Bordeaux – Nantes 1:1 (kon.) | Montpellier – Nice 2:0 (kon.) | Štrasburk – Marseille 3:3 (kon.)
konec
RC Štrasburk
3:3 (1:1)
Olympique Marseille
Neděle 15.10.2017, 21:00 • Stade de la Meinau, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Konstantinos MITROGLU - 3:3
     
    88
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Na tribunách zavládlo hrobové ticho, které způsobil KONSTANTINOS MITROGLU. Řecký hráč ve službách Olympique Marseille totiž dorazil balon do sítě po předchozím zákroku gólmana Kamary. Domácí se ještě dožadovali odpískání ofsajdu, nebylo jim to však nic platné.
    74. Dimitri LIÉNARD - 3:2
     
    74
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku!
    Prudká rána, která bránícímu Ramimu málem urvala hlavu, posílá domácí ekipu do vedení! Ze střední distance ji sestrojil DIMITRI LIÉNARD a gólman Mandanda nemohl s nečekanou tečí svého spoluhráče nic dělat – 3:2.
    60. Bakary KONÉ - 2:2
     
    60
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Dvě varování obraně Marseille nestačila, a tak přichází trest v podobě inkasovaného gólu! Centrovaný balon z rohového kopu si na hlavě nechal přistát BAKARY KONÉ a vyrovnáním odčinil svůj předchozí vlastenec.
    48. Bakary KONÉ - 1:2
     
    48
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté si na začátku druhého dějství berou vedení zpět! Mitroglu si naskočil na centr z levé strany a lehce tečoval míč do BAKARY KONÉHO, od jehož hlavy se míč odrazil do sítě. Kamara nestačil zareagovat. Nešťastný vlastňák!
    31. Jean-Eudes AHOLOU - 1:1
     
    31
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Po půlhodině hry domácí tým vyrovnává! Mandanda sice skvěle vykopl prudkou ránu z pravé části vápna, ale na pohotovou dorážku JEAN-EUDESE AHOLOUA, kterou navíc těsně před ním tečoval obránce, už nestačil.
    5. Dimitri PAYET - 0:1
     
    5
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují ze své první střely a gólový účet zápasu otevírají už v páté minutě! Na Amaviho přihrávku z levé strany si do pokutového území naběhl DIMITRI PAYET a na jeho střelu bez přípravy byl Kamara krátký. Takový start zápasu si domácí nepřáli.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 31. Aholou, 60. B. Koné (Liénard), 74. Liénard (Lala) – 5. Payet (Amavi), 48. B. Koné (vla.), 88. Mitroglu

    Karty:   30. Liénard (SSG), 67. Aholou (SSG), 88. Kamara (SSG) – 62. Amavi (OMA), 67. Thauvin (OMA), 88. M. Sanson (OMA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 6:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:9.
    RC Štrasburk: Kamara – Seka, Salmier, B. Koné (C), Lala – Aholou, Gonçalves (81. Grimm) – Liénard (89. Sacko), Martin, Terrier – Da Costa (69. Bahoken).
    Náhradníci: Oukidja – Nogueira, Grimm, Sacko, Blayac, Bahoken, Foulquier.

    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj (85. Maxime López), Rami, Rolando, Amavi – M. Sanson, Anguissa – Thauvin (77. Germain), Payet (C), N'Jie (46. B. Sarr) – Mitroglu.
    Náhradníci: Pelé – Evra, Abdennour, B. Sarr, Maxime López, Sertic, Germain.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne
    thejrc.org