Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
4:5 (1:1, 2:1, 1:2 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 15.10.2017, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:47 Alexander WENNBERG - 4:5
     
    60:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, Blue Jackets rozhodují o svém vítězství už v první minutě prodloužení! Artěmij Panarin se uvolnil na vrcholu levého kruhu, dostal se do mezikruží a odtud následně vypálil. Dubnyk kotouč vyrazil nešťastně přímo do ruky ALEXANDERA WENNBERGA, který se štěstím rozhodl o vítězství Jackets! Asistence: Artěmij Panarin a Seth Jones.
    56:23 Josh ANDERSON - 4:4
     
    56:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se dočkali odměny za svou aktivitu a zaslouženě smazali náskok Minnesoty. Po vyhraném buly Calvert posunul kotouč na modrou čáru Savardovi, jehož následnou dělovku šikovně tečoval JOSH ANDERSON! Asistence: David Savard a Matt Calvert.
     
    51:56
    Šance na obou stranách! Seth Jones nejprve tváří v tvář Dubnykovi neuspěl a na opačnou stranu se posléze vydal Jason Zucker, který se po střele z mezikruží už radoval z gólu, nakonec se ale ukázalo, že jen orazítkoval břevno!
     
    48:20
    Artěmij Panarin z levého kruhu vypálil bez přípravy a jeho dělovka orazítkovala tyč!
     
    47:45
    Jared Spurgeon (MNS) zatáhl za záchrannou brzdu a podrazil zakončujícího Wennberga, další dvě minuty tak obránce Wild stráví na trestné lavici.
    42:39 Cam ATKINSON - 4:3
     
    42:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tortorellova parta je zpět ve hře! Artěmij Panarin vybojoval puk u levého hrazení a posunul ho na modrou čáru, kde číhal napřažený Jack Johnson, jehož dělovku vyrazil Dubnyk jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval CAM ATKINSON a bleskurychle zavěsil pod břevno. Asistence: Jack Johnson a Artěmij Panarin.
    41:42 Tyler ENNIS - 4:2
     
    41:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí si berou dvoubrankový náskok zpět. Střílenou přihrávku z hokejky Koivua šikovně tečoval TYLER ENNIS a Bobrovskij už nestihl zareagovat, poněvadž přes clonícího Zuckera vůbec nic neviděl. Asistence: Mikko Koivu a Ryan Suter.
     
    41:19
    Scott Harrington (CBJ) vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl, svěřenci Bruce Boudreaua si zahrají další přesilovou hru.
     
    32:01
    Christoph Bertschy (MNS) vyfasoval dvě minuty za držení, Jackets tak po komerční přestávce budou mít možnost vyrovnat v přesilové hře.
     
    29:18
    Cam Atkinson (CBJ) vyfasoval dvě minuty za podražení, Minnesota si tak zahraje svou druhou přesilovku v zápase.
    27:42 David SAVARD - 3:2
     
    27:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje. DAVID SAVARD rychle odčinil svou chybu před třetím inkasovaným gólem a dělovou ranou z vrcholu pravého kruhu propálil bezmocného Dubnyka! Asistence: Oliver Bjorkstrand a Nick Foligno.
    25:07 Landon FERRARO - 3:1
     
    25:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly. Savardovu nepvedenou rozehrávku vystihl Zack Mitchell, po jehož následném nahození zůstal kotouč na brankovišti a důrazný LANDON FERRARO nakonec dokázal protlačit touš do sítě! Asistence: Zack Mitchell.
    22:58 Tyler ENNIS - 2:1
     
    22:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají a berou si ztracené vedení zpět. Ryan Suter se skvěle zorientoval na útočné modré a našel na levém kruhu volného Spurgeona, který posléze přenesl hru na pravou stranu, kde číhal TYLER ENNIS, proti jehož střele z voleje Bobrovskij nestihl zareagovat. Asistence: Jared Spurgeon a Ryan Suter.
     
    22:26
    Zac Dalpe (CBJ) v rohu kluziště zahákoval Olofssona, Minnesota si tak zahraje svou první přesilovku.
    16:25 Zach WERENSKI - 1:1
     
    16:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vedení Minnesotě vydrželo přesně 35 sekund. Wennberg se uvolnil v rohu kluziště a poté parádním křižným pasem oslovil nikým nehlídaného ZACHA WERENSKIHO, který z první propálil přemisťujícího se Dubnyka. Asistence: Alexander Wennberg a Artěmij Panarin.
    15:50 Eric STAAL - 1:0
     
    15:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se čtyři minuty před koncem první třetiny dostávají do vedení. ERIC STAAL se rozjel ve vlastním pásmu, narazil si kotouč se Stewartem a poté přesnou střelou pod břevno nedal Bobrovskému šanci! Asistence: Chris Stewart a Matt Dumba.
     
    12:07
    Christoph Bertschy (MNS) přesekl Panarinovi hokejku, za což si vykoledoval dvouminutový trest.
     
    04:34
    Tak to byla obrovská šance Minnesoty. Eric Staal ujel do samostatného úniku, tváří v tvář Bobrovskému ale neuspěl!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. E. Staal (Stewart, Dumba), 23. Ennis (Spurgeon, Suter), 26. Ferraro, 42. Ennis (M. Koivu, Suter) – 17. Werenski (Wennberg, Panarin), 28. D. Savard (Bjorkstrand, N. Foligno), 43. Atkinson (J. Johnson, Panarin), 57. J. Anderson (D. Savard, Calvert), 61. Wennberg (Panarin, S. Jones)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Olofsson, Quincey – Eriksson Ek, E. Staal, Stewart – Ennis, M. Koivu, Zucker – Winnik, Cullen, Kunin – Ferraro, Z. Mitchell, Bertschy.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Harrington – Panarin, Wennberg, Atkinson – Dubois, N. Foligno, Bjorkstrand – Calvert, Dubinsky, J. Anderson – Milano, Sedlák, Dalpe.

    Rozhodčí: Kowal, Hebert – Knorr, Pancich
    thejrc.org