Vsetín – Ústí n/L 7:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:2 (0:0, 4:1, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 15.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pomalu to vypadá, že chtějí vsetínští hokejisté splnit fanouškům požadovanou desítku. Od levé tyčky poslal puk střelou po ledě až za brankovou čáru TOMÁŠ VÁVRA, který se po jedné neuznané trefě dočkal také regulérní branky. Asistence: David Březina, Jaroslav Markovič.
     
    56:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Stále to ze vsetínské strany není vše. RADIM OSTRČIL se spolu s Pokorným dostal do přečíslení dva na jednoho. Obránce to vzal na sebe a prudkou střelu zasadil přesně k pravé tyčce ústecké branky. Asistence: Radim Hruška, Vít Jonák.
     
    55:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere tříbrankové vedení zpět. JAROSLAV MARKOVIČ dostal přesnou přihrávku od Frola, a tak mu nic nebránilo v tom, přebruslit všechny hráče soupeře a dostat se do brejku. Před gólmanem zachoval vsetínský útočník chladnou hlavu a zakončil mezi betony. Asistence: Tomáš Frolo.
     
    50:11
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Patrik Husák – 2 min., krosček).
     
    50:11
    Vávra dostal puk do branky v signalizované výhodě. Branka však z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti neplatí. Na straně Ústí nad Labem se tedy bude vylučovat a Valaši si zahrají v pěti proti čtyřem.
     
    49:40
    Kucharczyk mířil do prázdné brány. Hostující kapitán Vágner se do střely položil a tutový gól vsetínskému útočníkovi vzal.
     
    48:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ladislav Gengel – 2 min., podražení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Jan Dufek.
     
    47:54
    Jeden z domácích hráčů vyslal v signalizované výhodě přihrávku za sebe. Puk však mířil k prázdné bráně, situaci pro domácí zachránil na poslední chvíli Šenkeřík.
     
    46:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Z nenápadného působení před brankou se střelou mezi betony prosazuje hostující přesilovková formace. Úspěšným střelcem je PAVEL SMOLKA. Asistence: Antonín Melka, Jaroslav Roubík.
     
    46:12
    Kousal pálil od levé tyčky do prázdné brány. Horčička však vytáhl fantastický zákrok a ukryl puk do lapačky.
     
    45:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:38
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Roman Navarra.
     
    39:35
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Patrik Husák – 2 min., podražení).
     
    38:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jaroslav Roubík – 2 min., držení hole).
     
    37:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VÍT JONÁK stál připraven u pravé tyčky, kam dostal také přesnou přihrávku od Hrušky. Nyní již dvoubrankový střelec se trefil nad pravé rameno hostujícího muže v masce. Asistence: Radim Hruška, David Vítek.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Lukáš Volf – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střelu Šenkeříka z vrcholu levého kruhu tečoval v jeho blízkosti VÍT JONÁK, a usměrnil tak kotouč nad Volkeho vyrážečku. Asistence: Petr Šenkeřík, Daniel Krenželok.
     
    31:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští vytěžili z neúprosného tlaku v přesilovce další branku. Po několika kombinacích se ke střele z mezikruží dostal DAVID VÍTEK, který poslal kotouč nad ležící gólmana. Asistence: Vít Jonák, Daniel Krenželok.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Vágner – 2 min., podražení).
     
    26:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši vyrovnávají z podobně šťastné střely jako hosté. Vávra se dostal do útočného pásma, poslal přihrávku na Březinu, jehož střela se dostala k JAKUBU TEPEROVI, který z předbrankového prostoru trefil mezeru mezi betony hostujícího muže v masce. Asistence: David Březina, Tomáš Vávra.
     
    23:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jaroslav Markovič – 2 min., podražení).
     
    23:23
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Kousal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    23:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se se štěstím dostávají do vedení. Vsetínský gólman si proti střele JAROSLAVA ROUBÍKA až příliš vyjel a nenápadné nahození se otřelo o jeho levý beton a zapadlo za brankovou čáru. Asistence: Patrik Husák, Pavel Smolka.
     
    20:42
    Slováček objel branku hostů a od pravé tyčky zakončoval do prázdné branky, když Volke zaváhal na druhé straně brankoviště, pokus však Slováčkovi zablokoval jeden z hostujících obránců. Z pravého kruhu mířil ještě Březina, ani on puk za záda Volkeho nedostal.
     
    11:00
    U mantinelu útočného pásma Ústí nad Labem byl tvrdě atakován Markovič, který se těžce zvedá z ledu.
    Trest 2+10 za zásah do oblasti hlavy a krku dostává hostující Dufek, dvouminutový trest odpyká Navarra.
     
    01:47
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ladislav Gengel – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Teper (Březina, Vávra), 32. Vítek (Jonák, D. Krenželok), 34. Jonák (Šenkeřík, D. Krenželok), 38. Jonák (Hruška, Vítek), 56. Markovič (Frolo), 57. Ostrčil (Hruška, Jonák), 57. Vávra (Březina, Markovič) – 24. Roubík (Husák, Smolka), 47. Smolka (Melka, Roubík)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (J. Pavelka) – Teper, Dundáček, Frolo, Ostrčil, Šenkeřík, D. Krenželok – Slováček, Kucharczyk, Podešva – Markovič, Vávra, Březina – Jonák, Hruška, Pokorný – Vítek, Šilhavý, Karafiát.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Husák, Bernad, Macek, M. Vágner, M. Zdvořáček, Hes, Mlčoch – Smolka, Roubík, Melka – P. Kousal, Vrdlovec, Severa – Dufek, L. Volf, Gengel – Markulinec, Navarra.

    Rozhodčí: Dědek, Skopal – Kreuzer, Reich.

    Diváci: 2371
    thejrc.org