Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Nitra – Žilina 2:3 (kon.) | Detva – Zvolen 0:5 (kon.)
Banská Bystrica – Trenčín 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Detva
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 15.10.2017, 16:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zvolen dnes nenechal nič na náhodu a snáď až s výnimkou prvej polovice prvej tretiny mal v stretnutí s Detvou všetko pod kontrolou. V záverečnej tretine hostia pridali ešte jeden gól, keď sa aj s veľkým šťastím presadil Martin Ďaloga. Naopak, kríza Detvy nemá konca, nováčik má naďalej na svojom konte len jediný bod a navyše dnes si pripísal najvyššiu prehru od začiatku sezóny. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok víkendu! Prenosom vás sprevádzal Jakub Kocourek! (18:30:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Zvolenčania sa však už v tejto presilovej hre nikam nehrnú, pripíšu si jednoznačné víťazstvo víťazstvo, Marek Šimko si pripíše čisté konto a Peter Mikula sa môže tešiť z pekného darčeku k jeho dnešným narodeninám.
     
    59:30
    Kyle Wharton si dovolil ofenzívny výpad a dokonca pre svoj tím v posledných sekundách zápasu vybojoval presilovú hru, keď sa stal obeťou hákovania zo strany Martina Šimona.
     
    58:50
    Detvanci sa ešte usadili v útočnom pásme, no k žiadnemu výraznejšiemu ohrozeniu bránky Mareka Šimka to už neviedlo, aj domácim už chýba to väčšie snaženie, ktoré sa ich držalo ešte v úvodnej tretine.
     
    57:54
    Matej Síkela vybojoval puk v strednom pásme, no Jarkkovi Immonenovi ho odovzdal už keď bol skúsený Fín v postavení mimo hry, a tak musí byť hra znova prerušená.
     
    56:49
    Viktor Fekiač strelou z otočky tiež len vylepšil dnes nie príliš priaznivé štatistiky mladého detvianskeho gólmana. Zápas sa už len dohráva a Zvolen kráča za troma bodmi.
     
    56:17
    Peter Šišovský s Petrom Obdržálkom sa dnes už po niekoľký raz dokázali natlačiť do zaujímavej príležitosti, ďalší gól však v tomto momente nepridali.
     
    55:12
    O vyrovnanie sa Adamovi Drgoňovi v počte dnes nastrieľaných gólov sa pokúsil kapitán hostí Lukáš Jurík, ten však nikým nestrážený medzi kruhmi len vyprášil chrániče Adama Nagya.
     
    54:58
    Po vhadzovaní pred gólmanom Zvolena pálil z prvej Jozef Sládok, no kapitán Detvy nijak zvlášť nevystrašil Mareka Šimka, hra sa presúva na opačnú stranu.
     
    54:53
    Miroslav Macejko sa predral šikovne až pred Mareka Šimka, puk za jeho chrbát však zasunúť nedokázal. O pár sekúnd je hra prerušená, keďže na ľade zostáva ležať Miloš Kelemen.
    54:01 ĎALOGA - 0:5
     
    54:01
    Zvolen dal gól!
    Tak na Detvu to dnes padá jedno za druhým. Puk pred bránkovisko hádzal MARTIN ĎALOGA, za chrbát Adama Nagya ho v snahe o defenzívny zákrok zrazil Martin Chovan.
     
    53:35
    Zvolenčania si teraz nerozumeli v rozohrávke z vlastnej polovice, Petr Obdržálek puk nezachytil a hra sa tak vráti pred Mareka Šimka. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    52:45
    Hra musí byť prerušená, keďže po jednom zo súbojov vo vlastnom obrannom pásme zostal na chvíľu otrasený Peter Hraško, obranca Zvolena by však mal byť v poriadku.
     
    51:58
    Tvrdým náprahom z ľavého kruhu vypálil Petr Obdržálek, no puk opečiatkoval len zadným mantinel a dopredu idú hráči Detvy.
     
    51:45
    Matej Síkela teraz poslal podobnú ponuku Jarkkovi Immonenovi aj Milošovi Kelemenovi, no ani oni sa pred Adamom Nagyom nepresadili. Puk síce opustil obranné pásmo Detvy, pri puku sú však Zvolenčania.
     
    51:09
    Nebezpečný puk na brankára Detvy hádzal teraz z pravého kruhu Lukáš Dubeň, no ani jeden z jeho spoluhráčov ho nedokázali za chrbát Adama Nagya doraziť.
     
    50:40
    Po reklamnej prestávke sme videli zaujímavé náznaky príležitostí na oboch stranách, ani jedna však neskončila zákrokom brankára. Puk majú hostia, obe mužstvá striedajú.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 17. Šišovský (Obdržálek), 18. Drgoň (Ross), 26. Jurík (Šišovský), 34. Drgoň, 55. Ďaloga


    HK Detva: Nagy (Viarbitski) – Kuklev, Mar. Chovan, Macejko, Gachulinec, Sládok (C), Šimon, Jendroľ, Srnka – Videlka, Ščurko, Halás – Milý, Gašpar, Novák – Babynets, Mat. Chovan, Žilka – Ondris, Murček, Surový
    HKM Zvolen: Šimko (Climie) – Hraško, Wharton, Drgoň, Ross, Ťavoda, Andersons, Bokroš, Dubeň – Obdržálek, Jurík (C), Šišovský – Matis, Steen, Coffman – Ďaloga, Fekiač, Török – Kelemen, Immonen, Síkela

    Rozhodčí: Daniel Konc, Juraj Konc – Peter Rojík, Miroslav Kollár – Dušan Kramár
    bahis siteleri