Česko – Rusko 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Rusko
Sobota 14.10.2017, 17:30 • Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    59:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. DANIL MISJUL našel na červené čáře NIKITU RTIŠČEVA, který neměl složitou práci a odkrytou branku s přehledem trefil.
     
    56:57
    Česko právě vstřelilo branku! Přesilová situace 6 na 5 končí brankou. Skvěle sehrané, kdy se do střely dostal KAREL PLÁŠEK, brankář jeho střelu vyrazil před sebe, kdy se ke střele dostal OTAKAR ŠÍR, ale jeho dorážku ještě dokázal brankář vyrazit. Na druhou dorážku od FILIPA PŘIKRYLA již nedosáhl.
     
    41:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JAN MATIÁŠEK, který měl jednoduchou práci zakončit sólo FILIPA PŘIKRYLA. Opravdu krásná individuální akce českých mladíků.
     
    39:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Chybu v české rozehrávce potrestal SEMJON KIZIMOV, když skvěle zakončil svou brejkovou situaci.
     
    39:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Skvělá přesilovková akce končí brankou. GRIGORY DENISENKO předložil na druhou stranu pásma svému spoluhráči a NIKITA RTIŠČEV se nemohl mýlit.
     
    17:19
    Rusko právě vstřelilo branku! Ruský celek využil přečíslení v útočném pásmu, kde RUSLAN IŠČAKOV krásně předložil do prázdné branky VLADISLAVU MICHAJLOVI, který se nemýlil a posílá svůj tým do vedení.

    Martin Pištora

    Branky a nahrávky: 42. Matiášek (Přikryl), 57. Přikryl (Šír, Plášek) – 18. Michajlov (Iščakov), 39. Rtiščev (Denisenko), 40. Kizimov, 60. Rtiščev (Misjul)


    Česko: Kolář (Vlk) – Kleiner, Bernáth, Adámek, Klejna, Dluhoš, Had, Seeman, Michálek – Matiášek, Šír, Šik, Prošek, Kropáček, Plášek, Arnošt, Sklenář, Šedivý, Brož, Žemba, Ouřada, Střondala, Přikryl
    Rusko: Isajev D.(Isajev M.)– Galenjuk, Malyšev, Gabdrachmanov, Porošin, Sitdikov, Semykin, Solopanov, Komarov, Misjul, Zhuralev, Valitov – Alexandrov, Astaševskij, Bedanin, Denisenko, Diadenkin, Garajev, Kizimov, Isčakov, Marčenko, Rtiščev, Michajlov, Rožkov, Sorkin, Podkolzin.

    Rozhodčí: Pešina
    thejrc.org