Eibar – La Coruňa 0:0 (kon.) | Girona – Villarreal 1:2 (kon.) | Malaga – Leganés 0:2 (kon.)
Real Betis – Valencia 3:6 (kon.)
konec
Real Betis
3:6 (0:2)
Valencia CF
Neděle 15.10.2017, 20:45 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:42:35)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:11.
     
    Obrovské drama je u konce! Valencia vedla patnáct minut před koncem 0:4 a vypadalo to, že si dojde pro snadnou výhru! V 79. minutě však snížil Joel Campbell , o minutu později se trefil Antonio Sanabria a v 84. minutě poslal domácí na dostřel soupeře Cristian Tello ! Betis poté vsadil všechno na útok a to se mu vymstilo! V 89. minutě potvrdil dobrou formu dalším gólem Simone Zaza a v samotném závěru nastavení napsal gólovou tečku Andreas Pereira ! Valencia se díky vysoké výhře katapultovala na druhou pozici ligové tabulky!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Andreas PEREIRA - 3:6
     
    90+3
    Valencia právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka na závěr dnešního utkání! ANDREAS PEREIRA dostal po rychlém protiútoku Valencie přihrávku do volného prostoru, připravil si míč ke střele a zamířil přesně k tyči!
     
    90+2
    Hosté kombinují na polovině domácího celku a drží míč daleko od své svatyně. Valencia už nechce dopustit další zbytečné komplikace.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
    89. Simone ZAZA - 3:5
     
    89
    Valencia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! SIMONE ZAZA potvrzuje skvělou formu a navyšuje vedení Valencie! Italský útočník si hrudí zpracoval pěknou přihrávku a levačkou prostřelil domácího brankáře!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Andreas Pereira (Valencia CF).
     
    87
    Cristian Tello znovu operoval na hranici pokutového území. Klamavým pohybem se snažil uvolnit ke střele, ale tentokrát mu míč odkopl obránce Garay.
    85. Cristian TELLO - 3:4
     
    85
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Neskutečná koncovka dnešního duelu! Campbell přihrál na levou stranu, kde byl CRISTIAN TELLO, který si míč přehodil na pravačku a technickou střelou uklidil míč k zadní tyči!
     
    84
    Domácí fanoušci teď na tribunách rozjeli neskutečnou atmosféru. Příznivci Betisu ženou svůj celek za vyrovnáním a na hráče Valencie pískají.
     
    83
    Domácím fotbalistům najednou narostla křídla! Před branku Valencie přiletěl další parádní centr z pravé strany, ale nikdo v zeleném na něj nedosáhl.
    81. Antonio SANABRIA - 2:4
     
    81
    Real Betis právě vstřelil branku!
    No a pozor! Domácí Betis ještě dramatizuje závěr utkání! ANTONIO SANABRIA si počkal na přihrávku na hranici ofsajdu, obešel hostujícího obránce a uklidil míč do odkryté branky!
    80. Joel CAMPBELL - 1:4
     
    80
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Přeci jen se domácí Betis dočkal snížení! JOEL CAMPBELL se po svém příchodu na hřiště zapsal mezi střelce! Kostarický fotbalista přečetl špatnou přihrávku Pareja a uklidil míč k tyči!
     
    79
    Valencie si závěr dnešního utkání opravdu užívá. Hostující celek kombinuje s míčem na polovině soupeře a domácí hráče prakticky nepouští k balónu.
     
    78
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Jeison Murillo, přichází Gabriel.
     
    77
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio León, přichází Joel Campbell.
     
    76
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Andreas Pereira.
    75. Santiago MINA - 0:4
     
    75
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem! Další fotbalová paráda! SANTI MINA táhl protiútok Valencie, v pokutovém území si pohrál s obráncem a krásným obloučkem přehodil domácího gólmana!
     
    74
    Guardado se středem hřiště prokličkoval až na hranici pokutového území, ale už neměl síly na zakončení. Obrana Valencie se znovu bez problémů ubránila.
     
    73
    León je v posledních minutách hodně vidět. Domácí útočník se snažil vyslal přihrávku na značku pokutového kopu, ale obránce Garay balón zakopl do bezpečí.
     
    72
    Sergio León se tentokrát příliš dlouhou kličkou připravil o možnost zakončení. Domácí útočník musel pálit levačkou a brankář Neto si připsal pohodový zákrok.
     
    71
    Sergio León si naběhl na další přihrávku na hranici pokutového území. Jenže akci Betisu poněkolikáté v dnešním utkání zastavuje odmávaný ofsajd.
     
    70
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Santiago Mina.
     
    69
    Camarasa v pokutovém území nedosáhl na prudký centr a skákavý míč propadl do zámezí. Hostující celek nasbírá další cenné vteřinky.
     
    68
    Domácí se znovu nastěhovali na polovinu soupeře, ale Geoffrey Kondogbia obral o míč Camarasu a vyvezl balón na polovinu domácího býběru.
     
    67
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Fabián Ruiz, přichází Víctor Camarasa.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Juan José Narváez, přichází Cristian Tello.
    65. RODRIGO - 0:3
     
    65
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia přidává třetí branku a prakticky rozhoduje o své výhře! Na další centr od rohového kopu si naskočil RODRIGO MORENO a hlavičkou do dolního rohu překonal domácího brankáře!
     
    64
    Zaza si v pokutovém území brousil zuby na odražený míč. Hostující kanonýr se dostal ke střele, ale trefil jen obránce, od nějž se míč odrazil na roh.
     
    63
    Kondogbia se vrátil na hranici pokutového území a hlavičkou vypomohl obraně hostujícího celku k odvrácení možnosti Betisu. Kondogbia byl navíc faulován.
     
    62
    Betis se opět usadil na polovině Valencie. Domácí celek se dokonce prokombinoval do pokutového území, ale nikdo z hráčů si netroufl na zakončení.
     
    61
    Rodrigo táhl akci hostujícího celku středem hrací plochy. Hostující útočník si míč navedl na pravačku a prudce vypálil. Jeho rána však končí vysoko nad břevnem.
     
    60
    Jeison Murillo zastavil rodící se akci Betisu ostrým skluzem a za svůj faul vidí žlutou kartu.
     
    59
    José Gayá už neudržel míč na hrací ploše. Gayá se po něm sice natahoval, ale balón mu přeskočil přes kopačku a skončil v zámezí. Betis bude vhazovat.
     
    58
    Domácí fanoušci i přes nepříznivý stav a zpackanou penaltu neustále ženou svůj celek do útoku a snaží se Betis podpořit v cestě za vyrovnáním.
     
    57
    Simone Zaza si nabíhal na přetažený centr z levé strany. Domácí brankář však vystartoval z brankové čáře a přizvedl míč na rohový kop.
    56. Penalta
     
    56
    Neskutečné! Domácí promarnili obrovskou možnost! K exekuci pokutového kopu se postavil Sergio León, ale brankář Neto jeho ránu dokázal vyrazit!
     
    55
    Penalta! Kondogbia zahrál v pokutovém území rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra a domácí mohou snížit!
     
    54
    Sergio León obdržel přihrávku na hranici pokutového území a levačkou odcentroval na malé vápno. Ezequiel Garay jeho pobídku srazil nad břevno.
     
    53
    Nacho Vidal fauloval na polovině hrací plochy a za stažení soupeře k zemi vidí žlutou kartu!
     
    52
    Sergio León si z levé strany navedl míč na hranici pokutového území a vyslal technickou střelu těsně nad zemí. León pálil na přední tyč, kde byl připravený Neto.
     
    51
    Carlos Soler schytal v souboji na hranici pokutového území ránu do obličeje. Rozhodčí se však rozhodl nepřerušit hru. Domácí mohou pokračovat v kombinaci.
     
    50
    Domácí fotbalisté se dožadovali odpískání pokutového kopu! Jeison Murillo však Leónovu ránu zastavil hrudníkem. Rozhodčí vše viděl a nařídil jen roh.
     
    49
    Další roh pro Betis! Domácí se pokusili sehrát nacvičený signál, jenže rozehrávka se jim vůbec nepomohla a Betis musí rozjet kombinaci na polovině hřiště.
     
    48
    Domácí celek zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde zasáhl pozorný Parejo, který balón vyhlavičkoval ven ze šestnáctky.
     
    47
    Ezequiel Garay fauloval na polovině hrací plochy a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Betis se ihned vydal kombinovat na polovinu soupeře, ale domácí celek se nemůže dostat před pozornou obranu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Domácí Betis byl v úvodu utkání aktivnějším celkem, jenže Valencie převzala po půlhodině hry dirigentskou taktovku a vytvořila si náskok! Rodrigo sice ve 34. minutě netrefil branku, ale o minutu později už Geoffrey Kondogbia otevřel skóre! Valencia však nepolevila a nadále se snažila útočit. V samotném závěru prvního poločasu navíc vypálil Gonçalo Guedes a jeho pokus skončil v horním rohu branky! Do šaten se proto odchází za stavu 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
    45. Gonçalo GUEDES - 0:2
     
    45
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tohle byla fotbalová paráda! GONCALO GUEDES se dostal k odraženému balónu, připravil si jej na pravačku a nádhernou střelou do horního rohu branky nedal domácímu brankáři nárok!
     
    44
    Joaquín poslal zpětnou přihrávku na Sanabriu, který musel zakončovat v pádu a v těžké pozici už nedokázal ohrozit branku Valencie. Neto si připsal snadný zásah.
     
    43
    Real Betis zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Jeho rozehrávky se ujal Joaquín, jehož technická rána mířila k levé tyči a hostující brankář musel vytáhnout dobrý zákrok!
     
    42
    Tentokrát se Sergio León snažil prodrat mezi dva obránce hostujícího celku. Do pokutového území totiž přiletěl zajímavý centr, ale obrana Valencie je zatím pozorná.
     
    41
    Sergio León si nepotykal se zpracováním přihrávky na pravou stranu hřiště. Domácímu křídelníkovi proletěl míč kolem nohy a skončil v zámezí.
     
    40
    Nacho Vidal se dopustil zbytečného faulu na polovině hrací plochy a zbavil hostující celek míče. Domácí Betis se po delší době může usadit na polovině soupeře.
     
    39
    Valencia zahrávala další roh. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na hranici pokutového území, nicméně Soler si netroufl na ránu z voleje a raději rozehrál do kombinace.
     
    38
    Carlos Soler obdržel přihrávku do běhu do pokutového území. Hostující fotbalista neustál souboj s Durmisim a poroučel se k zemi. Penalta se ale nepíská.
     
    37
    Domácí Betis se hnal vpřed s pokusem o rychlou odpověď. Sergio León si řekl o přihrávku na levou stranu, ale dočkal se jen dalšího odmávaného ofsajdu.
    35. Geoffrey KONDOGBIA - 0:1
     
    35
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se ujímá vedení! Hostující celek zahrával rohový kop. Na centrovaný míč si naskočil GEOFFREY KONDOGBIA, jehož hlavička prosvištěla k zadní tyči! Gólman neměl šanci!
    34. První možnost hostů
     
    34
    První obrovská šance dnešního utkání! Rodrigo si naběhl na přední tyč, kam přiletěla pěkná přihrávka z levé strany a v dobré pozici poslal míč mimo tři tyče!
     
    33
    Sergio León se po pravé straně prohnal na hranici pokutového území. Jeison Murillo se s ním stačil rychle vrátit a zabránil Leónovi v odcentrování.
     
    32
    Domácí zadáci nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Simone Zaza sice rozehrávku Betisu napadal, jenže míč se od něj odrazil do zámezí.
     
    31
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává ležet na polovině hrací plochy a drží se za levé koleno. Sergio León nakonec může pokračovat ve hře.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání. Zatím sledujeme spíše bojovné utkání a stále čekáme na úvodní šanci. Na hřišti dominují defenzívy.
     
    29
    Až nyní si hosté mohou oddechnout. Guardado tentokrát vyslal příliš prudkou přihrávku mezi hostující obránce a balón prosvištěl do zámezí. Neto bude rozehrávat.
     
    28
    Exekuce rohového kopu se ujal Andrés Guardado. Domácí středopolař vykouzlil centr na malé vápno, kde vzdušnému prostoru kraloval obránce Murillo.
     
    27
    Riza Durmisi kouzlil s míčem na levé straně hřiště. Obránce Nacho Vidal proti němu bleskově vystoupil a nakonec srazil balón na rohový kop.
     
    26
    Sergio León napadal poněkud statickou rozehrávku hostujícího celku. León dokonce dostal pod tlak krajního obránce. José Gayá balón odkopl na poslední chvíli.
     
    25
    Kondogbia hledal prudkou přihrávkou na pravou stranu rozběhnutého Zazu. Druhý jmenovaný se dral za skákavou přihrávkou, ale míč zajistil Feddal.
     
    24
    A další ofsajd! Antonio Sanabria si zatím nedokáže pohlídat své postavení! Tentokrát byl v ofsajdu o dobré dva kroky. Valencia bude rozehrávat.
     
    23
    Antonio Barragán ještě udržel míč na hrací ploše, našel Joaquína, který ihned odcentroval pod sebe, ale nikdo v zelenobílém dresu se nedostal ke střele.
     
    22
    Dani Parejo přenesl hru na pravou stranu. Obránce Vidal dokonce odcentroval do pokutového území, jenže jeho pobídka prosvištěla do zámezí.
     
    21
    Gonçalo Guedes prodloužil hlavou míč do pokutového území, jenže Rodrigo si rovněž nepohlídal své postavení a objevil se v ofsajdu. Zatím je to hodně opatrné.
     
    20
    Zaza si znovu zabíhal za obranu domácího celku, kam směřovala prudká přihrávka středem hrací plochy. Pozorný obránce Mandi balón odkopl do bezpečí.
     
    19
    Valencia mohla postupovat do otevřené obrany Betisu. Gayá tentokrát odcentroval na zadní tyč, jenže Simone Zaza byl bráněn dvojicí domácích zadáků.
     
    18
    Gayá se po levém křídle prodral na hranici pokutového území, odkud se pokusil odcentrovat levačkou. Jeho přízemní pobídku srazil obránce Betisu do zámezí.
     
    17
    Na parádní přihrávku za obranu Valencie si naběhl Antonio Sanabria. Domácí útočník se chystal zakončovat, ale akci Betisu zastavuje odmávaný ofsajd.
     
    16
    Geoffrey Kondogbia se na polovině hrací plochy provinil nedovoleným zákrokem na Fabiána Ruize. Domácí fotbalista se drží za kotník, nicméně bude pokračovat.
     
    15
    José Gayá fauloval na hranici pokutového území jednoho z domácích fotbalistů. Sergio León se dožadoval karetního trestu. Sudí vše řeší pouze domluvou.
     
    14
    Joaquín spěchal za přihrávkou na levou stranu. Akci Realu Betis nakonec zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího, který signalizuje ofsajd.
     
    13
    Simone Zaza nedosáhl na odražený míč a Aïssa Mandi raději uklidnil hru domácího celku přihrávkou na vlastního brankáře. Betis zatím hraje častěji s míčem na kopačkách.
     
    12
    Andrés Guardado vyslal prudkou přihrávku na pravou stranu. Geoffrey Kondogbia jeho pobídku nedokázal zpracovat a domácí zadáci mohou znovu rozehrát.
     
    11
    Na stadionu panuje od úvodního hvizdu fantastická atmosféra. Domácí příznivci ženou své oblíbence do útoku a dotyk soupeře s míčem kvitují pískotem.
     
    10
    Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč. Po sérii odrazů se do akrobatického zakončení položil Sergio León, ale z těžké pozice vypálil vysoko nad břevno.
     
    9
    Antonio Sanabria si naběhl na krásnou přihrávku na hranici pokutového území. Domácí útočník byl skvěle bráněn a nakonec vybojoval pouze rohový kop.
     
    8
    Simone Zaza obdržel další přihrávku na polovinu hřiště a ihned přenesl hru na pravou stranu. Soler se však rozběhl na opačnou stranu a míč sebrali domácí zadáci.
     
    7
    Rodrigo se probíjel do pokutového území. Hostující útočník prošel až do blízkosti velkého vápna, ale obránce Murillo mu skluzem odkopl míč daleko od nohy.
     
    6
    Antonio Barragán sprintoval k rohovému praporku, kam mířila vysoká přihrávka z poloviny Betisu. Domácí obránce už balón nedostihl a Valencia bude rozehrávat.
     
    5
    Valencia se poprvé v utkání usadila na polovině Betisu. Simone Zaza sprintoval za přihrávkou mezi obránce, ale Murillo mu včasným skluzem zabránil v postupu.
     
    4
    Joaquín sprintoval po levém křídle za krásnou přihrávkou do blízkosti pokutového území. Obránce Vidal se položil na zem a parádním skluzem připravil domácí celek o šanci.
     
    3
    Valencia zahrávala první rohový kop dnešního utkání. Centr přiletěl na malé vápno, odkud hlavičkoval Simone Zaza, jenže míč se od jeho hlavy odrazil vysoko nad břevno.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydali domácí fotbalisté. Sergio León se na hranici pokutového území skvěle otočil, jenže vracející se Garay jej na poslední chvíli obral o zakončení.
     
    1
    Valencia obstarala výkop do dnešního utkání. Hostující fotbalisté ihned rozjeli kombinaci na vlastní polovině a domácí Sanabria se dopustil faulu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí dnes budou hrát v zelenobílém, zatímco Valencia oblékne žlutočerveného dresy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi – Ruiz, Guardado, Narváez – León, A. Sanabria, Joaquín.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, J. Campbell, Camarasa, Tello, Guerrero.

    Valencia CF: Neto – Vidal, Garay, Murillo, Gayá – Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes – Zaza, Rodrigo.
    Náhradníci: Doménech – Pereira, S. Mina, Montoya, Gil, Lato, Gabriel.

    Rozhodčí: Sánchez – Aguillar, Gallego.
     
    Real Betis

    Betis zatím zažívá snový vstup do nové sezóny. V sedmi duelech získal třináct bodů a dokázal zvítězit třeba na půdě Realu Madrid. Betisu díky skvělým výsledkům patří šestá pozice ligové tabulky. V minulém duelu byl Betis blízko výhry na půdě Realu Sociedad, ale nakonec jen remizoval 4:4. Betis táhne čtyřgólový Sergio Leon. Domácímu celku však bude chybět García.
     
    Valencia FC

    Valencia v letošním ročníku sehrála sedm zápasů a vybojovala v nich patnáct bodů patří jí pátá pozice. Na venkovních hřištích vybojovala jen pět bodů, ale stejně patří k lepším celkům v soutěži. Dosud však inkasovala jen sedm gólu. Ve svém kádru má navíc sedmibrankového Zazu, který Valencii táhne do horních pater tabulky. V posledním duelu zvítězila 3:2 v domácím duelu s Bilbaem.
     
    Příjemný večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Primera Division. Společně se zaměříme na duel mezi Realem Betis a Valencií. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 80. J. Campbell, 81. A. Sanabria (J. Campbell), 85. Tello (J. Campbell) – 35. Kondogbia (Parejo), 45. Guedes, 65. Rodrigo (Parejo), 75. S. Mina, 89. Zaza (S. Mina), 90+3. Pereira (Guedes)

    Karty:   47. Garay (VAL), 53. Vidal (VAL), 60. Murillo (VAL), 88. Pereira (VAL)

    Neproměněná penalta: 56. León (RBE), brankář Neto zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 11:11.
    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi – Ruiz (67. Camarasa), Guardado, Narváez (67. Tello) – León (77. J. Campbell), A. Sanabria, Joaquín.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, J. Campbell, Camarasa, Tello, Guerrero.

    Valencia CF: Neto – Vidal, Garay, Murillo (78. Gabriel), Gayá – Soler (76. Pereira), Parejo, Kondogbia, Guedes – Zaza, Rodrigo (70. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Pereira, S. Mina, Montoya, Gil, Lato, Gabriel.

    Rozhodčí: Sánchez – Aguillar, Gallego

    Diváci: 48 792
    thejrc.org