Fiorentina – Udinese 2:1 (kon.) | Bologna – Spal 2:1 (kon.) | Cagliari – Janov 2:3 (kon.)
Crotone – Turín 2:2 (kon.) | Sampdoria – Atalanta BC 3:1 (kon.) | Sassuolo – Chievo 0:0 (kon.)
Inter – AC Milán 3:2 (kon.)
konec
Inter Milán
3:2 (1:0)
AC Milán
Neděle 15.10.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek nedělního večera! U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:59:34)
    Dnešní utkání mělo jasné hrdinu! Mauro Icardi je prvním hráčem od roku 2012, který zaznamenal v milánském derby hattrick!

     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:12.
     
    Neuvěřitelný duel je u konce! Domácí ovládli ve strhující bitvě milánské derby a díky třem bodů po výhře 3:2 nahánějí na čele tabulky i nadále vedoucí Neapol!

    Ve druhé půle měli ze začátku více ze hry hosté, ale Handanovič drže naděje domácích. Nakonec ale přeci jen vyrovnali, a to když Suso parádní ranou z dálky na zadní tyč rozvlnil síť. AC bylo stále aktivnější a mělo několik tutovek, ovšem podruhé inkasovali, když centr Perišiče našel hlavu volného Maura Icardiho, jenž jej nasměroval mimo dosah Donnarummy. Strhující duel ale nekončil a hosté opět vyrovnali po centru z pravé strany, na nějž si naběhl Giacomo Bonaventura a ve skluzu procedil balón do sítě. Samotné vyvrcholení si duel připravil do poslední minuty, kdy Rodríguez fauloval ve vápně a Mauro Icardi završil z penalty nejen svůj hattrick, ale také skvělé utkání s vítěznou koncovkou pro Inter!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Míč však konči v rukavicích Samira Handanoviče a domácí vítězí!
     
    90+4
    Ten utnul jasný faul střídající Édera, který uviděl žlutou kartu a hosté mají poslední šanci z přímého kopu. Do vápna míří i brankář Donnarumma.
     
    90+4
    Perišič s Cancelem dobře podrželi balón na levé straně hřiště, ovšem domácí o míč přišli a hosté se ženou do jedné ze svých posledních akcí.
     
    90+3
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Davide Santon.
     
    90+2
    Už běží druhá ze tří nastavených minut, domácí dobře kouskují hru a jsou nesmírně blízko cenné výhře!
     
    90+1
    Icardi si na oslavu branky svlékl dres a po vzoru Lea Messiho jej ukázal fanouškům, za což si vysloužil žlutou kartu!
    90. Mauro ICARDI - 3:2
     
    90
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tohle je zápas jako řemen a derby jak má být! K penaltě se postavil nejlepší hráč domácí MAURO ICARDI, který zvolil opačný kout branky, než gólman Donnarumma, a mohl tak oslavit svůj dnešní hattrick!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ricardo Rodríguez (AC Milán).
    89. Penaltový zákrok Rodrígueze!
     
    89
    Šokující koncovka duelu pokračuje! Ricardo Rodríguez na zadní tyči zcela vědomě stáhl svého soupeře a je z toho jasná penalta!
     
    89
    Penalta pro Inter!
     
    88
    Jenže málem rozhodnul Inter! Icardi si dobře pokryl míč na hranici vápna, zbavil se dvou soupeřů a ke skórování vybídl Édera, ovšem ten trefil jen bránícího hráče!
     
    87
    AC se zjevně nechce smířit s nerozhodným skóre a jsou to právě hosté, kdo je aktivnější a snaží se rozhodnout.

    Daniel Kinc

    Branky: 28. Icardi (Candreva), 63. Icardi (Perišić), 90. Icardi (pen.) – 56. Suso (Borini), 81. Bonaventura (André Silva)

    Karty:   15. Miranda (INM), 25. Vecino (INM), 66. Gagliardini (INM), 79. Perišić (INM), 90+1. Icardi (INM), 90+4. Éder (INM) – 22. A. Romagnoli (ACM), 90. Ricardo Rodríguez (ACM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:12.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo – Vecino, Valero (85. Éder) – Candreva (73. Cancelo), Gagliardini, Perišić – Icardi (C) (90+3. Santon).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Cancelo, Santon, Ranocchia, Pinamonti, Dalbert, Éder, Karamoh.

    AC Milán: G. Donnarumma – Musacchio, Bonucci (C), A. Romagnoli (78. Locatelli) – Borini, Kessié (46. Cutrone), Biglia, Bonaventura, Ricardo Rodríguez – Suso, André Silva.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Storari – C. Zapata, Paletta, G. Gómez, Calabria, Abate, Montolivo, J. Mauri, Locatelli, Gabbia, Cutrone.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento
    bahis siteleri