Vegas – Boston 3:1 (kon.) | Anaheim – Buffalo 1:3 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 3:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Boston Bruins
Pondělí 16.10.2017, 01:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Oscar LINDBERG - 3:1
     
    59:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. OSCAR LINDBERG ukázal přesné oko a střelou přes celé kluziště dokázal trefit prázdnou branku. Asistence: William Karlsson.
    59:30 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    59:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Premiérová nula pro Subbana to nebude. Marchand nejprve svou šanci nevyužil, ale pak vystřelil DAVID PASTRŇÁK a snížil na 1:2, i když to byl spíše vlastní gól Karlssona. Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.
    37:46 Vadim ŠIPAČOV - 2:0
     
    37:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tuch byl blízko svému druhému gólu v zápase, ale Raska nepřekonal. Ten nicméně už ležel na ledě v nebrankářské pozici, takže když se k puku dostal VADIM ŠIPAČOV, stačilo mu kotouč poslat do poloodkryté branky. Také pro zkušeného ruského útočníka je to první gól v NHL v kariéře. Asistence: Alex Tuch, Deryk Engelland.
    34:39 Alex TUCH - 1:0
     
    34:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Bezbraankový stav je prolomen! Šanci Šipačeva ještě Rask chytl a vypadalo to, že je pro Boston pro tentokrát nebezpečí konec. Jenže pak puk získal ALEX TUCH, zavezl ho přes modrou a rychlou a přesnou střelou do horního růžku nedal Raskovi šanci. První gól tohoto hráče v NHL. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 35. Tuch, 38. Šipačov (Tuch, Engelland), 60. O. Lindberg (W. Karlsson) – 60. Pastrňák (Marchand, McAvoy)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Legace) – Sbisa, Schmidt (A), Merrill, C. Miller, Hunt, Engelland – Neal, Eakin, Perron (A) – O. Lindberg, W. Karlsson, R. Smith – Tuch, Šipačov, Leipsic – Carrier, Bellemare (A), Nosek.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, McAvoy, K. Miller – Pastrňák, Riley Nash, Marchand (A) – Bjork, Krejčí (A), DeBrusk – Vatrano, Spooner, Beleskey – Heinen, Kuraly, Schaller.

    Rozhodčí: Tim Peel, Brad Meier – Kory Nagy, Brian Mach
    thejrc.org