pavlík, Kijanskas, T. Jablonský – Polák – Juhar (90. Janošek), Kratochvíl (81. Sedlák), Michal Škoda, Lutonský (86. T. Pilík) – Koné.
    Náhradníci: Halouska – Franco Antunes Gomes, Gáč, T. Pilík, Sedlák, Fortes, Janošek.

    1.FC Slovácko: Heča – Reinberk (56. Zajíc), S. Hofmann, Břečka (13. Juroška), Šimko – Šumulikoski (C) – Navrátil, V. Daníček, Sadílek (78. Hellebrand), Havlík – Petr.
    Náhradníci: Daněk – Hellebrand, Juroška, Yu, Zajíc, Tkáč.

    Rozhodčí: Hrubeš – Dobrovolný, Hájek

    Diváci: 3 806
    thejrc.org