Hellas Verona – Benevento 1:0 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:0 (0:0)
Benevento Calcio
Pondělí 16.10.2017, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (22:42:26)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 15:12.
     
    Je konec! Hellas Verona nakonec dokázala vstřelit kýženou branku a z dnešního nezáživného utkání bere všechny tři body. Vítězství se ale rodilo opravdu hodně těžce, tomuto faktu napomohla i červená karta pro hostujícího Anteie, jenž se dopustil tvrdého zákroku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Benevento se sice snaží vstřelit vyrovnávací branku, soupeř ale velmi dobře střeží svojí šestnáctku. Centrované balóny tak nemají šanci na jakýkoliv úspěch.
     
    90+2
    Kean se zmocnil míče u půlící čáry a následně zkušeně podržel balón. Jeho kolegové mu v tom dopomohli dlouhým držením kulatého nesmyslu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    88
    Domácí strážce tyčí si na zeleném pažitu poležel dobrou půl minutu. V tomto momentu se už opět hraje, těžiště hry je v oblasti středového kruhu.
     
    87
    Naopak sledujeme hodně kouskovanou hru, což jednoznačně hraje do karet Hellasu. Nyní se útočného faulu dopustil Armenteros, jenž povalil Nicolase.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Rômulo (Hellas Verona FC).
     
    86
    Oba trenéři využili už všechny své střídání, konec utkání tak nebude doprovázen delším zdržováním. Momentálně je míč v moci hostujících hráčů.
     
    85
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Raman Chibsah, přichází Samuel Armenteros.
     
    85
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Daniel Bessa, přichází Marcel Büchel.
     
    85
    Do dalšího zakončení se pro změnu dostal Cataldi, jehož hlavička ze záklonu neměla šanci na úspěch. Nicolas se svým výkopem nikam nepospíchá.
     
    84
    Benevento je v posledních minutách o trochu aktivnějším celkem. Krom obrovské příležitosti Iemmella se do ničeho vážnějšího nedostalo.
     
    83
    Utkání se nám dostalo do závěrečné desetiminutovky, stále sledujeme poměrně bojovné utkání. Hellas je po úvodní brance stále hodně aktivní.
     
    78
    Obrovská šance na vyrovnání! Souprayen nedokázal zachytit pas za jeho záda, k míči se tak dostal Iemmello, jenž střelou ve skluzu jen o pár čísel netrefil branku.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Moise Kean (Hellas Verona FC).
     
    77
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Cristiano Lombardi, přichází Amato Ciciretti.

    David Suchý

    Branky: 74. Rômulo

    Karty:   27. Bessa (VRN), 43. Fossati (VRN), 77. Kean (VRN), 86. Rômulo (VRN) – 32. Venuti (BNT), 59. Chibsah (BNT), 73. Brignoli (BNT)   37. Antei (BNT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 15:12.
    Hellas Verona: Nícolas – Cáceres, Heurtaux, Caracciolo, Fares – Rômulo, Fossati, Bessa (85. Marcel Büchel) – Valoti (55. Kean), Pazzini (C), Cerci (70. Verde).
    Náhradníci: Coppola, Silvestri – Marcel Büchel, Bearzotti, Felicioli, Kean, Lee Seung-woo, Laner, Souprayen, Verde, Zaccagni.

    Benevento Calcio: Brignoli – Letizia, Djimsiti, Cataldi, Chibsah (85. Armenteros) – Memušaj (C), Venuti, Parigini (46. Gyamfi) – Iemmello, C. Lombardi (77. Ciciretti), Antei.
    Náhradníci: Piscitelli – Armenteros, Ciciretti, Coda, Del Pinto, Di Chiara, Gravillon, Gyamfi, Kanoute, Lazaar, Puşcaş, Viola.

    Rozhodčí: Di Bello – Passeri, Bottegoni
    ocianews.com