Ufa – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Rostov – Kazaň 0:1 (kon.) | Zenit – Arsenal Tula 0:1 (kon.)
konec
FK Rostov
0:1 (0:0)
FC Rubin Kazaň
Neděle 15.10.2017, 15:30 • Stadion Olimp - 2, Rostov • Ruská Premier Liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto střetnutí už je to vše, přeji Vám hezký zbytek říjnového víkendu. (17:34:43)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:13.
     
    Je konec! Jediná střela na branku v podání Rubinu stačila k poražení Rostova, jehož pád tabulkou pokračuje. Domácí přitom byli po celý zápas lepším týmem, mohou však jenom litovat neproměněné penalty Žana Majera, který před přestávkou mohl poslat Rostov do vedení. Po změně stran to byl hlavně velký boj, který rozhodla 67. minuta a rohový kop, po němž se prosadil M´Vila a ukončil sérii čtyř porážek Kazaně v řadě.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Makejev poslal další centr ze strany. Hlavička jednoho z jeho spoluhráčů ale byla pomalá a letěla příhodně pro Džanajeva doprostřed brány.
     
    90+5
    Kalačevův nákop byl o něco delší, než bylo potřeba. Domácí ještě udrželi míč ve hřišti, jenže Bajramjanův centr z levé strany našel jenom Džanajeva.
     
    90+4
    Bucharov se dral za vysokým pasem, přičemž ho fauloval Bucharov. Rostov má asi poslední standardku, ovšem na přímou střelu to asi nebude.
     
    90+3
    Kazaň přišla o míč pár sekund po vhazování Kudrjašova. Ani domácí se ale daleko nedostali a po faulu budou muset bránit.
     
    90+2
    Bajramjan posílal míč do vápna, odkud ho odkopnul Navas. Hosté brání poměrně vysoko a Rostov se tak pochybuje dobrých třicet metrů od Džanajevovy brány.
     
    90+1
    První přidaná minuta se odehrála v bezpečné vzdálenosti od obou branek. Rubin se tak znovu o něco přiblížil tříbodovému zisku.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu je přidáno hned šest minut nastaveného času!
     
    89
    Přemotivovaný Ionov fauloval Ozdojeva, za což viděl žlutou kartu. Hostující záložník pochopitelně šetří čas poleháváním na hřišti.
     
    88
    Bajramjanova přízemní přihrávka došla až k Bucharovovi, který využil nepozornosti tří hráčů, jenže zblízka vystřelil tak pomalu, že jeden z protihráčů stihl míč odkopnout z malého vápna do bezpečí.
    86. Neuznaná branka Rostova
     
    86
    Kalačev obstaral další rozehrávku standardní situace. Z pravé strany musel centrovat a našel jednoho ze spoluhráčů, kterého Džanajev parádně vychytal. Dorážející Makejev sice dostal míč do brány, jenže radost byla předčasná – rozhodčí viděli jeho ofsajd.
     
    85
    Timofej Kalačev nekopl standardku vůbec špatně, ale vyložená gólovka to nebyla, protože míč směřoval přesně doprostřed branky, kde Džanajev zasáhl.
     
    84
    Kalačev se znovu dostal k míči po vlastním neúspěšném centru. O chvíli později se pokusil projít individuálně a získal pro Rostov zajímavý přímý kop.
     
    83
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Moussa Doumbia, přichází Alexej Ionov.
     
    82
    Stále se hodně přerušuje, což hostům vyhovuje. Nabiullin šetří čas i během několika autových vhazování, kterými se Rubin pomalu posouvá do útoku.

    Michal Břuchanský

    Branky: 67. M'Vila (Kanunnikov)

    Karty:   57. Ďaďun (RTV), 89. Ionov (RTV) – 43. Granat (RKZ), 59. Nabiullin (RKZ), 70. R. Sigurdsson (RKZ)

    Neproměněná penalta: 45. Majer (RTV), brankář Džanajev zneškodnil


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 18:13.
    FK Rostov: Pesjakov – Paršivljuk (C), Makejev, Ingason, Wilusz, Bajramjan – Doumbia (83. Ionov), Majer, Mogilevec, Ďaďun (77. Bucharov) – Šomurodov (72. Kalačev).
    Náhradníci: Abajev, Gošev – Bucharov, Ionov, Kalačev, Kirejev, Quintero, Zujev.

    FC Rubin Kazaň: Džanajev – Nabiullin, R. Sigurdsson (73. Sorokin), Navas (C), Granat, Kudrjašov – Ozdojev, M'Vila, Lestienne (61. Azmoun) – Kanunnikov, G. Karadeniz (76. Kambolov).
    Náhradníci: Akmurzin, Ryžikov – Azmoun, Burlak, Caktaš, Kambolov, Rochina, Goldobin, Song, Sorokin, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Jeskov – Mosjakin, Čelcov
    thejrc.org