Zlín – Jihlava 4:1 (kon.) | Olomouc – Brno 2:3 (kon.)
konec
FC Zlín
4:1 (3:0)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 16.10.2017, 13:00 • Areál Vl.Marečka, Zlín • Juniorská liga – Morava • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání mělo vše, co fanoušek ofensivního fotbalu očekává, se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji vám krásný zbytek pondělního, slunečného dne. Někdy příště, například u Juniorské ligy ze Zlína, na počtenou. (14:57:47)
     
    K příštímu utkání zavítají hráči zlínského Fastavu na hřiště druhé Karviné, na kterou se v případě výhry mohou dotáhnout. Jihlavští přivítají příští pondělí na svém trávníku ostravský Baník. I v příštím kole se tak máme na co těšit!
     
    Utkání desátého kola moravské skupiny Juniorské ligy je minulostí! 3 body za vítězství 4:1 si nechávají doma hráči zlínského Fastavu, kteří si tento skalp po bojovném výkonu rozhodně zasloužili!

    Druhou půli začali lépe hosté z Jihlavy, těm se totiž v 51. minutě podařilo snížit na rozdíl dvou branek zásluhou Martina Svatíka. Chvíli poté ještě hosté tlačili svého soupeře,který následně ale zlepšil obrannou hru a po většinu času pak držel míč na svých kopačkách. V samotném závěru pak ještě stvrdil tohle vysoké vítězství právě střídající Martin Nečas a o vítězi dnešního střetnutí bylo definitivně rozhodnuto.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Marek Beseda (FC Vysočina Jihlava).
    89. NEČAS - 4:1
     
    89
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme hotovo! Zlínští přidávají na samotném konci další branku a o osudu utkání je rozhodnuto! Vít Mlýnek v samostatném úniku vybídl vynikajícím pasem střídajícího MARTINA NEČASE, který si se zakončením do téměř prázdné brány poradil na jedničku.
     
    88
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Martin Mlýnek, přichází Martin Nečas.
     
    87
    Domácí kombinují střídavě na své a na soupeřově polovině, kde už jen hlídají celkem komfortní, dvoubrankový náskok. Podle všeho se tak žádného vypjatého konce utkání nedočkáme.
     
    85
    Hostující hráč Jan Záviška, si nyní individuálně vypracovat šanci na vstřelení branky, následnou ránou ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi!
     
    80
    Robert Bartolomeu vyslal neskutečnou dělovku z hranice velkého vápna Jihlavy, brankář hostujícího celku Marek Kolář ale dobrým zákrokem vyrazil míč na rohový kop.
     
    74
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Matěj Votava, přichází Vít Mlýnek.
    73.
     
    73
    Další, téměř stoprocentní šanci, zazdili domácí hráči Fastavu Zlín! Jiří Oulehla se protlačil přes obranu po pravém křídle, následně dokázal naservírovat vynikající míč Matěji Votavovi, kterému zbývalo pouze trefit na půl odkrytou jihlavskou svatyni. Míč si ale nedokázal zpracovat a zhatil tak svému celku šanci na navýšení, už tak celkem komfortního vedení!
     
    70
    Další útočná akce jihlavských byla nyní zastavena nedovoleným zákrokem. Domácí hráči v posledních minutách zlepšili a zdůraznili svoji obrannou činnost a soupeře téměř k ničemu nepouští!
    65.
     
    65
    Stoprocentní šanci měli nyní jihlavští! Nejlepší střelec hostů Jan Záviška, se pokusil o střelu ze strany mířenou na přední tyč, nad jeho síly byl ale vynikající brankář Jan Šiška, který jeho ránu skvělým a reflexivním zákrokem zneškodnil!
     
    63
    Hráč Fastavu Duval Nzembi, který je gabonské národnosti, vyslal skvělý centr do šestnáctky na nabíhajícího Matěje Votavu a Jiřího Oulehlu, ani jeden z této dvojice ale míč netrefil.
     
    59
    Matěj Votava měl nyní šanci vyslat do šance spoluhráče Martina Mlýnka, jeho delší pas ale výborně našel hostující brankář, který byl u míče dříve. Následnou útočnou akci jihlavských zastavil pomezní sudí, který správně mávl ofsajd.

    Jan Kobylík

    Branky: 4. Bartošák, 40. Bartolomeu, 45. Zahradník, 89. Nečas – 51. Svatík

    Karty:   42. Štěpánek (ZLN) – 89. Beseda (JIH)


    FC Zlín: Zlámal (46. Šiška) – Votava (74 V. Mlýnek), Holík (52. Nzembi), Tkadlec, Štěpánek, Bartošák (52. Oulehla), Zahradník, Pablo Podio, Bartolomeu, Venený (K), M. Mlýnek (88. Nečas).
    Náhradníci: Šiška (B), Košák, Oulehla, Nečas, V. Mlýnek, Nzembi.

    FC Vysočina Jihlava: Kolář – Kryštůfek (K), Smejkal, Záviška, Daníček, Marcin (26. Časta), Fikar (46. Vrzal), Beseda, Dujmovič, Svatík, Vašíček (46. Průša).
    Náhradníci: Kolčava, Časta, Karmazín, Vrzal, Průša.

    Rozhodčí: Peter Mrázek – Stanislav Pochylý, Adam Horák.

    Diváci: 80
    thejrc.org