Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Florida Panthers
Neděle 15.10.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:18 Aaron EKBLAD - 4:3
     
    46:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Krásná branka hostujícího celku znamená snížení! Vincent Trocheck vybojoval kotouč za brankou soupeře, zadovkou jej poslal před branku. Kotouč doklouzal až na vrchol kruhu, kde se do něj opřel AARON EKBLAD a přesnou ranou vymetl levou šibenici domácí branky a rázem je o co hrát! Asistence: Vincent Trocheck
    41:59 Sidney CROSBY - 4:2
     
    41:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Domácí si dokázali vytvořit enormní tlak na branku, ze kterého vyplynula střela Krise Letanga. Do ní sáhl hokejkou kapitán Pens, SIDNEY CROSBY a poslal kotouč neomylně od Reimera odkud se puk odkutálel do branky. Asistence: Kris Letang, Conor Sheary.
    33:36 Patric HÖRNQVIST - 3:2
     
    33:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dle rozhodčích vše v pořádku, branka platí! Domácí jdou potřetí v utkání do vedení! Po střele od modré čáry byl PATRICK HÖRNQVIST nesmírně aktivní při dorážení kotouč do branky a ani dva bránící hráči Floridy mu v doražení kotouče do branky nezabránili! Asistence: Olli Määttä, Bryan Rust.
    28:30 Jonathan HUBERDEAU - 2:2
     
    28:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Coach's challenge končí neúspěšně a klasická početní výhoda hostí končí brankou. Trocheck nevěděl na modré čáře co s pukem, posunul ji Keithu Yandlemu, jenž vypálil. Jeho ránu vyrazil Murray před sebe a Dadonov s JONATHANEM HUBERDEAUEM, který se jako poslední dotkl puku, jej dokázali dostat do sítě. Asistence: Jevgenij Dadonov, Keith Yandle.
    26:40 Greg MCKEGG - 2:1
     
    26:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté nebyli ve vlastní přesilovce příliš pozorní a domácí dvakrát neúspěšně zaútočili na branku Reimera. I po dvou minelách riskoval Barkov s rozehrávkou přes napadajícího hráče a nechtěně poslal Kühnhackla do brejku, ten byl v brejku potažen Yandlem, nechal kotouč za sebou a GREG MCKEGG vysekl nádhernou kličku do bekhendu! Asistence: Tom Kühnhackl.
    25:25 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    25:25
    Florida právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Hosté se dostali do přečíslení, které překombinovali. Kotouč se i tak dostal na hokejku JONATHANA HUBERDEAUA, jenž si vybruslil do dobré pozice, dokázal se dostat okolo Malkina a poslal kotouč ke vzdálenější tyči domácí klece. Asistence: Jevgenij Dadonov.
    06:46 Sidney CROSBY - 1:0
     
    06:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Fantastická práce hokejkou domácího kapitána znamená první branku! Letang poslal kotouč na levý kruh, kde stál Phil Kessel. Ten se podíval zda-li může přihrávat lépe postavenému spoluhráči. Na hranici brankoviště nalezl SIDNEYHO CROSBYHO, který patkou hole umístil kotouč pod víko hostující branky! Asistence: Phil Kessel, Kris Letang.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 7. Crosby (Kessel, Letang), 27. McKegg (Kühnhackl), 34. Hörnqvist (Määttä, Rust), 42. Crosby (Letang, Sheary) – 26. Huberdeau (Dadonov), 29. Huberdeau (Dadonov, Yandle), 47. Ekblad (Trocheck, J. McGinn)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Niemi) – Dumoulin, Letang, Hunwick, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Sheary – Rust, Malkin, Kessel – Hagelin, McKegg, Hörnqvist – Kühnhackl, Rowney, Reaves.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Dadonov – J. McGinn, Trocheck, Vrbata – Brickley, McCann, Bjugstad – Haley, MacKenzie, Sceviour.

    Rozhodčí: Charron, Morton – Daisy, Kovachik
    bahis siteleri