New Jersey – Washington 2:5 (kon.) | Columbus – NY Rangers 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 0:6 (kon.) | Vegas – Detroit 3:6 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:6 (0:1, 3:1, 0:4)
Detroit Red Wings
Sobota 14.10.2017, 04:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:56 Luke GLENDENING - 3:6
     
    54:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tohle už pro domácí vypadá hodně špatně... Po ztrátě puku ve středním pásmu si zprava najel LUKE GLENDENING a i když byl bráněný, tak svůj prudký švih poslal za Fleuryho záda. Asistence: Justin Abdelkader, Dylan Larkin.
    50:49 Gustav NYQUIST - 3:5
     
    50:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového trháku. Hráči Vegas propadli ve středním pásmu a najednou tu bylo přečíslesní. Manthovu střelu ještě Fleury vyrazil, na dorážku v podání GUSTAVA NYQUISTA už byl ale krátký, ten nadvakrát protlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Anthony Mantha.
    47:03 Frans NIELSEN - 3:4
     
    47:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hokej na plné pecky pokračuje a Detroit znovu vede! FRANS NIELSEN se vrátil z trestné lavice, dostal se do brejku dvou na jednoho a po rychlé výměně puku zakončil do odkryté branky. Asistence: Henrik Zetterberg, Anthony Mantha.
    44:42 Anthony MANTHA - 3:3
     
    44:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Tlak hostů přinesl své ovoce, když po zisku puku v pásmu přišla Zetterbergova přihrávka zpoza branky, ANTHONY MANTHA se s pukem rychle otočil a prostřelil Fleuryho. Asistence: Henrik Zetterberg, Gustav Nyquist.
    36:45 Erik HAULA - 3:2
     
    36:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    No vida a domácí již vedou! Od modré čáry nahazoval Sbisa, ERIK HAULA skvěle tečoval a umístil puk pod horní tyčku Mrázkovy branky. Jeho máchnutí lapačkou vyšlo naprázdno. Asistence: Luca Sbisa, Brendan Leipsic.
    35:18 James NEAL - 2:2
     
    35:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Dlouho ale Detroitu vedení nevydrželo. Domácí předvedli bleskovou akci, Perron přihrál křížem na zadní tyč, kde byl chviličku volný JAMES NEAL, ten si zpracoval a svižnou střelou poslal puk za natahujícího se Mrázka. Asistence: David Perron, Cody Eakin.
    34:46 Henrik ZETTERBERG - 1:2
     
    34:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté opět vedou! Glendening nejprve zboural Sbisu, Detroit získal územní převahu a najednou po Helmově přihrávce stál HENRIK ZETTERBERG sám před Fleurym. Hodil si puk na bekhend a procpal puk za Fleuryho. Asistence: Darren Helm, Nick Jensen.
    28:12 Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    28:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Smith se zprava natlačil před branku, skrz brankoviště poslal přihrávku na JONATHANA MARCHESSAULTA a ten zblízka uklidil puk do odkryté části branky. Mrázek dělal co mohl, ale přemístit se nedokázal. Asistence: Reilly Smith.
    01:38 Gustav NYQUIST - 0:1
     
    01:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    No vida a hned z první šance je gól. Domácí Garrison ztratil na modré čáře puk, do brejku se dostal Zetterberg, místo střely pak nahrál najíždějícímu GUSTAVU NYQUISTOVI a jelikož se Fleury nezvládl přemístit, následovala střela do odkryté části branky. Asistence: Henrik Zetterberg, Trevor Daley.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 29. Marchessault (R. Smith), 36. Neal (Perron, Eakin), 37. Haula (Sbisa, Leipsic) – 2. Nyquist (Zetterberg, Daley), 35. Zetterberg (Helm, Jensen), 45. Mantha (Zetterberg, Nyquist), 48. Nielsen (Zetterberg, Mantha), 51. Nyquist (Mantha), 55. Glendening (Abdelkader, D. Larkin)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Engelland, McNabb, Garrison (A), C. Miller, Schmidt, Sbisa – O. Lindberg, Marchessault, R. Smith (A) – Neal (A), Eakin, Perron – Leipsic, Haula, W. Karlsson – Carrier, Bellemare, Nosek.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Daley, Ericsson, Green, Kronwall (A), Jensen, Ouellet – Nyquist, Zetterberg (C), Tatar – Abdelkader (A), D. Larkin, Mantha – Helm, Nielsen, Frk – Booth, Sheahan, Glendening.

    Rozhodčí: Brenk, Rooney – Heyer, Murchison

    Diváci: 17 645
    thejrc.org