Kladno – Třemošná 8:2 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 3:0 (kon.)
Vítkovice – HK MD Šumperk 4:3 (kon.) | Letňany – Č. Budějovice 2:8 (kon.) | PZ Kladno – Sparta 3:6 (kon.)
Poruba – Třinec 0:6 (kon.) | Ústí n/L – HC Plzeň 1:7 (kon.) | Warriors Brno – Zlín 2:6 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 6:9 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
8:2 (2:1, 3:1, 3:0)
HC Meteor Třemošná
Sobota 14.10.2017, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno (kapacita: 5200 míst) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    54:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu další trefa domácích! O osmý gól v sítí Meteoru se tentokráte postaral JIŘÍ KRAUS. Asistence: Tomáš Urban, Petr Ton.
     
    51:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dominance Kladna se nezastavuje před ničím. V pořadí už sedmou branku Rytířů totiž necelých devět minut před koncem třetí třetiny vstřelil PETR TON. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    47:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se i přes početní oslabení i nadále prosazují. Na rozdíl čtyř branek posunul náskok svého týmu TOMÁŠ URBAN. Bez asistence.
     
    37:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři přidávají další gól! Tentokrát překonal brankáře Pícla svou druhou brankou v zápase FILIP SACHR, čímž zvýšil manko Třemošné už na tři góly. Bez asistence.
     
    36:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají svou přesilovku! O zvýšení na rozdíl dvou branek se totiž postaral JIŘÍ TICHÁČEK. Asistence: Filip Bulva.
     
    24:56
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Ještě není o ničem rozhodnuto! Meteor dokázal vstřelit kontaktní branku, čímž smazal manko na svého soupeře jen na jediný gól, když Gabrišku překonal JAKUB ALTRICHTER. Bez asistence.
     
    23:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do trháku! O třetí branku Rytířů se postaral svým třetím gólem v sezóně FILIP SACHR. Asistence: Jiří Kraus.
     
    19:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na řadu přichází obrat! Autorem druhé branky kladenských Rytířů se totiž stává necelou minutu před koncem první třetiny FILIP BULVA. Asistence: Tomáš Urban.
     
    17:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí ze svého tlaku přece jen vydolovali vyrovnání! Po rychlé individuální se totiž prosadil TOMÁŠ URBAN. Asistence: Filip Staněk.
     
    10:42
    Třemošná právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Po rychlé souhře v kladenském obranném pásmu se stal za velké euforie lavičky hostů prvním střelcem zápasu SEBASTIAN SEIDLER. Gabriška byl na jeho pokus krátký. Asistence: Matěj Korčák.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 18. Urban (Staněk), 20. Bulva (Urban), 24. Sachr (Kraus), 37. Ticháček (Bulva), 38. Sachr, 48. Urban, 52. Ton (Ticháček), 55. Kraus (Urban, Ton) – 11. Seidler (Korčák), 25. Altrichter


    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Staněk, Alscher, Robovský, Funk, Sýkora, Ticháček – Procházka, Chrenka, Kraus, Bulva, Sachr, Šimek, Sojka, Ton, Urban, Ullrych
    HC Meteor Třemošná: Dědič (Pícl Mi.) – Špaček, Pícl Ma., Poch, Šedivý, Makovec, Jánský, Pechr, Štaif, Bulka – Korčák, Kozlík, Altrichter, Antony, Seidler, Holý, Ebenstreit, Beránek, Stárek, Bláha

    Rozhodčí: Kraval – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 80
    thejrc.org