Opava – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 14:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 4:8 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:5 (po pr.) | Klatovy – Žďár n/S 5:3 (kon.)
Most – Sokolov 4:1 (kon.) | David Servis – Písek 3:4 (0:1 po s.n.) | Tábor – Kolín 2:3 (po pr.)
Kobra – Bílina 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 6:4 (kon.)
Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:6 (1:0, 1:3, 2:3)
HC Draci Bílina
Sobota 14.10.2017, 18:00 • ZS HC Kobra Praha • 2. liga skupina Západ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Draci právě vstřelili branku!
    V samém závěru se chystal Václav Mouček vyjet z brány. Rychle se však vrátil, když se proti němu rozjel VLADIMÍR KÝHOS, který nakonec zavěsil puk do horní části brankoviště. Asistence: Jakub Procházka, Miroslav Polák.
     
    57:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražanům se povedlo snížit ztrátu. Chaosu před bílinskou brankou využil TOMÁŠ DOLEŽAL, který poslal puk za Kurakouova záda. Bez asistence.
     
    49:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Nájezdem se před branku Moučka dostal JAKUB KOMÍNEK, který z mezikruží prostřelil domácí svatyni. Bez asistence.
     
    44:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Ani v oslabení se Draci nevzdávají. Jako již tradičně v tomto zápase využil postupnou kombinaci svého týmu JAKUB PROCHÁZKA. Asistence: Patrik Zicho.
     
    40:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Prakticky ihned z první šance dokázala Kobra vyrovnat. Kombinační akci zakončil do bílinské branky TOMÁŠ DOLEŽAL. Asistence: Jakub Jedlička, Filip Hlinka.
     
    37:32
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina se poprvé v zápase ujímá vedení. Kombinace před brankou Moučka využil k přesnému zakončení JAKUB KOMÍNEK. Asistence: Jakub Procházka, Milan Böhm.
     
    34:45
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme opět srovnáno. Dalekého vyjetí Václava Moučka využil MYKHAYLO GEVORKIAN, který si jej objel a do prázdné brány bez problémů uklidil puk. Asistence: Zdeněk Petráš, Martin Mical.
     
    24:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tlaku také domácí celek využil a podruhé v zápase se ujímá vedení. Teč do Kurakouovy brány srazil MARTIN MATĚJČEK. Asistence: David Kellner.
     
    20:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílině se tento útok zadařil. Velmi rychle zkraje druhé třetiny využívají přesilovku, když puk za Moučkova záda protlačil FRANTIŠEK MÁLA. Asistence: Lukáš Hrdlička, Vladimír Kýhos.
     
    08:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    A tento rychlý útok se nakonec Kobře povedl! JAKUB JEDLIČKA si najel do prostoru mezikruží, odtamtud zamířil puk přesně za Kurakouova záda. Asistence: Tomáš Doležal.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 9. Jedlička (Doležal), 25. Matějček (Kellner), 41. Doležal (Jedlička, Hlinka), 58. Doležal – 21. Mála (Hrdlička, Kýhos), 35. Gevorkian (Petráš, Mical), 38. Komínek (Procházka, Böhm), 45. Procházka (Zicho), 50. Komínek, 60. Kýhos (Procházka, Polák)


    HC Kobra Praha: Mouček (Bílek) – Semrád, Vacek, Vokurka, Skočovský, Verbík J., Verbík R, Ryzák – Kellner, Jedlička, Slanina, Novák, Hlinka, Čurda, Matějček, Antončík, Tuma, Jindra, Doležal, Šteiner.
    HC Draci Bílina: Kurakou (Odložík) – Polák, Fryč, Jirkovský, Brettschnaider, Fučík, Zicho – Petráš, Komínek, Procházka, Bohm, Gevorkian, Kýhos, Mical, Mála, Hrdlička, Kopřiva.

    Rozhodčí: Vokřál – Špůr, Tasch
    thejrc.org