Heracles – Arnhem 1:1 (kon.) | Willem II – Twente 3:1 (kon.) | Venlo – Eindhoven 2:5 (kon.)
Groningen – Alkmaar 1:1 (kon.) | Den Haag – Excelsior 1:2 (kon.)
konec
VVV Venlo
2:5 (1:1)
PSV Eindhoven
Neděle 15.10.2017, 14:30Nizozemská Eredivisie • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    85. PEREIRO - 2:5
     
    85
    PSV právě vstřelilo branku!
    PSV jednoznačně dominuje a přidává další branku. de Jong vyslal přihrávku do vápna, brankář si vyběh, ale míč nezasáhl. Míč poté poskakoval před brankou a hlavičkou ho zasáhl GASTON PEREIRO, který si připisuje druhý zásah v dnešním utkání.
    72. Mauro JUNIOR - 2:4
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    Po červené kartě hosté na hřišti dominují a přidávají další branku. Hendrix vyslal centr do vápna, který našel přesně hlavičku de Jonga. S jeho zakončením si brankář ještě dokázal poradit, ale následnou dorážku MAURA JUNIORA už byl krátký.
    67. SCHWAAB - 2:3
     
    67
    PSV právě vstřelilo branku!
    Centr z rohového kopu doletěl až do vápna a došlo k zmatkům pár centimetrů od Unnerstalla.Nejlépe se zorientoval DANIEL SCHWAAB, který odraženou hlavičku odklidil do branky.
    58. PEREIRO - 2:2
     
    58
    PSV právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno. Hráči se dostali do vápna a GASTON PEREIRO dokázal, že má opravdu skvělou techniku. Dokázal zamotat hlavu třem obráncům a zpoza vápna vyslal nenápadnou technickou střelu. Na ránu brankář Unnerstall nedokázal vůbec reagovat.
    48. HUNTE - 2:1
     
    48
    Venlo právě vstřelilo branku!
    To je ale překvapení. Domácí tým se ujímá vedení. Van Crooy na hraně pokutového území vyslal centr přesně na kopačku TORINA HUNTA, který ve výskoku pravou nohou dokázal zakončit. Asistence: van Crooy.
    40. LEEMANS - 1:1
     
    40
    Venlo právě vstřelilo branku!
    Míč si připravil CLINT LEEMANS. Rozhlédl se a míč poslal do levého dolního rohu. Brankář Zoet skočil na druhou stranu branky a domácí tým vyrovnává stav utkání.
    23. LOCADIA - 0:1
     
    23
    PSV právě vstřelilo branku!
    Máme tady první branku utkání. Z rychlého protiútoku. de Jong v malém vápně nabil na střelu JURGENOVI LOCADIOVI, jeho střela se zkroutila až k levé tyči. PSV si po územní převaze úvodní branku jednoznačně zasloužilo. Asistence: de Jong.

    Marek Jašek

    Branky: 40. Leemans (pen.), 48. Hunte – 23. Locadia, 58. Pereiro, 67. Schwaab, 72. Ferreira dos Santos, 85. Pereiro

    Karty:   8. Janse (VEN) – 4. Arias (PSV), 39. Isimat-Mirin (PSV)   61. Promes (VEN)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 2:12. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:9.
    VVV Venlo: Unnerstall – Labylle, van Bruggen, Röseler, Janse (57. Promes) – Leemans, Rutten, R. Seuntjens – Hunte, Thy (86. Tissoudali), V. van Crooij (74. Nwakali).
    Náhradníci: D. van Crooij, Verbong – Antonis, R. Janssen, Nwakali, Peeters, Post, Promes, Tissoudali.

    PSV Eindhoven: Zoet – Brenet, Isimat-Mirin, Schwaab, Arias – Hendrix (78. Rosario), Pereiro (87. A. Gudmundsson), van Ginkel – Locadia, L. de Jong, Bergwijn (46. Ferreira dos Santos).
    Náhradníci: Room, van Osch – A. Gudmundsson, S. Lammers, Luckassen, Maher, Obispo, Ramselaar, Rosario, Ferreira dos Santos.
    thejrc.org