Winnipeg – Carolina 2:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 8:2 (kon.) | Tampa – St. Louis 2:1 (kon.)
Dallas – Colorado 3:1 (kon.) | Minnesota – Columbus 4:5 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – Boston 2:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 1:6 (kon.)
San Jose – NY Islanders 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Buffalo Sabres
Neděle 15.10.2017, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Tanner PEARSON - 4:2
     
    59:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, výhru v základní hrací době si dnes odnesou Los Angeles Kings. Domácí zvládli důležité vhazování v obranném pásmu, načež okamžitě vyrazili dopředu. TANNER PEARSON se rozjel proti odkrytému zařízení a od modré čáry bez větších problémů skóroval. Sabres mohou jen litovat pokaženého závěru třetí třetiny. Asistence: Tyler Toffoli, Jeff Carter.
     
    58:46
    Robin Lehner míří na střídačku a Buffalo Sabres to zkoušejí se šesti hráči v poli.
    58:00 Drew DOUGHTY - 3:2
     
    58:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jestli dnes Králům něco funguje, tak to je jednoznačně početní výhoda. Už třetí gól v přesilovce dávají hokejisté Los Angeles, tentokrát na to potřebovali jen několik sekund. Vyhráli vhazování, poslali puk k modré čáře. Tam už čekal připravený obránce DREW DOUGHTY, jenž pořádnou dělovkou propálil Robina Lehnera. Staples Center jásá, oblíbenci domácího publika chvíli před koncem třetí části znovu vedou. Asistence: Alec Martinez, Anže Kopitar.
     
    57:56
    Teď je tu ale výrazná komplikace pro Buffalo. Dvě minuty před koncem třetí třetiny přichází hostující vyloučení, menší trest za podražení dostává útočník Evander Kane. Potvrdí Kings, že jim dnes fungují přesilovky?
    49:06 Jack EICHEL - 2:2
     
    49:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže moc dlouho Králům těsné vedení nevydrželo. Sotva skončila komerční přestávka a padl kotouč na led, natlačili se hráči Buffala Sabres před Jonathana Quicka. A to jim neslo ovoce. Nejdůraznější ze všech byl mladý hostující útočník JACK EICHEL. Ten svým prvním pokusem trefil jen připravený Quickův beton, ale následnou dorážkou kotouč uklidil po ledě do klece. Takže tu máme znovu vyrovnané skóre a drama na závěr základní hrací doby. Asistence: Evander Kane, Jason Pominville.
     
    48:10
    Hned další šance Los Angeles, jeden z domácích hráčů ve vyložené šanci netrefil odkrytou klec soupeře. Mohlo to být rázem zase o něco komplikovanější pro hosty.
    47:09 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    47:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králům se dnes v přesilových hrách daří a tady je další důkaz. Krásná souhra v početní výhodě končí gólem TYLERA TOFFOLIHO, jenž dostal od levého mantinelu nabídku na kruh. Na nic nečekal, podíval se, kam bude střílet a okamžitě zakončil do horní poloviny svatyně. Je dost možné, že toho Robin Lehner moc neviděl. Toffoli měl dnes několik dobrých možností, ale skóruje až nyní. Los Angeles Kings tedy otáčejí vývoj zápasu na svou stranu a Sabres mají co dělat. Asistence: Jake Muzzin, Oscar Fantenberg.
     
    45:26
    Pro změnu trest na druhé straně. Menší trest jde pykat mladík Jack Eichel, který se podle soudu rozhodčího provinil nedovoleným bráněním. Takže těžké momenty nyní čekají Robina Lehnera.
     
    44:06
    Fantastický zákrok Jonathana Quicka. Tohle byl snad jistý gól z hole Griffitha, ale brankář Los Angeles neuvěřitelně zabránil inkasování svou hokejkou na brankové čáře. Teď mohou Kings Quickovi hodně děkovat.
     
    43:01
    Dobrá šance pro Buffalo Sabres, jak se dostat zpátky do vedení. Domácí Andy Andreoff evidentně podrazil soupeře, a tak je nucen odsedět si dvě minuty za katrem.
     
    36:46
    Teď jsou Sabres pod hodně velkým tlakem a mohou být jen rádi, že je přerušená hra a následuje komerční přestávka. Lehner nevěděl, kam dřív skočit.
     
    33:35
    A další povedená akce domácího celku, který teď rozebral obranu Sabres. Nakonec střílel obránce Alec Martinez, jenž měl dostatek času na rozmyšlenou. Jenže trefil pouze lapačku připraveného Lehnera.
     
    32:48
    Další Brownova střela, tentokrát z dálky, ale pouze se otřela o Lehnerovu výstroj, pak zamířila za branku. Útočník Los Angeles je dnes očividně při chuti.
     
    30:05
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát pro změnu z řad domácího výběru. Rozhodčí si totiž všiml faulu Alexe Iafalla, který držel Eichela. A tak se Buffalo může zkusit vrátit do vedení.
     
    29:49
    Andreoff mohl dokonce poslat domácí celek do vedení, ale finální střela po přihrávce od Shora mu úplně nevyšla. Už měl ale Robina Lehnera položeného.
    27:42 Dustin BROWN - 1:1
     
    27:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    První přesilovka a první gól pro Los Angeles. Dlouho si domácí přesilovková formace přihrávala a čekala na zakončení, které by mohlo zaskočit brankáře Robina Lehnera. Ale pak to přišlo. Obránce Drew Doughty vypálil z levého kruhu, přičemž trefil svého spoluhráče DUSTINA BROWNA. Ten byl společně s Jeffem Carterem aktivní při dorážce a uspěl. Brankář Sabres už byl v tu chvíli na ledě a neměl moc šanci nějak zasáhnout. Máme tedy vyrovnáno. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    26:56
    Také Los Angeles si dnes zahraje první početní výhodu. Dvě minuty za nedovolené bránění je nucen jít odpykat Josh Gorgers, který bude doufat, že jeho spoluhráči neinkasují.
     
    22:50
    Andreoff ve velké šanci před brankou, kde zakončoval bez přípravy. Potom ještě někdo z jeho spoluhráčů zkusil překvapit Lehnera po ledě, ale stále gólman Buffala neinkasuje.
    15:45 Zemgus GIRGENSONS - 0:1
     
    15:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Moc šancí zatím Buffalo Sabres neměli, ale jakmile je na ledě jejich mladá krev Jack Eichel, tak se soupeř musí obávat. A to se také v tomto případě potvrdilo. Doposud sice Los Angeles velmi pozorně bránilo, ale tentokrát nepokrylo dvojici volných hráčů a hned z toho je hostující vedení. Eichel ukázkově vybídl ke skórování ZEMGUSE GIRGENSONSE, který posílal kotouč do skoro prázdné branky, Quick se vůbec nestihl přemístit. Teď je na Kings, aby zkusili odpovědět. Asistence: Jack Eichel, Jake McCabe.
     
    13:46
    Doughty z rohu krásně servíroval puk na hokejku Kopitara před brankoviště, jenže kapitán domácího týmu nedokázal nabídku zavčas zpracovat. Moc ale nechybělo, aby šli Králové do vedení.
     
    10:28
    Buffalo Sabres si zahrají první přesilovku tohoto zápasu. Na dvě minuty za sekání je vyloučen obránce Kings Jake Muzzin. Přinese tahle početní výhoda první větší šance?

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. D. Brown (J. Carter, Doughty), 48. Toffoli (Muzzin, Fantenberg), 58. Doughty (Martinez, Kopitar), 60. Pearson (Toffoli, J. Carter) – 16. Girgensons (Eichel, McCabe), 50. Eichel (E. Kane, Pominville)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Forbort, Doughty, Martinez, Muzzin, Fantenberg, Folin – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter, Toffoli – N. Shore, Lewis, Brodzinski – Kempe, Dowd, Andreoff.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Scandella, Ristolainen, Beaulieu, Tennyson, Gorges, McCabe – Girgensons, Eichel, Pominville – E. Kane, R. O'Reilly, Moulson – S. Reinhart, Jo. Larsson, Griffith – B. Pouliot, Josefson, Nolan.

    Rozhodčí: Lee, Rank – Sericolo, Heyer

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri