Györ – Chrudim 6:4 (kon.) | Barcelona – Luparense C/5 3:3 (kon.)
konec
ETO Futsal Györ
6:4 (1:2)
FK Chrudim
Sobota 14.10.2017, 18:00 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    36:11
    Györ právě vstřelil branku!
    Chrudimští dnes inkasují další zbytečnou branku a jejich naděje na postup pomalu pohasínají. Špatnou přihrávku Davida Drozda z rohového kopu usměrnil od půlky do branky ÁLEX – 6:4!
     
    32:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Český mistr ještě žije a velmi rychle se mu daří využít power-play! Koudelka posunul balon na MATĚJE SLOVÁČKA, který z voleje z ostrého úhlu snížil na rozdíl jediné branky – 5:4!
     
    31:45
    Györ právě vstřelil branku!
    A dlouho to netrvalo, Maďaři využívají přesilovou hru a odskakují Chrudimi na dvoubrankový rozdíl! FÁBIO AGUIAR napravil neproměněnou penaltou a hlavou na brankové čáře dokončil kombinaci Györu – 5:3!
     
    29:38
    Györ právě vstřelil branku!
    Maďarský mistr otáčí utkání ve svůj prospěch! Chrudimští předvedli další fatální chybu při rozehrávce, když Koudelka namazal GERARDOVI, který si již před Litviněnkem nadvakrát věděl rady – 4:3!
     
    26:04
    Györ právě vstřelil branku!
    Dnes to bude v italské Padově ještě velké drama! Maďarský celek vyrovnává na 3:3, rohový kop Dávida skončil na noze ÁLEXE, který ranou z voleje propálil vše před sebou! Litviněnko si sice na míč sáhl, mimo tři tyče ho ale vytáhnout nedokázal – 3:3!
     
    22:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští si berou vedení zpět na svoji stranu naprosto neuvěřitelným gólem! Max prostrčil míč na LUKÁŠE REŠETÁRA, který v samostatném úniku napálil míč do ramena brankáře! Ten se odrazil až ke střeše haly a pak dopadl přímo na záda dezorientovaného brankáře, od kterých se odrazil do sítě – 2:3!
     
    21:12
    Györ právě vstřelil branku!
    Začátek druhé půle ERA-PACKu rozhodně nevychází podle představ a my startujeme od nuly! Na levé straně zůstal naprosto nepokrytý FÁBIO AGUIAR, který si již věděl rady a poslal míč do horní poloviny branky Chrudimi – 2:2!
     
    12:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V Itálii propuká další česká radost! MAX dostal přihrávku z rohového kopu přímo na nohu, pravačkou se opřel do střely a propálil Tótha mezi nohama. Asistencei si u gólu připsal Tomáš Koudelka. Chrudim obrací stav – 1:2!
     
    10:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Skvělou práci nyní odvedl LUKÁŠ REŠETÁR, který se ukázkově uvolnil na levé straně, udělal dva rychlé kroky a přesnou ranou k tyči prostřelil Tótha – 1:1!
     
    03:52
    Györ právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné! Chrudimští si vůbec neporadili s rozehrávkou autu před vlastní brankou, Litviněnkova nepřesná přihrávka našla nohu JUANRY, který z otočky následně prostřelil chrudimského gólmana – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 4. Juanra, 22. Fábio Aguiar (Álex), 27. Álex (Dávid), 30. Gonzalez Martinez, 32. Fábio Aguiar (Dávid), 37. Álex – 11. Rešetár, 13. Max (Koudelka), 23. Rešetár, 33. Slováček (Koudelka)

    Karty:   16. Vás (GYO) – 15. Žďánský (CHR), 30. Slováček (CHR)   32. R. Mareš (CHR)


    ETO Futsal Györ: Tóth (Alasztics, Kicso) – Fábio Aquair, Álex, Juanra (C), Dávid – Klacsák, González Martinez, Vas, Sáhó, Bognár, Köfalvï
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský) – Max, Doša, R. Mareš, Rešetár (C) – Hrubý, , M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Slováček , Sorokin

    Rozhodčí: Zahovič (Slovinsko), Rakuckij (Bělorusko) – Fatkulins (Litva)
    thejrc.org