Benátky n/J – Třebíč 6:4 (kon.) | Frýdek-M. – K. Vary 1:0 (po pr.) | Kadaň – Kladno 2:3 (kon.)
Prostějov – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 2:3 (kon.) | Havířov – Slavia 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 16.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Tomáš Král opustil brankový prostor!
     
    58:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V závěru třetí třetiny využily Budějovice drtivého tlaku. Doslova z mrtvého úhlu dokázal puk do branky dostat VLASTIMIL DOSTÁLEK. Asistence: Václav Nedorost.
     
    55:34
    Po chybě Radka Jeřábka se do zakončení z mezikruží dostal Vlastimil Dostálek. Střelu z těsné blízkosti však dokázal Král vyrazit na pravou stranu.
     
    54:23
    Motor se ve shrumáži hráčů před brankou Krále na několikrát pokusil protlačit puk do branky. Už se zdálo, že tam je, nakonec však sudí rozhodli o opaku.
     
    51:16
    Tomáš Král předvedl famózní zákrok. První nahození poslal na jeho bránu zprava Jakub Doktor, což se poté zleva snažil dorazit do branky Jakub Marek. Oba dva nakonec neúspěšně, což vyvolalo menší potyčku před brankou Litoměřic.
     
    49:07
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vojtěch Komárek – 2 min., hákování).
     
    46:04
    Matěj Toman se dostal k odvážné teči z levého kruhu. Ta nakonec prolétla těsně vedle tyčky Královy branky.
     
    43:19
    Další šance byla taktéž v gesci Jana Veselého. Pro tentokrát však v klíčovém momentu před střelou zlomil litoměřický útočník svou hokejku.
     
    42:26
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Mitchell Fillman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:19
    Petr Kváča i za cenou ztráty rukavice zabránil střelecké šanci Matyáše Kantnera z pravé strany. Kantner se snažil dorazit puk z těsné blízkosti, Kváča se však rychle přesunul.
     
    37:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Josef Stříbrný vystřelil na Petra Kváču, který kotouč pouze vyrazil. Naneštěstí pro něj přímo na FILIPA HELTA, který rychle vymetl horní část odkryté branky Budějovic. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    33:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V samém závěru přesilovku převzal vyhozený kotouč VLASTIMIL DOSTÁLEK, který jej z první tečoval za záda Krále. Asistence: Roman Vráblík.
     
    31:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Jandus – 2 min., hákování).
     
    29:00
    Krásný pokus Václava Nedorosta. Z pravé strany na hranici brankoviště se pokusil puk procedit přes Krále. Netrefil se však a ještě piruetovou otočkou dopadl na led.
     
    23:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Tomáš Král – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Filip Jirásek.
     
    22:56
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Doktor – 2 min., držení protihráče).
     
    22:24
    Krásný pokus Josefa Stříbrného. Těsně před brankovištěm se pokusil umístit puk za záda Kváčy, který však byl připraven a rychlým pohybem střelu zastavil.
     
    17:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Václav Nedorost – 2 min., sekání).
     
    11:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využil svůj nápor. Odražený puk zachytil před brankovištěm VÁCLAV NEDOROST a bez větších obtíží ho poslal k bližší tyčce Královy branky. Asistence: Žiga Pavlin.
     
    08:47
    Žiga Pavlín nahodil prudce puk na Královu branku. Královi se zadařilo puk vyrazil, tudíž se jej Motor opakovaně pokusil do jeho branky protlačit. Brankář Litoměřic však předvedl excelentní zákrok, čímž kotouč zastavil.
     
    08:09
    Druhá obrovská šance v oslabení Litoměřic! Na branku se sám vydal Martin Havelka, který se s obranou Budějovic daleko za sebou odhodlal ke střele. Ta se však pouze odrazila od brankové konstrukce.
     
    07:30
    Patrik Miškář se odhodlal k velké příležitosti. Spolu s Jaroslavem Dvořákem se vydal do přečíslení, ovšem Kváča puk včas zachytil.
     
    07:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Veselý – 2 min., krosček).
     
    05:18
    Zdeněk Kutlák vybojoval puk v rohu kluziště za brankou Tomáše Krále a nabil ke střele Martinu Heřmanovi. Jeho dělovka od modré však prolétla těsně vedle branky Stadionu.
     
    02:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hned první útok Stadionu vyšel. JAROSLAV ŠIMEČEK využil několikerého odrazu puku od Petra Kváčy a bekhendovou střelou poslal puk do budějovické svatyně. Asistence: Filip Helt, Jiří Jebavý.
     
    00:33
    Hned v útoku se do šance dostal Miloslav Čermák. Z těsné blízkosti brankoviště však Krále nepřekonal.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. J. Šimeček (Helt, Jebavý), 38. Helt (Stříbrný) – 12. Nedorost (Pavlin), 34. Dostálek (Vráblík), 59. Dostálek (Nedorost)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas (C), Kachyňa, Smetana, Jandus, Jebavý – Kusý, J. Veselý, M. Chalupa – J. Dvořák, Miškář, Jirásek – Helt, J. Šimeček, Stříbrný – Komárek, Kantner, M. Havelka.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, Vráblík, Kutlák, Marcel, Pavlin, Pýcha – Toman, Nedorost, Čermák – Dostálek, Galamboš, Heřman – Crowder, Vlček, Šulek – Marek, Pajič, Doktor.

    Rozhodčí: Luczków, Valenta – Štofa, Beneš

    Diváci: 921
    bahis siteleri