Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
Boston Bruins
Neděle 15.10.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Anders BJORK - 2:6
     
    58:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Další gól z přesilové hry potvrzuje druhou hostující výhru v nové sezóně! Opět u toho byl Danton Heinen, který po přihrávce od DeBruska našel ANDERSE BJORKA a donedávna univerzitní hráč, který oslnil skvělými výkony v přípravě, se díky přesnému zakončení z pravého kruhu raduje ze svého prvního zásahu v kariéře! Asistence: Danton Heinen, Jake DeBrusk.
    56:48 Tim SCHALLER - 2:5
     
    56:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jenže i na druhý inkasovaný gól Medvědi zareagovali tím nejlepším možným způsobem! Heinenovu střelu z pravého kruhu Domingue vyrazil jenom do mezikruží, kde byl připravený TIM SCHALLER a úspěšnou dorážkou vrátil hostům tříbrankový náskok. Asistence: Danton Heinen, Sean Kuraly.
    56:25 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:4
     
    56:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na třetí pokus už to novému kapitánovi Kojotů vyšlo a domácí se díky využité přesilovce ještě vrací do zápasu! Jason Demers opět hledal OLIVERA EKMANA-LARSSONA, jehož další rána od modré už překonala všechny překážky a zastavila se až o síť za zády jinak výborně chytajícího Chudobina. Asistence: Jason Demers, Derek Stepan.
    36:21 Brad MARCHAND - 1:4
     
    36:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že zápas je už v této chvíli rozhodnutý! Riley Nash vyhrál vhazování v obranném pásmu, McQuaid pak poslal puk na Cháru, na jehož dlouhou přihrávku o mantinel dobře zareagoval BRAD MARCHAND a ujížděl zcela sám na Dominguea, který jeho únik tentokrát nezlikvidoval. Asistence: Zdeno Chára, Adam McQuaid.
    25:03 Zdeno CHÁRA - 1:3
     
    25:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi přidávají další branku a navyšují svůj náskok! Pastrňák zavezl kotouč do pásma a místo střely ještě přihrával. Obranný pár Arizony si před vlastní brankou nepočínal vůbec dobře a pustil k puku Marchanda, po jehož přihrávce z pravé strany nadvakrát zakončil nenápadně se blížící ZDENO CHÁRA a potřetí pokořil Dominguea. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.
    21:39 Jake DEBRUSK - 1:2
     
    21:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté využívají svou druhou přesilovku a otáčí skóre! David Krejčí si několikrát vyměnil puk s McAvoyem a vypálil zpoza levého kruhu. Před Dominguem nataženou hokejkou ještě parádně tečoval JAKE DEBRUSK a poslal puk mimo dosah domácího gólmana, který byl znovu bez šance. Asistence: David Krejčí, Charlie McAvoy.
    16:07 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    16:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston bleskově odpovídá a vyrovnává skóre z velmi podobné situace! Přes Marchanda a Carla se kotouč dostal do pravého kruhu, z něhož vypálil Zdeno Chára a trefil zadek DAVIDA PASTRŇÁKA, od kterého se puk odrazil za záda Louise Dominguea. Asistence: Zdeno Chára, Brandon Carlo.
    15:30 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    15:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se v šestnácté minutě dostávají do vedení! Luke Schenn v ponechané výhodě poslal kotouč do prostoru před levým kruhem, odkud mohutně napřáhl Duclair. Tomu byla branka původně připsána, nicméně video později odhalilo lehkou teč MARIA KEMPEHO, jenž nakonec nasměroval puk mezi beton a vyrážečku marně se natahujícího Chudobina. Pro devětadvacetiletého švédského forvarda je to vůbec první gól v kariéře! Asistence: Anthony Duclair, Luke Schenn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 16. Duclair (L. Schenn, Cousins), 57. Ekman-Larsson (Demers, Stepan) – 17. Pastrňák (Chára, Carlo), 22. DeBrusk (Krejčí, McAvoy), 26. Chára (Marchand, Pastrňák), 37. Marchand (Chára, McQuaid), 57. Schaller (Heinen, Kuraly), 59. Bjork (Heinen, DeBrusk)


    Arizona Coyotes: Domingue (Langhamer) – Clendening, Ekman-Larsson (C), Demers, Hjalmarsson, L. Schenn, Goligoski – Keller, Stepan, Domi – Fischer, Dvorak, Crouse – Rieder, Richardson, Kempe – Duclair, Cousins, Martinook.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, McAvoy, K. Miller – Pastrňák, Riley Nash, Marchand – Bjork, Krejčí, DeBrusk – Spooner, Beleskey, Heinen – Kuraly, Schaller, Czarnik.

    Rozhodčí: Watson, StLaurent – Smith, Murchison

    Diváci: 14 810
    thejrc.org