Motor ČB – Přerov 3:0 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:2 (po pr.) | Kadaň – K. Vary 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 6:5 (po s.n.) | Slavia – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Havířov – Litoměřice 2:1 (po pr.)
Vsetín – Třebíč 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 14.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Ve Vsetíně se schyluje k závěru první čtvrtiny základní části WSM Ligy, v rámci 13. kola zavítá na Lapač celek SK Horácká Slavia Třebíč. Klub z Vysočiny se na Valašsku prezentoval i v letní přípravě, kde se mu podařilo zvítězit 4:3 po samostatných nájezdech, Vsetín naopak dokázal v Třebíčí zvítězit v základní hrací době 1:0. Nyní však na sebe oba celky narazí v rámci soutěžního utkání a oba potřebují bodovat, aby se dotáhli do elitní osmičky, ke které má zatím blíž Horácká Slavia.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč: S trochou nadsázky se dá říci, že Bíle hvězdy působí v roli Jánošíka. Zatímco proti favoritům se Třebíčí daří, krom Karlových Varů bodovala Třebíč proti Kladnu, porazila v základní hrací době Přerov i Slavii Praha a cenný bod vybojovali Třebíčští také v Českých Budějovicích, naposledy se Bílé hvězdy převedly v dobrém světle na domácím ledě, když vynulovali třetí Frýdek-Místek 4:0. Ovšem porážku v Kadani si za rámeček svěřenci trenéra Sobotky určitě nedají, v severních Čechách padla Třebíč 2:3.

    Výsledkem ne příliš stabilních výkonu je momentálně 11.místo v tabulce WSM Ligy se ziskem 15 bodů. Ztráta na osmý Prostějov však činí pouhé dva body, o které se Třebíč pokusí zabojovat právě v utkání ve Vsetíně. Třebíč disponuje mladým kádrem, ve kterém však nechybí zkušenosti, které představuje David Dolníček či Roman Erat, nově navíc přišel do Třebíče jihlavský Richard Diviš. Právě tihle tři jsou vedoucími muži třebíčské ofenzívy, mezi něž však musíme zařadit také mladého útočníka Luboše Horkého. Třebíč úzce spolupracuje s extraligovou Kometou Brno, která prvoligovému partnerovi posílá především mladé talentované hráče. Uvidíme, jak si prvoligový reprezentant kraje Vysočina poradí na Valašsku.
     
    VHK ROBE Vsetín: Vsetínský tým je stále přikován ke 13. místu, což se pochopitelně nelíbí vedení, fanouškům a zcela jistě i hráčům samotným. Vsetín je ve WSM Lize sice nováček, ale přeci jen očekávání před sezonou byla trochu jiná než současné postavení v tabulce vypovídá. Valaši ztrácejí slibně rozehrané zápasy, především poslední dvě venkovní vystoupení v Prostějově a Frýdku-Místku měli Vsetínští výborně rozehrané, ale nakonec si slibně vybudovaný náskok nechali dorovnat a poté soupeřem i otočit. Valaši naposledy naplno bodovali před týdnem, kdy přetlačili poslední Kadaň těsně 2:1.

    Vsetínský tým sužovala marodka klíčových osobností, ale proti Třebíčí by měli trenéři Dopita s Jenáčkem již počítat s uzdravenými marody Radimem Kucharczykem a také Jakubem Teperem. Vsetín táhne produktivní David Březina, jenž je se ziskem 12 kanadských bodů jedním z nejproduktivnějších hráčů celé soutěže. V tabulce vsetínské produktivity následuje Ondřej Slováček a Jaroslav Markovič. Střílení branek ovšem není hlavní problém Valachů, bota Vsetínské tlačí spíše v defenzívě. Vsetínské vedení nedávno sáhlo k posílení brankářského postu a z Hradce Králové tak přišel na měsíční hostování brankář Jaroslav Pavelka, jenž by měl vsetínskou bránu hájit i proti Třebíčí. Podaří se Valachům v domácím prostředí naplno bodovat, a zahájit tak vítěznou sérii, která by vedla vstříc elitní osmičce?
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Žák, Dundáček, Teper, Šenkeřík – Markovič, Hruška, Březina – Slováček, Vávra, Podešva – Jonák, Kucharczyk, Finsterle – Vítek, Šilhavý, Karafiát.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, Čejka, Hort, Půža, Spurný – Jan Wasserbauer, Dolníček, R. Erat – R. Zohorna, T. Havránek, Horký – Vodný, Kusko, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Přikryl, Luczków – Wesley, Zedník..
     
    Hezký podvečer ze vsetínského Lapače. Vsetín dnes v domácím prostředí přivítá Třebíč a pro oba soupeře je dnešní utkání velmi důležité. Třebíč je na dostřel elitní osmičce, naopak Vsetín se touží na úkor Bílých hvězd znovu přiblížit bojům o pozice zaručující postup do play-off. V případě vítězství by Vsetín svého konkurenta z Vysočiny dohnal na rozdíl jediného bodu, bude se dnes na Valašsku slavit? Sledujte náš přenos.
     
    Do potemnělé arény nastupují hráči Horácké Slavie Třebíč.
     
    Vsetínští hokejisté nastupují tradičně při doprovodu klubové hymny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Utkání bylo odstartováno, úvodní buly vyhrál třebíčský kapitán Dolníček proti Hruškovi.
     
    00:41
    Vsetín se v úvodu utkání nastěhoval do útočného pásma, ale Jekel je zatím bez práce.
     
    01:03
    Jekel si připisuje první zákrok proti střele Žáka od modré čáry, třebíčský brankář měl na střelu pohodlný výhled a stejným způsobem ji zneškodnil.
     
    01:29
    Slováček dojížděl odražený puk a zdálo se, že bude na Jekela upalovat zcela osamocen, na poslední chvíli se však pohotovým zákrokem prezentoval obránce Čejka a vsetínskému útočníkovi šanci znemožnil.
     
    02:22
    V úvodu utkání jsou na puku více hráči Vsetína, hostující Třebíč jakoby vyčkávala s čím domácí vyrukují.
     
    02:48
    Bílým hvězdám se zatím příliš nedaří přechod do útočného pásma, Vsetín jejich útočné snahy likviduje již ve středním pásmu.
     
    03:22
    Markovič přihrával přes šíří pásma na střelu Dundáčkovi, Jekel vyrazil betonem a Třebíč následně posunula hru do středního pásma.
     
    04:03
    Podešva zachytil třebíčskou rozehrávku ve středním pásmu a poslal Vávrovi, ten už byl s kotoučem v mezikruží, ale na poslední chvíli mu puk sjel z hole.
     
    04:47
    Kucharczyk zadovkou přenechal puk Jonákovi, jeho ránu však pozorný Jekel vyrazil.
     
    05:07
    Střela Tepera od modré čáry sražena do zadního plexiskla, Vsetín nadále usazen v útočném pásmu.
     
    05:28
    Kucharczyk nabil zpoza branky na vrcholek pravého kruhu Teperovi, ten pálil z první, Jekel si však s prudkou střelou vsetínského obránce poradil a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    05:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají do vedení! Ostrčil nahazoval kotouč od modré čáry, před Jekelem byla skrumáž hráčů, ve které se nejlépe zorientoval JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    05:57
    Rozehrávka Vsetína nyní nepřesná, píská se zakázané uvolnění.
     
    06:06
    Erat nyní kličkou vyzrál na obránce Dundáčka a snažil se Pavelku prostřelit bekhendem, vsetínský brankář však úspěšně zasáhl.
     
    07:01
    Radim Zohorna nyní zamířil ze středního pásma do útočného pásma, z levého křídla vyslal střelu, kterou ovšem Pavelka vyráží.
     
    07:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Na Lapači je srovnáno. Individuální akcí se prezentoval VÁCLAV PŮŽA, jeho první střela byla zblokována vsetínským obráncem, třebíčský obránce však odražený kotouč zachytil a bekhendovou střelou k tyči prostřelil Pavelku. Asistence: Michal Vodný, Lukáš Spurný.
     
    08:05
    Třebíčská snaha o přechod do útočného pásma končí postavením mimo hru.
     
    08:21
    Ostrá rána Nedbala pouze prosvištěla kolem vsetínské branky, Vsetín se následně zmocnil kotouče a otáčí hru.
     
    09:15
    Valaši nyní svému soupeři kotouč vůbec nepůjčují, chybí tomu ovšem ohrožení třebíčské branky.
     
    09:50
    Ostrčil chtěl nyní vysunout do úniku Finsterleho, ale jeho přihrávka postrádala přesnost, rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    10:42
    Na ledě je nyní vidět hra, která zrovna nelahodí oku diváka, Třebíč posílá kotouč na zakázané uvolnění.
     
    11:37
    Vsetínští nyní dlouze promýšleli postup přes střední pásmo, Teper ovšem nahodil kotouč ještě před červenou čárou a hra se stěhuje před Pavelku.
     
    11:44
    Půža nyní nahazoval kotouč od modré čáry, Pavelka vyrazil a následně hru přerušil.
     
    12:07
    Podešva nyní vedl útočnou akci Vsetína, přihrál přes pásmo Vávrovi, ten chtěl ještě vylepšit pozici pro Slováčka, ale tomu se na kotouč nepodařilo dosáhnout.
     
    13:01
    Kusko nyní obešel vsetínského obránce a zkoušel Pavelku načapat nenápadnou střelou mezi nohy, vsetínský brankář se však napálit nenechal a jeho lišácký pokus zlikvidoval.
     
    13:50
    Žák nahodil kotouč na branku Třebíče, Jekel se jej snažil přikrýt lapačkou, ale puk mu pod ní projel a k dorážce se natahoval Březina, byl však již za brankou Jekela a nemohl kotouč uklidit do branky.
     
    14:52
    První vyloučení dnešního utkání, s bráněním vsetínského Slováčka to přehnal Wasserbauer a inkasuje menší trest za držení.
     
    14:58
    Třebíč se ihned po vhazování osvobozuje.
     
    15:11
    Vávra vedl útočnou akci, ovšem Podešva byl v útočném pásmu dříve, a i přes upozornění čárového rozhodčího zahrál kotouč, hra se tak stěhuje po odpískání úmyslného ofsajdu před Pavelku.
     
    15:23
    Chybnou rozehrávku Jonáka nyní mohl potrestat Kusko, naštěstí pro Vsetín to měl ke kotouči dál než obránce Frolo.
     
    15:50
    Vsetín se až nyní dokázal usadit v útočném pásmu, střelu od modré čáry vyslal Frolo, Jekel připraven.
     
    15:55
    Ostrčil po vhazování okamžitě pálil, ale trefil obětavého Vodného, jenž dokázal kotouč poslat do středního pásma.
     
    16:12
    Ostrčil dostal nabito od Markoviče, jeho rána však byla tečováná vsetínským hráčem do ochranné sítě a Valaši tak musejí vyklidit útočné pásmo.
     
    16:52
    Třebíč první oslabení v dnešním utkání přestála bez úhony a hraje v plném počtu.
     
    17:44
    Slováček nejprve přihrával Vávrovi zpoza branky, kde se však druhému jmenovanému nepodařilo kotouč ideálně trefit, hned na to se Slováček dostal do útočného pásma znovu, zkoušel zavěsit k tyči, Jekel však vyrazil a do tutové dorážky se dostal Vávra, trefil však přemisťujícího se Jekela!
     
    18:21
    Kucharczyk zkoušel poslat kotouč do jízdy Finsterlemu, jeho nahození však doputovalo až na zakázané uvolnění.
     
    18:57
    Třebíč se chvíli držela v útočném pásmu, ale žádnou práci si pro Pavelku nepřipravila.
     
    19:29
    Erat ze středního pásma nahodil kotouč na Pavelku, vsetínský brankář pro jistotu ukryl kotouče ve své rukavici a vhazuje se po jeho levici.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní část dnešního utkání mezi Vsetínem a Třebíčí nabídla velmi ospalé tempo hry. Vsetínští však měli o trochu více ze hry, častěji drželi kotouč na svých holích, ale nedokázali svého soupeře dostat pod větší tlak. Přesto se domácím podařilo otevřít skóre, když se ve zmatku před brankou orientoval Karafiát. Třebíčí se podařilo srovnat z nenápadné akce, kdy se dokázal prosadit Půža a jeho branka zatím stanovila momentální stav utkání na 1:1. Druhá třetina odstartuje ve Vsetíně přibližně v 18:21.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Březina nyní s kotoučem vyzrál na bránícího Wasserbauera a ostře vypálil, jeho ránu však Jekel dokázal zneškodnit.
     
    21:26
    Začátek druhé třetiny se nese ve znamení té první, oba celky se nikam nehrnou, naopak hra je plná nepřesností a přerušení.
     
    21:43
    Snaha Třebíče o proniknutí do útočného pásma končí zakázaným uvolněním.
     
    22:09
    Vodný si nyní vyměnil kotouč s Kristlem, první jmenovaný dostal kotouč na zakončení do prázdné branky, ale promáchl.
     
    22:17
    Z protiútoku se Šenkeříkovi podařilo vyslat do samostatného úniku Finsterleho, ten to na Jekla zkoušel mezi nohy, ale třebíčský brankář jeho úmysly dokonale přečetl a podržel svůj tým!
     
    23:28
    Dolníček poslal kotouč do křídla Wasserbauerovi, ten to zkusil bekhendem, ale Pavelka mu nedopřál radost ze vstřelení branky.
     
    24:29
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otáčí skóre utkání! Znovu z nenápadné akce, nicméně RADIM ZOHORNA to udělal výborně, z levého křídla se vydal vstříc vsetínské brance, vyhnul se bránícímu hráči a a zavěsil do pravého růžku Pavelkovy brány. Asistence: Václav Čejka, Jan Wasserbauer.
     
    24:29
    Vsetínští ve stejném čase sahají ke změně v brankovišti, Jaroslava Pavelku nahradil Luboš Horčička.
     
    25:35
    Vsetínští se snažili udržet v útočném pásmu, ale Bílé hvězdy k domácím hráčům velmi rychle přistupují a nedovolují Valachům ohrozit Jekela.
     
    26:27
    Vsetínští zvýšili svou aktivitu, ale zatím narážejí na výbornou obranu Třebíče.
     
    26:52
    Šenkeřík dostal nabito na modrou čáru, ale skrumáž hráčů před Jekelem neprostřelil, odražený kotouč míří do středního pásma.
     
    27:53
    Třebíč přidala na defenzívě a jako hlídací pes střeží střední pásmo.
     
    28:55
    Finsterle nabil na ránu Ostrčilovi, ten vyslal prudkou střelu, kterou Jekel zlikvidoval svou vyrážečkou, Třebíč se pak osvobodila jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    29:06
    Vsetín bude mít ideální příležitost ke srovnání skóre, brankář Jekel si nepohlídal svou hůl a podrazil Vítka, inkasuje za to dvě minuty. Trest odsedí za třebíčského brankáře Paták.
     
    29:12
    Ostrčil se ihned odhodlal ke střele, ale trefil zadní plexisklo.
     
    29:41
    Ostrčil znovu nahazoval od modré čáry, před Jeklem číhal Markovič, ale třebíčský brankář mu jakoukoliv dorážku znemožnil a hru přerušil.
     
    29:48
    Podešva nabil Teperovi, jeho projektil končí mimo branku.
     
    30:09
    Vsetín je v přesilové hře stále usazen v útočném pásmu, nyní vypálil z pravého kruhu Podešva, Jekel znovu úspěšně likviduje.
     
    30:16
    Přihrávka Tepera na Dundáčka nepřesná, Valaši musejí vyklidit útočnou třetinu.
     
    30:39
    Teper tentokrát Dundáčkovi nabil, jeho prudká rána však končí mimo branku a Půža následně vyhazuje.
     
    31:06
    Vsetín byl ve své druhé početní výhodě nebezpečný, ale Třebíč krušné chvíle ustála a je kompletní.
     
    31:38
    Kusko přihrával od mantinelu do předbrankového prostoru Zohornovi, do jeho střely vložil hůl obránce Frolo a kotouče skončil v ochranné síti.
     
    31:50
    Hru v početní výhodě si tentokrát vyzkouší Bíle hvězdy, dvě minuty za podražení pro vsetínského Frola.
     
    32:11
    Vsetínským se daří držet Třebíčské v jejich obranném pásmu.
     
    32:35
    Střela Nedbala byla zblokována, odražený kotouč dojel Dundáček a vyhazuje.
     
    32:54
    Kotouč znovu míří až za Jekelovu bránu.
     
    33:19
    Vsetín brání výborně, znovu nepustil Třebíč do útočného pásma, tentokrát se o vyhození kotouče postaral Šenkeřík.
     
    33:50
    Vsetín ustál oslabení s přehledem a jsme znovu svědky hry pět na pět.
     
    34:00
    Frolo se po návratu z trestné lavice ihned zapojil do hry a dostal se ke střele, kterou však Jekel tlumí ve své výstroji a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    34:20
    Vítek propasíroval kotouče zpoza branky na Karafiáta, ten se natahoval po dorážce, ale jeho snaha byla sražena do rohu kluziště, a Třebíč tak ustála další závar.
     
    35:03
    Vsetínští nepřesní při přechodu do útočného pásma, rozhodčí píská ofsajd.
     
    35:42
    Druhá vsetínská formace nyní trápila třebíčskou obranu, přímé ohrožení Jekela se však nekonalo.
     
    35:56
    Kucharczyk nyní přihrávkou od mantinelu uvolnil Fisterleho ten se do střely pořádně opřel, Jekel však i tuto tvrdou ránu ustál a nadále drží naděje Bílých hvězd.
     
    36:16
    Jekel se nyní snažil urychlit hru, ale kotouč se od plexiskla odrazil do ochranné sítě a bude se vhazovat znovu před třebíčským brankářem.
     
    36:31
    Krušné chvíle pro Jekla, Žák dvakrát nahazoval kotouč na branku a brankář Třebíče vůbec netušil, kde se kotouč nachází, ovšem nikdo ze vsetínských hráčů se nedokázal včas zorientovat a Třebíč nadále drží hubené vedení.
     
    36:31
    Při přerušení hry se před Jekelem strhla pěstní potyčka mezi vsetínským Vítkem a Vágnerem oba hráči nafasovali menší tresty za hrubost.
     
    36:52
    Zohorna nyní předvedl v útočném pásmu individuální akci, kterou se snažil zakončit bekhendem, Horčička však úspěšně zasáhl.
     
    36:59
    Třebíč si zahraje v početní výhodě, Hruška fasuje dvě minuty za hákování, bude se hrát klasická přesilovka 5 na 4.
     
    37:35
    Vávrovi se podařilo vyvést kotouč, snažil se nabruslit i do střelecké pozice, ale byl včas odzbrojen třebíčskými obránci.
     
    37:56
    Počet hráčů na ledě se srovná, Dolníček nyní trochu zbytečně mimo hru fauloval a rozhodčí si jeho nedovoleného počínání všimli. Třebíčský kapitán putuje na trestnou lavici za hrubost.
     
    38:26
    Frolo se nyní dlouze rozmýšlel, zda má vypálit, nakonec vypálil, ale trefil prvního bránícího hráče Třebíče.
     
    38:40
    Utkání se vyostřuje, další pěstní potyčka, ve které úřadovali vsetínský Markovič a třebíčský Půža, oba borci putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    38:40
    A těch trestů bude víc, rozhodčí se rozhodli vyloučit i Kucharczyka na dvě minuty za hrubost a Spurného, jenž k trestu za hrubost fasuje ještě další menší trest za stejné provinění, kterým rozpoutal potyčky před Jekelem. Vsetín tak čeká početní výhoda 4 na 3 a po vypršení trestu Hrušky téměř minutová dvojnásobná početní výhoda.
     
    38:40
    Na ledě se neustále řeší vyloučení hráči, takže jsme svědky dlouhého přerušení.
     
    38:59
    Odstartovala vsetínská dvojnásobná početní výhoda, kterou ovšem Čejka hned maří svým vyhozením.
     
    39:42
    Vsetínští kombinují, ale Třebíč zatím žádnou ránu na Jekela nepropustila.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dějství se zprvu neslo v podobném duchu jako první. Třebíč dokázala skóre otočit z ničeho nic, když se pohotovou střelou do pravého růžku vsetínské branky prezentoval Zohorna. Ospalé tempo utkání oživily až potyčky v závěru třetiny, které ovšem hlavní rozhodčí nekompromisně trestali. Vsetín měl díky tomu možnost dvojnásobné početní výhody, která trvala necelou minutu, ale brankář Jekel si v oslabení nemusel připsat jediný zákrok. Valaši zahájí závěrečnou třetinu v početní výhodě 5 na 4, stane se tak přibližně v 19:19.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Odstartovala třetí třetina, Vsetín pokračuje v početní výhodě 5 na 4.
     
    40:22
    Třebíč vyhazuje.
     
    40:39
    Třebíč hraje v plném počtu.
     
    41:03
    Erat to na Horčičku zkoušel z ostrého úhlu, kotouč se však od vsetínského brankáře odráží do rohu kluziště.
     
    41:22
    Wasserbauer nyní dobruslil nahozený kotouč a zadovkou jej poslal Dolníčkovi, jenž byl před Horčičkou zcela sám, zkušený matador zvolil střelu z první, ale Horčička vytáhl svou lapačku, kterou znemožnil Třebíčí odskočit do dvoubrankového náskoku!
     
    42:44
    Vsetín drží útočné pásmo, ale obránci Třebíče nepovolují zelenožlutým ohrozit Jekelovu bránu.
     
    43:25
    Poněkud kontroverzně odpískané zakázané uvolnění Vsetína, zatímco jeden z čárových rozpažil, ten druhý opožděně píská icing.
     
    44:03
    Útočné snahy Valachů troskotají na výborné obraně Třebíče.
     
    44:51
    Hra je opětovně plná nepřesnost, Třebíčí se však momentálně daří držet Vsetín mimo obranné pásmo.
     
    45:21
    Vsetínský brankář Horčička má nyní menší potíže s výstroji, rozhodčí čekají, až bude opět připraven ke hře.
     
    45:35
    Střela Spurného byla zblokováná Frolem, Vsetín však nadále pod tlakem Třebíče.
     
    45:48
    Hra se stěhuje před Jekela, Vodný poslal kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    46:23
    Slováček nyní dojel nahozený kotouč od Kucharczyka, snažil se jej adresovat sjíždějícímu Dundáčkovi, ale ten jeho přihrávku nezachytil a musí pro puk až ke svému brankáři.
     
    46:54
    Jonák se nyní snažil překonat Jekela z otočky, ale třebíčský brankář se štěstím vyrazil.
     
    47:24
    Markovič vystihl rozehrávku Třebíče a předložil kotouč Finsterlemu, ten si dal puk na bekhend, ale Jekel opět úspěšně zasáhl.
     
    48:03
    Frolo nyní poslal dlouhý pas na Šilhavého, ten kotouč prostrčil na Ostrčila, jenž se na Jekela řítil osamocen, ale ani vsetínskému obránci se nepodařilo dobře chytajícího brankáře prostřelit!
     
    48:45
    Vsetín nyní nepřesný ve vlastním obranném pásmu, Třebíči se tak daří držet Valachy na uzdě.
     
    49:50
    Třebíč hraje trpělivě, nikam se příliš nežene, je si dobře vědoma, že hru musí tvořit Vsetín.
     
    50:16
    Vsetín má nyní ideální příležitost srovnat, dvě minuty za krosček pro Havránka.
     
    50:23
    Nedbalovi se podařilo vyhodit, Vsetín musí začít znovu od vlastní branky.
     
    51:10
    Šenkeřík střílel na Jekela, ten pouze vyrazil před sebe, k dorážce se dostal Březina, ale třebíčský brankář má dnes i notnou dávku štěstí a Třebíč stále drží těsné vedení.
     
    51:39
    Teper vypálil po dlouhé kombinaci, ale trefil Wasserbauera, od nějž se kotouč odráží do středního pásma.
     
    52:11
    Vsetín buší na vyrovnání, ostrý projektil Tepera orazítkoval tyč a Jekel následně kotouč přikryl pod svou rukavicí.
     
    52:16
    Třebíč ustála nebezpečnou přesilovku Vsetína.
     
    52:37
    Dnešní utkání sleduje 2708 diváků.
     
    53:09
    Březina vybojoval kotouč u modré čáry, najel si do střelecké pozice, Jekel vyrazil.
     
    53:45
    Slováček nyní posílal přihrávku naslepo zpoza branky, byla opravdu naslepo, protože doputovala až ke vsetínskému brankáři Horčičkovi.
     
    54:17
    Na ledě nyní po kontaktu s Havránkem zůstává ležet otřesený Podešva, rozhodčí však nevylučují.
     
    54:44
    Třebíč už se uchýlila k bránění tenkého náskoku a vyhazuje i za cenu zakázaného uvolnění.
     
    54:52
    A znovu icing.
     
    55:09
    Třebíčští se po vhazování hnali do přečíslení dva na jednoho, konkrétně Vodný s Kuskem, prvně jmenovaný si však kotouč připravil ke střele, která se od horní tyče odráží do ochranné sítě!
     
    56:19
    Třebíč brání velmi dobře, Vsetínští nyní mají velmi těžké dostat se do dobře střeženého obranného pásma Bílých hvězd.
     
    56:58
    Březina vypálil z levého křídla, Jekel úspěšně vyrazil.
     
    57:48
    Podešva nahodil kotouč ze středního pásma, Jekel pro jistotu kotouč přikryl a Valaši získávají vhazování v útočném pásmu.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:32
    Vsetínský závěrečný tlak se zatím nekoná, Třebíč výborně střeží modrou čáru.
     
    59:04
    Horčička míří na střídačku, Vsetín bude hrát v šesti.
     
    59:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Kucharczyk však při přechodu do útočného pásma ztratil puk, který zachytil ONDŘEJ MALEC a ze středního pásma jej poslal do odkryté branky Vsetína. Bez asistence.
     
    59:40
    Kusko nabil Kristlovi, jeho rána z první narazila na připravený beton Horčičky.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni:

    Pavel Jekel (TRE)

    Ondřej Slováček (VSE)
     
    Na Lapači je dobojováno. Vsetínští se v závěrečné třetině marně snažili o srovnání skóre, nejblíže k němu měli v početní výhodě, kdy se na Jekela řítila jedna střela za druhou, ale třebíčský brankář vše ustál a byl dnes jedním z hlavních strůjců třebíčského vítězství, které navíc trefou do prázdné branky pojistil Malec. Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:54:21)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Karafiát (Ostrčil) – 8. Půža (Vodný, Spurný), 25. R. Zohorna (Čejka, T. Havránek), 60. Malec


    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Horčička) – Ostrčil, Frolo, Žák, Dundáček, Teper, Šenkeřík – Markovič, Hruška, Březina – Slováček, Vávra, Podešva – Jonák, Kucharczyk, Finsterle – Vítek, Šilhavý, Karafiát.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – L. Vágner, Nedbal, Čejka, Hort, Půža, Spurný – Jan Wasserbauer, Dolníček, R. Erat – R. Zohorna, T. Havránek, Horký – Vodný, Kusko, Kristl – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Přikryl, Luczków – Wesley, Zedník.

    Diváci: 2708
    ocianews.com