New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Columbus – NY Rangers 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 0:6 (kon.) | Vegas – Detroit 3:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
New York Rangers
Sobota 14.10.2017, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Lukáš SEDLÁK - 3:1
     
    59:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po chybě Shattenrika na pozici pravého beka na útočné modré čáře se LUKÁŠ SEDLÁK dostal před bránícího obránce, Shattenkirk jej poté osekával a už nezabránil snadnému dovezení puku z bekhendové strany do sítě. Asistence: Ryan Murray.
     
    57:42
    Druhé vyloučení Lukáše Sedláka (Columbus). Čech držel Desharnaise v levém rohu útočného pásma Rangers.
     
    Foligno (CBJ) tak lehce dohrál Smithe (NYR) po icingu. Oba hráči se poté pustili do slovní výměny názorů a jsou z toho dvě minuty pro oba hokejisty za hrubost.
    47:28 Artěmij PANARIN - 2:1
     
    47:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    Naprosto zaslouženě jde domácí celek do vedení! Panarin rozehrál po pravém mantinelu na Jonese. Poté obránce domácích vrátil puk svému spoluhráči. ARTĚMIJ PANARIN nabral skvělou rychlost, z levé strany se dostal na osu hřiště před Shattenkirka a mezi nohama Lundqvista zakončil tam, kam potřeboval. Asistence: Seth Jones, Zach Werenski.
     
    44:08
    Atkison se obtočil kolem levé tyče ze svého pohledu, poté zůstal nepokrytý na dorážku z osy hřiště Wennberg, ale Švéd v brance soupeře předvedl skvělý zákrok!
     
    43:50
    Nejprve jeden z domácích hráčů střílel bekhendem z levého křídla, poté zakončoval ve velké šanci na levém kruhu Sedlák, puk lízl lapačku Lundqvista při snaze trefit pravý horní roh hostující branky!
    39:15 Seth JONES - 1:1
     
    39:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nešťastná branka pro hosty. Werenski posunul puk ze středu na pravý kruh. SETH JONES nahazoval před Lundqvista, puk srazil na pravou tyč kolenem Zibanejad a od brankové konstrukce šel puk do branky! Asistence: Zach Werenski, Alexander Wennberg.
     
    34:03
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Paul Carey – 2 min., držení protihráče).
     
    33:41
    Werenski udělal stahovačku obránci na levém kruhu, ale poté našel lapačku Lundqvista. Vynikající zákrok Švéda!
     
    32:20
    McDonagh střílel z jedničky z pravého kruhu, poté se puk od betonu Bobrovského odrazil k Veseymu, ale tomu kotouč v jasné šanci před prázdnou branku uskočil do náruče Rusa.
     
    30:41
    Sedlák (CBJ) nechal koleno protihráči na levém křídle je vyloučený za podražení.
     
    28:09
    Obrovská chyba hostů ve středním pásmu, McDonagh (Rangers) dostává dvě minuty za držení Foligna, který šel sám na Lundqvista. Přesilovka pro domácí.
     
    26:18
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Alexander Wennberg – 2 min., držení protihráče).
    14:35 Kevin HAYES - 0:1
     
    14:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jones udělal obrovskou chybu na vlastní modré čáře. Poté nabral rychlost po pravém křídle KEVIN HAYES a trefil se k pravé tyči ze svého pohledu. Bobrovskij a bránící Carlsson už s tím moc nemohli dělat. Tenhle gól jde za Jonesem. Bez asistence.
     
    12:27
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Kevin Hayes – 2 min., sekání).
     
    09:54
    Jeden z domácích hráčů s hokejkou na pravou stranu překvapil Lundqvista střelou z levého kruhu k bližší tyči. Poté přišla ještě jedna jedovatá střela domácích při brejku dva na jednoho z levého kruhu na lapačku!
     
    00:51
    Wennberg (Colombus) je vyloučený za sekání, když se přes něj po jeho levé ruce natlačil protihráč.
     
    00:27
    Savard nahazoval z pravé strany, Calvert tečoval puk mezi betony Lundqvista, ale hráč domácích jasně bránil v brankovišti pohybu švédského brankáře. Branka zcela správně neplatí.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 40. S. Jones (Werenski, Wennberg), 48. Panarin (S. Jones, Werenski), 60. Sedlák (R. Murray) – 15. K. Hayes


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, G. Carlsson – Panarin, Wennberg, Atkinson – Milano, N. Foligno, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, J. Anderson – Dubois, Sedlák, Dalpe.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – M. Staal, McDonagh, Skjei, Shattenkirk, Holden, Br. Smith – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash, K. Hayes, Zuccarello – Vesey, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Carey, Cracknell.
    thejrc.org