Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
New York Rangers
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
New Jersey Devils
Neděle 15.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Kevin SHATTENKIRK - 2:3
     
    59:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    KEVIN SHATTENKIRK po zpětné přihrávce J.T. Millera podél hrazení napřáhl na pravém křídle od modré čáry ke střele zápěstím, která nad lapačkou Keitha Kinkaida zamířila do předního pravého horního rohu brány! Avizovaná naděje je tu, Rangers prohrávají těsně před koncem zápasu s Devils o gól. Asistence: J. T. Miller.
    41:00 Drew STAFFORD - 1:3
     
    41:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Will Butcher je k nezastavení! Obránce Devils středem ledové plochy zavezl puk do útočného pásma a těsně za modrou čárou rychle zabrzdil. Následovala diagonální kolmá přihrávka na rozjetého DREWA STAFFORDA, který si sjel před bránu a po fantastické stahovačce na vzdálenější levé tyči bekhendem zvedl puk nad pravý beton bezmocného brankáře Ondřeje Pavelce! Devils využili přesilovou hru a vedou již 3:1. Asistence: Will Butcher a Nico Hischier.
    36:41 Miles WOOD - 1:2
     
    36:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Ben Lovejoy zachytil na pravém křídle puk odražený od hrazení a okamžitě ho napálil před bránu, kde ho mezi kruhy pro vhazování MILES WOOD krásně sklepl holí k pravé tyči! Kotouč mířil do protipohybu Ondřeje Pavelce, který nedokázal levým betonem zabránit v obratu Devils. Asistence: Ben Lovejoy a Will Butcher.
    30:21 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    30:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils na pravé straně útočného pásma zachytili rozehrávku Rangers a Brian Gibbons nádhernou bekhendovou přihrávkou naslepo z rohu ledové plochy našel na bližší tyči najíždějícího ADAMA HENRIQUEA, který parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! V New Yorku je vyrovnáno! Asistence: Brian Gibbons.
    25:31 Rick NASH - 1:0
     
    25:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    David Desharnais si krásně vybruslil zpoza brány a zpětnou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči RICKA NASHE, který puk bez problému zasunul z blízkosti vedle pravého betonu zbytečně se přesouvajícího se Keitha Kinkaida – 1:0! Asistence: David Desharnais.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Rick Nash (Desharnais), 60. Shattenkirk (J. T. Miller) – 31. Henrique (Gibbons), 37. Wood (Lovejoy, Butcher), 41. Stafford (Butcher, Hischier)


    New York Rangers: Pavelec (H. Lundqvist) – McDonagh (C), Holden, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A), Shattenkirk, DeAngelo – Kreider, Zibanejad, Bučněvič – Rick Nash (A), K. Hayes, Zuccarello – Vesey, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene (C), Santini, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Zacha, Palmieri (A) – Ma. Johansson, Hischier, Stafford – Bratt (A), Henrique, J. Hayes – Wood, Coleman, Gibbons. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Eric Furlatt. Čároví rozhodčí: Brian Murphy, Matt MacPherson

    Diváci: 18006
    bahis siteleri