Opava – Poruba 2011 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 14:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 4:8 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:5 (po pr.) | Klatovy – Žďár n/S 5:3 (kon.)
Most – Sokolov 4:1 (kon.) | David Servis – Písek 3:4 (0:1 po s.n.) | Tábor – Kolín 2:3 (po pr.)
Kobra – Bílina 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.) | Trutnov – Děčín 6:4 (kon.)
Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.)
konec
HK Opava
4:6 (3:1, 0:1, 1:4)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 14.10.2017, 15:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Hostující Maraek Kaluža se dostal k puku, předal jej TOMÁŠI KÁŇOVI, který jej vyvezl do středního pásma a odtud trefil opuštěnou klec Opavy. Asistence: Marek Kaluža.
     
    50:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané ovšem rychle přidávají pátý zásah. VLADIMÍR LUKA projel s pukem do útočného pásma a fantastickou střelou pod horní tyčku nedal Šafránkovi v opavské brance šanci! Poruba tak vede 5:4. Bez asistence.
     
    49:26
    Opava právě vstřelila branku!
    V Opavě je vyrovnáno! Domácí útočník PETR SEIDLER, který ještě nedávno oblékal dres Poruby po 20 sekundách využívá přesilovku, a skóre je nerozhodné 4:4! Asistence: Dominik Rudl a Ondřej Hartmann.
     
    45:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle je pro domácí šok! Ve vlastním oslabení totiž inkasují a hosté poprvé v zápase vedou. Opavští ztratili na modré puk, Jiří Zdeněk vysunul TOMÁŠE KÁŇU, který parádní střelou zavěsil pod horní tyčku a Šafránek neměl šanci – 3:4! Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    41:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jestli si něco hosté přáli, pak takový nástup do třetí části. Marek Kaluža vysunul JIŘÍHO ZDEŇKA, který na nic nečekal, práskl do puku a propálil Šafránka – 3:3! Asistence: Marek Kaluža.
     
    38:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté ale nakonec přesilovku využívají a drama je na světě! Po nahození Michala Janoty od modré se k puku dostal JIŘÍ ZDENĚK a povedenou dorážkou snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Michal Janota a Tomáš Káňa.
     
    19:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jsou za svou útočnou aktivitu odměněni snížením na 3:1! VLADIMÍR LUKA nabral rychlost, obešel své protihráče, probil se až k Šafránkovi a zblízka procpal puk za jeho záda! Bez asistence.
     
    10:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí tým start z říše snů. Po další přímočaré akci Petr Seidler přiťukl puk TOMÁŠI ROUSKOVI, který zblízka propálil Kůdelu, a Opava vede už 3:0! Asistence: Petr Seidler.
     
    5:25
    Opava právě vstřelila branku!
    To je nástup! Slezan už vede o dva góly! Tentokrát od modré vypálil Vlastimil Malina, jeho ránu tečoval před Kůdelou ONDŘEJ HARTMANN a domácí celek jde do dvoubrankového trháku! Asistence: Vlastimil Malina.
     
    4:08
    Opava právě vstřelila branku!
    Prakticky hned první tutovka domácích končí gólem! Po rychlém brejku vypálil Vlastimil Malina a puk dorazil za záda Kůdely číhající MICHAL ŠKODA. Opavští tak v derby vedou 1:0. Asistence: Vlastimil Malina a Jan Štindl.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 5. Škoda (Malina, Štindl), 6. Hartmann (Malina), 11. Rousek (Seidler), 50. Seidler (Rudl, Hartmann) – 20. Luka, 39. Zdeněk (Janota, Káňa), 41. Zdeněk (Kaluža), 46. Káňa (Zdeněk), 51. Luka, 60. Káňa (Kaluža)


    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Kiss, Rudl, Tichý, D. Slavík, Šendera, Pokorný, Vilinskij – Vaněk, Chalupa, Wolf – Hartmann, Rousek, Seidler – Štindl, Malina, Škoda – Maxner.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (11. Kubáň) – Dresler, Popela, Janota, Kaluža, Puškár, Adam, M. Slavík – Fojtík, Zachar, Káňa – Luka, Zdeněk, Ballner – Ollender, Jaroš, Sztefek – Gelnar, Schwarz

    Rozhodčí: Čuňočka – Novotný a Šimčík
    thejrc.org