Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 15.10.2017, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:48 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    60:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně parádně vychytal Andersen dorážku Drouina, na té druhé poté rozhodl zázračný AUSTON MATTHEWS! Nylander se prosmýkl po křídle, našel křížným pasem amerického mladíka a ten tvrdou střelou zacílil přesně mimo dosah Careyho Price! Po vítězné brance proti Chicagu tak Matthews rozhoduje další prodloužení! Asistence: William Nylander.
     
    41:58
    A následně byl ve zcela volném prostoru Benn, který se snažil využít svých spoluhráčů před Andersenem, ten ale puk nakonec ve změti těl našel a přerušil hru!
     
    37:38
    Montreal bude moci zápas opět strhnout na svoji stranu, protože bude hrát přesilovku – Tyler Bozak je vyloučen za držení Hudona.
    32:43 Patrick MARLEAU - 3:3
     
    32:43
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to tak, je tedy srovnáno! Po dobré práci Komarova sice dokázal Price několikrát puk zastavit, PATRICK MARLEAU ale nakonec propasíroval podél tyčky svůj pokus kousek za čáru. To nakonec sudí rozklíčovali a branka zcela správně platí! Asistence: Nazem Kadri.
     
    32:43
    Branka by ale měla platit, protože Marleau puk do sítě podle záběrů vážně dostal. Uvidíme, jaké bude rozhodnutí.
     
    32:43
    Další skrumáž před brankou a Price podržel svůj tým! Nejprve zachytil střelu Komarova, poté si poradil i s dorážkou Marleaua a je otázka, jestli ji zachytil před čarou – opět se bude přezkoumávat video.
    31:33 Jonathan DROUIN - 3:2
     
    31:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    A vzápětí padá branka na druhé straně, Montreal tedy jde dnes podruhé do vedení – Alzner měl hlavu nahoře, všiml si JONATHANA DROUINA na zadní tyči a stříleným pasem ho přesně oslovil. Domácí útočník tak v pohodě uklidil puk za Andersena a Canadiens vedou. Asistence: Karl Alzner.
     
    31:14
    Auston Matthews sice dostal ve skrumáži před brankou puk do sítě, ale nejspíše si pomohl vysokou holí – bylo to poměrně těsné a sudí to ještě přezkoumají, ale nejspíše se skóre měnit nebude.
     
    24:04
    A hosté budou hrát přesilovku, na dvě minuty je vyloučen Davidson, který je potrestán za držení Nylandera.
     
    19:13
    Martin ve vlastním pásmu pořádně dohrál souboj s Gallagherem, přestože předtím byl pískán ofsajd a málem jsme tu měli první bitku, rozhodčí ale nakonec vše ukočírovali.
    16:49 Alex GALCHENYUK - 2:2
     
    16:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    A přesilová hra je nakonec využita! Po šťastném odrazu ve středním pásmu se dostal do přečíslení ALEX GALCHENYUK, který se do puku opřel vší silou a odrazem o tyčku propasíroval svoji bombu za záda bezmocného Andersena! Asistence: Charles Hudon.
     
    16:05
    Canadiens se dostali do dobrého tlaku a před brankou málem dorážel do prázdné branky Pacioretty, ovšem na puk nakonec těsně nedosáhl!
     
    15:22
    Uvidíme první přesilovku i v domácím podání, na trestnou lavici je poslán Nazem Kadri za hru vysokou holí proti obránci Weberovi.
     
    10:00
    Nakonec tu ale první vyloučení přeci jen je a domácí budou hrát oslabení – na trestnou lavici byl poslán Alzner, který se provinil krosčekem proti Marnerovi.
    08:16 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    08:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krása, krása! AUSTON MATTHEWS ukazuje, proč je tak ceněným hráčem a otáčí výsledek zápasu! Americký mladík a jednička loňského draftu projel středním pásmem, se štěstím překonal modrou čáru a následně vymetl horní roh branky Montrealu – Price bez šance a jen se ohlédl za sebe. Bez asistence.
    07:32 James van Riemsdyk - 1:1
     
    07:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak toto bylo nečekané a ani kamery to ze začátku nezachytily! Po vhazování se puk ihned odrazil na hůl JAMESE VAN RIEMSDYKA, který pohotově vypálil, jeho pokus ještě tečovala hůl Lekhonena a Price se natahoval marně! Stav je tak velice rychle srovnán. Bez asistence.
     
    07:30
    Do rychlého protiútoku jeli Bozak a Marner, právě druhý jmenovaný dostal parádní pas na zadní tyč, ale Price ho neskutečným způsobem vychytal! Domácí gólman se bleskově přesunul a schoval puk pod svým tělem!
     
    06:11
    Další tutová šance domácích! Z druhé vlny si najel do zcela volného prostoru Mete, který se mohl Andersena zeptat, kam má puk uklidit, ale nakonec ho poslal těsně vedle!
     
    05:40
    Tak toto mělo být 2:0, ale Andersen své spoluhráče podržel! Byron si narazil puk s Gallagherem a první jmenovaný z bezprostřední blízkosti zakončoval pod břevno, lapačka dánského gólmana ale ukradla Canadiens skoro jistou branku!
    02:19 Jeff PETRY - 1:0
     
    02:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Následný kontr domácích už brankou končí a Montreal tak jde do vedení! Po pasu od Drouina, která zavezl kotouč do pásma, se do střely položil JEFF PETRY a právě domácí bek propálil všechno, co mu stálo v cestě! Andersen měl zakrytý výhled a jeho zákrok tak přišel moc pozdě. Asistence: Jonathan Drouin a Artturi Lehkonen.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Petry (Drouin, Lehkonen), 17. Galchenyuk (Hudon), 32. Drouin (Alzner) – 8. J. van Riemsdyk, 9. Matthews, 33. Marleau (Kadri), 61. Matthews (W. Nylander)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – S. Weber (A), Mete, Petry, Alzner, Davidson, Jo. Benn – Lehkonen, Drouin, Pacioretty (C) – A. Shaw, Danault, Hudon – Gallagher, J. de La Rose, Byron – Hemský, Plekanec (A), Galchenyuk.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Borgman – W. Nylander, Matthews, Hyman – Komarov (A), Kadri, Marleau – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Co. Brown, Fehr, M. Martin.
    bahis siteleri