Barys – Kunlun 4:3 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 3:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 14.10.2017, 13:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:01 Damir ŽAFJAROV - 1:3
     
    50:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se pokoušeli o vyrovnání, místo toho ale inkasují. Do zakončení při brejkové situaci se dostal DAMIR ŽAFJAROV, který poslal kotouč pod horní tyčku do protipohybu brankáře.
    43:45 Pavel ŠEN - 1:2
     
    43:45
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté právě dávají kontaktní branku. PAVEL ŠEN se propracoval do zakončení, první střelu brankář vyrazil jen vedle sebe, kam si Šen dojel a neměl problém se zakončením. Obránci Vladivostoku se museli jen červenat, protože tento gól jde na jejich vrub. Asistence: Alexandr Akmaldinov.
    27:25 Viktor ALEXANDROV - 0:2
     
    27:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři a dostávají se do vedení o dva góly. Z velkého úhlu dokázal kotouč trefit ke vzdálenější tyčce VIKTOR ALEXANDROV. Asistence: Vladimir Tkačov a Robert Sabolič.
    19:53 Maxim KAZAKOV - 0:1
     
    19:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá těsně před koncem první třetiny přesilovku a dostává se do vedení. Tvrdou ránou ze kruhu se prosazuje MAXIM KAZAKOV. Bez asistence.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 44. Šen (Akmaldinov) – 20. Kazakov, 28. Alexandrov (Tkačov, Sabolič), 51. Žafjarov


    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (Šaryčenkov) – Pereťagin, Lekomcev, Vitásek, Valentěnko, Šulakov, Pogorišnyj, Několenko, Meljakov – Šipov, Varfolomejev, Savinainen – Pestuško, Kurjanov, Koroljov – Skačkov, D. Makarov, K. Majorov – Akmaldinov, Šen, D. Iljin.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis, Blum, Mnacjan, Zemčonok, Morrisonn, Kurašov, Gavrilenko – Tkačov, Wright, Alexandrov – Kazakov, Makarenko, Žafjarov – V. Butuzov, J. Grigorenko, Sergejenko – Gičibekov, Sabolič, Machanovskij – Manukjan.
    bahis siteleri