Česko – Kladno 3:7 (kon.)
konec
Česko
3:7 (1:4, 1:0, 1:3)
Rytíři Kladno
Pondělí 16.10.2017, 15:00 • Velké Popovice • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    Tečku za zápasem udělá obligátní focení hokejistů, premiérový zápas v národním dresu je přece jenom zážitkem na celý život, který bych každému přál.

    Zítra se další skupina hráčů představí v Prostějově proti starším dorostencům Olomouce. Já už se s vámi ze zimního stadionu ve Velkých Popovicích loučím, díky za pozornost a někdy příště u mládežnického hokeje na shledanou! (17:01:10)
     
    Sestava, kterou dnes testoval trenér nejmladší české reprezentace Karel Beran, v modelovém utkání proti starším dorostencům Kladna neuspěla. Vůbec se jí nepovedla první třetina, pak se přece jen zlepšila a dokonce stáhla ztrátu na 3:4.

    Jenže když už to vypadalo, že by narůstající tlak mohl vyvrcholit vyrovnáním, Rytíři zase převzali taktovku do svých rukou a suverénním finišem rozhodli o vítězství 7:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak pardon, to jsem netrefil. Bohužel, i tenhle gól si musí čeští hokejisté zařadit do kolonky laciných. Po útočném buly totiž propadli, nezvládli dobruslit protiútok soupeře a Ondřej Volráb libově nabídl puk MATYÁŠI FILIPOVI před prázdnou branku – 3:7. Asistence: Ondřej Volráb.
     
    59:42
    V tom samém místě kladenský gólman tentokrát přikryl kotouč a čeká nás možná poslední vhazování po jeho levé ruce.
     
    59:23
    Český forvard s vyhrnutým dresem to zkusil od pravého hrazení, Jirouška u bližší tyčky nepřekvapil.
     
    58:27
    Lukáš Stehlík chtěl dokázat, že Češi tenhle zápas ještě nezabalili. Vypíchl puk obránci a vydal se střemhlav do sóla. Ani střelu, ani dorážku mu ale Jiroušek mezi betony nepustil.
     
    57:35
    Rychlá kombinace skončila až u Jana Kvapila, který mohl zpřed brankoviště přidat sedmý gól. Cichoň se ale roztáhl po čáře a vysloužil si oslavné vyvolávání z hlediště.
     
    57:07
    Mezitím už zase sledujeme aktivitu hokejistů Kladna, Češi mají v rozehrávce značné potíže.
     
    56:25
    Jak si vysloužit závistivé pohledy od kamarádů, to teď na tribuně předvedl jeden z místních žáčků, jemuž maminka donesla párek v rohlíku. Obávám se, že se nepodělí.
     
    55:59
    Zato Češi spíše čekají na protiútoky. Jeden takový předvedl Marek Bláha, střílel z levé strany a Jiroušek zasáhl.
     
    55:36
    Matyáš Filip hledal z pravé strany spoluhráče před brankou, leč nenašel. Kladno je zase aktivní.
     
    54:40
    Národní tým neuspěl z velkého tlaku do brankoviště, na druhé straně zase Cichoň vyrazil střelu Šmatláka jen nad sebe. Kotouč ale přeletěl břevno a dopadl za českou svatyni.
     
    53:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No, vypadá to, že Rytíři už si vítězství vzít nenechají. Dostali se do přečíslení, ve kterém se Šimon Jelínek pokoušel přihrát či zakončit hokejkou mezi bruslemi, což v dané situaci skončilo opravdu hodně nepovedeně. Mrzet ho to ale nemuselo, neboť hned za ním dojížděl MATĚJ ZÍKA, jenž neomylně skóroval – 3:6. Asistence: Šimon Jelínek, Petr Hašek.
     
    52:27
    Vojtěch Tržil obral váhavého beka o kotouč a připravil brankovou pozici pro Ondřeje Bláhu. Cichoň však tenhle souboj vyhrál, byť mu puk nakonec vypadl.
     
    51:54
    Zakázané uvolnění teď může kladenským hokejistům přidělat drobné vrásky na čele.
     
    51:36
    Vojtěch Jiruš povedeně tečoval nabídku Jana Cikharta, nicméně gólem to nesmrdělo a Jiroušek situaci kontroloval.
     
    51:27
    Teď už něco vymysleli, konkrétně to byla rána Jaroslava Kašpara z levého kruhu. Jiroušek puk chytl a nepustil.
     
    50:57
    Ofsajd českého týmu. Rytíři odehráli poslední chvíle skvěle, Češi nedostali v rozehrávce ani zlomek sekundy, aby mohli něco vymyslet.
     
    50:15
    Středočeši aktivně napadají rozehrávku českého týmu, což nese potřebné ovoce.
     
    49:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šestnáctka se v posledních minutách hodně snažila, jenže teď se jí vítězství zpátky o něco vzdálilo. Od modré čáry nahazoval puk prudkým obloučkem PATRIK ŠMATLÁK a Cichoň měl zřejmě zakrytý výhled, proto kotouč zapadl přesně do horního růžku jeho branky – 3:5! Bez asistence.
     
    48:58
    Český tým hraje v plném počtu.
     
    48:25
    Možná do ofsajdové pozice dostal pas Ondřej Bláha, jenž mohl z úniku zvýšit náskok Rytířů. Oldřich Cichoň ale dál drží čisté konto!
     
    47:40
    Kladno se po prvotním tlaku osvobodilo, teď už musela jeho obrana čelit švihovce Tomáše Urbana. Ta se však nevešla za první tyčku.
     
    46:55
    Českým mladíkům teď hoří led pod bruslemi a dostávají další přesilovku. Patrik Šmatlák (KLA) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    46:35
    Přečíslení dva na jednoho pro národní tým. Jakub Zajíček chtěl nasadit Jirouškovi bekhendovou kličku, jenže tu zakončil mimo.
     
    45:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a hned z protiútoku přichází trest a už je to jenom o gól! Češi si rychle nabruslili do pásma a VOJTĚCH JIRUŠ pak z pravého kruhu ideálně namířil ke vzdálenější tyčce – 3:4. Asistence: Josef Koláček.
     
    45:06
    Česká rozehrávka byla hodně nepřesná, což pustilo do gólové šance Tomáše Bernáta. Cichoně si krásně vymíchal, ale když mu stačilo zvednout puk nad jeho položený beton, situaci totálně podcenil. Český brankář tak udržel skóre 2:4.
     
    44:23
    Sebastian Malát si nabruslil s pukem do útočné třetiny, nicméně když ho vracel na modrou čáru, kotouč už se zase dostal ven z pásma.
     
    43:36
    Marek Kopic se hodně mrštně dostal do střelecké pozice, zkusil do k bližší tyčce, Jiroušek nadvakrát zasáhl.
     
    43:08
    České nahození vyskotačilo o plexisklo mimo mantinely. Mimochodem, ve Velkých Popovicích nechybějí ani hráčští agenti Michal Sivek či Martin Podlešák.
     
    42:46
    Závěr oslabení odehráli opravdu na výbornou, teď už jsou kompletní.
     
    42:26
    Dobrým forčekinkem nyní kladenští dorostenci šetří cenné vteřiny.
     
    42:03
    Petr Jiroušek vystál i další střelu, znovu měl připravenou vyrážečku. Po hře vysokou holí se znovu vhazuje po jeho pravé ruce, české přesilovce hodně schází tlak do branky.
     
    41:19
    Petr Jiroušek bez problémů lapil střelu od modré čáry. Na třetí třetinu dorazil velkopopovický potěr, v hledišti je tak najednou rušno.
     
    40:41
    Česká reprezentace si zahraje třetí početní výhodu, kapitán Matyáš Filip (KLA) si vykoledoval dvě minuty za hákování.
     
    40:33
    Zdálo se, že Petr Jiroušek nechal u bliží tyče trochu místa, když střílel Tomáš Urban. Všechno ale vyřeši svou vyrážečkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Příval branek se ve druhé části zastavil, byť možností bylo na obou stranách dost – víc jich znovu měli starší dorostenci Kladna. Přesto ale česká šestnáctka zdramatizovala zápas, gólem do šatny se o to postaral Jakub Zajíček.

    Třetí třetina začne přibližně v 16:26.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně 2,3 sekundy před druhou sirénou přichází psychologicky důležitý moment, národní tým snižuje na rozdíl dvou branek! Češi se dostali do pásma a od modré čáry vypálil Filip Kovář. Jiroušek vyrazil tvrdou ránu před sebe, kde číhal JAKUB ZAJÍČEK, jenž bekhendem bez potíží dorazil puk do prázdné brány – 2:4! Asistence: Filip Kovář.
     
    39:34
    Rychlou kombinací se Češi dostali dopředu, Jaroslav Kašpar vyzval kžižným pasem spoluhráče s vyhrnutým dresem. Ten to měl ale na bekhend, a Jiroušek se navrch stihl přesunout.
     
    38:42
    Českým hokejistům se už už rýsovalo přečíslení dvou čí tří na jednoho, jenže Janu Cikhartovi podrazila nohy modrá čára... Velká smůla.
     
    38:10
    Takřka do stejné pozice se na druhé straně dostal Ondřej Bláha, ten pro změnu přestřelil českou klec.
     
    37:35
    Sebastian Malát našel od zadního hrazení Jana Cikharta, jemuž střela z první nesedla na sto procent a Jiroušek zasahuje.
     
    36:59
    Za obranou zůstával Vojtěch Tržil, ovšem čeští beci ho pak stihli dobruslit. Národní tým hraje v plném počtu.
     
    36:31
    Hodně křižných příhrávek, kladenské přesilovce ale trochu chybí ten pravý tlak do branky.
     
    35:50
    ...z pravé strany dvakrát posílal puk na teč do ohně Filip Staněk. Ani jednou však jeho spoluhráči neztečovali černou gumu mezi prostor tří tyčí.
     
    35:37
    Zatím se čeští reprezentanti brání výborně...
     
    34:45
    Nyní ale bude pokračovat, a to zřejmě ještě silněji. Vojtěch Jiruš (CZE) si odpočine na dvě minuty za držení. Tedy aspoň sám doufá, že to budou celé dvě minuty.
     
    34:18
    Tlak Rytířů končí, jakmile David Routa v souboji s protihráčem sundal Cichoňovi masku. Rozhodčí pochopitelně musel přerušit hru.
     
    33:52
    Na druhé straně chybělo málo k pátému gólu Kladna, jmenovitě Matěji Čermákovi.
     
    33:22
    Nyní to byl podle všeho Jaroslav Kašpar, kdo z levého kruhu mířil ke vzdálenější tyčce. Petr Jiroušek potěšil diváky pěkným zákrokem lapačkou.
     
    32:47
    Jan CIkhart si středem nabruslil na střílenou přihrávku z levé strany, jeho parádní teč šla nad kladenské břevno.
     
    32:16
    Kladenští hokejisté si prožili perné chvilky, nicméně oslabení přestáli tentokrát bez úhony.
     
    31:31
    Do kladenské branky se v polovině duelu postavil Petr Jiroušek, ani když proti němu stál osamocený Václav Adamec, však zasahovat nemusel. Adamcovo zakončení minulo druhou tyč.
     
    30:55
    Pokus Marka Bláhy na branku neprošel, Rytíři se osvobozují.
     
    30:34
    Velkému tlaku zatím chybí střelba...
     
    30:09
    Druhá početní výhoda pro reprezentaci. Právě Jiří Neiss (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    30:02
    Ondřej Volráb rýsoval pas napříč českým brankovištěm pro Jiřího Neisse, ten ho ale netrefil.
     
    29:02
    Hlavně Michal Simon se rval před kladenským brankovištěm. Novotný se při dorážkách roztahoval, jak jen to šlo, a kotouč za záda nepustil.
     
    28:42
    Teď už ano, z levé strany ho tvrdou ranou prověřil jeden z kladenských útočníků.
     
    28:12
    Do zadní pozice dostal pas Adam Zich a napřáhl k velké bombě. Ta se nevešla pod břevno, Cichoň tak nemusel zasahovat.
     
    27:45
    Chvilka uklidnění pro český tým, mladíci v červeném navíc usilovně napadají rozehrávku soupeře.
     
    26:50
    Další brejk Rytířů, Tomáš Bernát v něm dostával puk na dlouhou hůl, tak do něj stihl jen tak seknout. Druhou českou tyčku minul.
     
    26:15
    Pětice hokejistů Kladna úspěšně držela český tým v kleštích, Cichoň ovšem zasahoval spíše proti střele z velkého úhlu.
     
    25:16
    Podobně otevřená podívaná je určitě atraktivní pro diváky, ale z pohledu obou trenérů zřejmě nejde o ideální způsob hry...
     
    24:58
    Šance střídá šanci, teď je to zase před brankou Rytířů. Sebastian Malát nabil Filipu Kovářovi, ten výborně střílel z první, jenže Novotný se při přesunu nenechal překonat pod nohama! Ani následná vřava ke gólu nevedla.
     
    23:49
    A další velká možnost pro Kladno. Do ostrého úhlu obdržel pas Natanael Kulma, v prvním momentu mu však odskočil. Když ho přece jen zpracoval, Cichoň už se přesunul a parádním zákrokem zabránil gólu.
     
    22:59
    Přečíslení dva na jednoho pro Rytíře. Šimon Jelínek hledal parťáka, přihrávku bruslí zblokoval český bek, ovšem tak, že kotouč jen těsně minul odkrytou branku!
     
    22:11
    Na druhé straně posílal puk ze strany do brankoviště Josef Koláček. Novotný už ležel na zádech, Češi ovšem nezakončili.
     
    21:29
    První Cichoňův zákrok byl pěkně ostrý, hned musel řešit samostatný únik Matyáše Filipa! Ten si střídajícího brankáře rozhýbal, načež chtěl zakončit bekhendem mezi betony, Cichoň ale puk do mezírky nepustil.
     
    20:48
    Rytíři se usadili v pásmu českého výběru, od hrazení se ovšem k ničemu nedostali a teď naopak útočí reprezentace.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Čeští trenéři sáhli ke střídání brankářů, Josefa Němečka nahrazuje Oldřich Cichoň.
     
    Úvodní dvacetiminutovka modelového utkání se staršími dorostenci Kladna se hokejistům české reprezentace do 16 let vůbec nepovedla. Od začátku se dopouštěli velkých chyb v defenzívě, hlavně jejich vinou prohrávají 1:4 a po přestávce se musejí zvednout, aby mohli pomýšlet alespoň na důstojný výsledek. V dnešní otevřené partii je ale samozřejmě všechno možné.

    Druhá třetina začne přibližně v 15:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Kladenský bek Patrik Šmatlák chtěl ukázat, že není žádný šmatlák, ovšem po výjezdu od modré čáry českou svatyni netrefil. Dlužno dodat, že z bekhendu to neměl snadné.
     
    18:28
    Sledujeme partii nahoru – dolů, hodně bruslení, ale aktuálně žádné další ohrožení jedné z branek.
     
    16:52
    S bleskovou odpovědí mohl přijít Jan Cikhart, také on vystihl kiks Rytířů, jenže tváří v tvář na brankáře Novotného nevyzrál!
     
    16:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Defenzíva české reprezentace je v první třetině opravdu děravá a teď inkasuje čtvrtý trest. Po dalším zaváhání střílel z levé strany Ondřej Bláha, Němeček ovšem kotouč neudržel a v následné vřavě mu propadl za brankovou čáru. Autorem gólu je označen TOMÁŠ BERNÁT – 1:4. Bez asistence.
     
    15:45
    Střelecké závody klidně mohly pokračovat. Lukáš Stehlík ovšem těsně přestřelil kladenskou branku, na druhé straně pak jednomu z forvardů přeskočil puk hokejku, když se pokoušel o dorážku.
     
    14:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ovšem hned po deseti sekundách přichází předchozí česká snaha vniveč, Rytíři znovu vedou o dvě branky. Po buly vystihli další velkou českou chybu v rozehrávce, NATANAEL KULMA pak bekhendem hledal spoluhráče před brankou, ale jeden z obránců nešťastně srazil kotouč přímo mezi Nemečkovy betony – 1:3. Asistence: David Routa.
     
    14:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a podívejme, šestnáctce stačilo pouhých šest sekund, aby přesilovou hru využila a snížila! Od modré vystřelil JAN MATĚJKA a do dráhy letu nejspíš strčil hokejku jeden z bránících hráčů, Novotný tak neměl šanci zareagovat – 1:2! Asistence: Vojtěch Jiruš.
     
    14:01
    Národní tým si také zahraje svou první přesilovku, Matěj Zíka (KLA) je vyloučen za podražení.
     
    13:48
    Rytíři teď ale obrovsky propadli a pustili na Novotného dva osamocené reprezentanty! Josef Koláček řešil situaci individuálně, blafák do forhendu však zakončil těsně vedle. To je velká škoda.
     
    13:16
    Druhá česká formace se chvíli udržela v útočném pásmu, jeden z beků pak pálil od modré a Novotný měl práci.
     
    12:35
    Další rána pak neprošla skrz chumel těl a Češi se osvobozují. Opravdu se to tak dá nazvat, začátek jim vůbec nevychází.
     
    12:06
    To přišlo až vzápětí, Ondřej Bláha se skvěle zbavil svého strážce, jenže střela z první mu nesedla ideálně a Němeček betonem zasáhl.
     
    11:50
    Kladno krouží v pásmu národního týmu, zatím bez ohrožení branky.
     
    10:49
    První solidní akce českého týmu, která opravdu zaváněla gólem. Tomáš Urban obkroužil skoro celé pásmo a nabil Janu Cikhartovi. Ten chtěl pálit k tyčce, tam měl ovšem Novotný neomylnou lapačku!
     
    10:29
    Luboš Novotný musel zasahovat proti české střele z pravého kruhu, nyní jsou v útoku usazeni už zase mladí Rytíři.
     
    09:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže o chvíli později už je to o dva góly. Jeden z českých obránců upadl v ten nejméně vhodný moment, namazal tak kotouč na hokejku DAVIDA ROUTY, který stál v relativně ostrém úhlu. I přesto ale procedil puk skrz Josefa Němečka do sítě – 0:2! Bez asistence.
     
    09:03
    Jakmile Malát naskakoval na ledovou plochu, Šimon Jelínek byl blízko ke svého druhému gólu. Dorážku z ostrého úhlu poslal snad do tyče, od níž se kotouč odrazil Němečkovi mezi betony. Český gólman je skvěle vytočil mimo branku, puk se tak nedostal za čáru!
     
    08:40
    Tomáš Hollar dostal puk z obranného pásma, ale ještě to Rytíři zkusí.
     
    08:26
    Na modré čáře přisunul puk Flachs do lepší palebné pozice Matěji Zíkovi, ten vystřelil z první, ale Němeček na puk zřejmě viděl a napoprvé ho schoval ve výstroji.
     
    07:41
    Dvakrát se reprezentanti zvládli osvobodit, než se středem hřiště vydal dopředu neohroženě Ondřej Volráb. Českého beka poslal na párek, zblízka pak ale Josefa Němečka nepřekonal!
     
    06:58
    Kladenský tlak vede k první přesilovce, Sebastian Malát (CZE) je vyloučen za držení.
     
    06:49
    Střelu Jana Kvapila zastavila bojující dvojička před českou brankou a Němeček nemusel zasahovat.
     
    06:27
    Rytíři si nevyměnili kotouč přesně, následně ale dokázali rozehrát i v rychlosti a pod tlakem.
     
    05:42
    Z podobné pozice jako Matějka to zkušil další obránce Jiří Háva, do lepších střeleckých míst se zatím Češi nedostávají.
     
    04:56
    Kladenský Tomáš Bernát prokázal šikovné ruce i dobrou rychlost, z pravé strany málem proskočil kolem dvou českých obránců, ale nakonec mu puk utekl.
     
    04:19
    Po několika nepřesnostech si nabruslil do kladenského pásma Jan Matějka a tak trochu z nouze vyslal hodně solidní střelu, kterou musel Novotný vyrazit nad sebe.
     
    03:25
    Další český útok táhl Michal Simon. Když mu spoluhráči střídali, vydal se s kotoučem do rohu, následně ho soupeři nepustili před branku.
     
    02:30
    Konečně je tu první nebezpečí z hokejek národního týmu. Tomáš Urban to ale přece jenom zkusil z moc velkého úhlu, aby brankáře Novotného překvapil.
     
    02:14
    Od modré pálil obránce Josef Flachs, Němeček puk vyrazil před sebe a když ho chtěl přikrýt rybičkou, těsně na něj nedosáhl. Kotouč každopádně o chvíli později vyskočil mimo led.
     
    01:59
    Čeští mladíci také zaútočili, ale nevystřelili a znovu se musí stáhnout do defenzívy.
     
    01:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Stačilo pouhých 71 sekund hry a starší dorostenci Kladna se ujímají vedení! ŠIMON JELÍNEK si našlápl ve středním pásmu, dostal ideální pas od Filipa Staňka, přebruslil obránce a v sólu zamířil neomylně mezi betony stojícího Němečka – 0:1. Asistence: Filip Staněk.
     
    00:45
    Přesné zakončení ale gólman Josef Němeček nemusel řešit a Jan Cikhart už vyvezl kotouč do bezpečí.
     
    00:21
    Reprezentanti se hned v úvodní rozehrávce dopustili chyby a Kladno je sevřelo do tlaku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Tak jsem to zakřikl, už také začínám moknout. Každopádně aktéři už jsou připraveni a zápas může vypuknout.
     
    Týmy právě nastupují na ledovou plochu, zatímco ze střechy velkopopovického stadionu kape, místy až prší. Zdá se ale, že jsem na tribuně našel suché místo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Němeček (Cichoň) – Hampl, M. Bláha, Starý, Matějka, Kremláček, Kovář, Funk, Háva – Cikhart, Urban, Adamec, Hollar, Malát, Simon, Koláček, Kašpar, Stehlík, Zajíček, Jiruš, Kopic. Trenér: Karel Beran.

    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Zich, Staněk, Kvapil, Šmatlák, Flachs, Zíka – Tržil, Filip, O. Bláha, Hašek, Jelínek, Bernát, Kulma, Čermák, Routa, Volráb, Frimel, Neiss. Trenér: David Čermák.
     
    Nominace na kemp ve Velkých Popovicích:

    Brankáři:
    Josef Němeček (Slavia Praha), Oldřich Cichoň (Letňany).

    Obránci:
    Ladislav Funk (Kladno), Jan Hampl, Filip Kovář, Adam Starý (všichni Liberec), Marek Bláha (Sparta Praha), Jiří Háva (Litvínov), Jan Matějka (Chomutov), Vladimír Kremláček (Plzeň).

    Útočníci:
    Martin Janda, Jaroslav Kašpar (oba Hradec Králové), Tomáš Urban (Kladno), Marek Kopic (Havlíčkův Brod), Jakub Zajíček, Michal Simon (oba Mladá Boleslav), Jan Cikhart, Vojtěch Jiruš (oba Liberec), Lukáš Stehlík (Litvínov), Josef Koláček (Chomutov), Václav Adamec, Sebastian Malát (oba Plzeň).

    Náhradníci:

    Obránci: Tomáš Kollert (Liberec), Pavel Pojar (České Budějovice), Filip Staněk (Kladno), Adam Čapka (Slavia Praha).
    Útočníci: Vojtěch Strnad (Liberec), Jan Hlaváč (Letňany), Josef Slavíček (Sparta Praha).
     
    Zdravím všechny příznivce mládežnického hokeje, ihned po trojzápase české osmnáctky s Ruskem je tu další reprezentační akce, tentokrát v podání nejmladšího výběru do 16 let. Dnes a zítra se dva různé týmy sejdou ve Velkých Popovicích, respektive Prostějově, a součástí obou soustředění bude modelové utkání.

    Právě v Popovicích se dnes svěřenci trenéra Karla Berana utkají se starším dorostem Rytířů Kladno, zítra na Hané pak s Olomoucí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Matějka (Jiruš), 40. Zajíček (Kovář), 46. Jiruš (Koláček) – 2. Jelínek (Staněk), 10. Routa, 15. Kulma (Routa), 17. Bernát, 50. Šmatlák, 54. Zíka (Jelínek, Hašek), 60. Filip (Volráb)


    Česko: Němeček (21. Cichoň) – Hampl, M. Bláha, Starý, Matějka, Kremláček, Kovář, Funk, Háva – Cikhart, Urban, Adamec – Hollar, Malát, Simon – Koláček, Kašpar, Stehlík – Zajíček, Jiruš, Kopic. Trenér: Karel Beran.
    Rytíři Kladno: Novotný (31. Jiroušek) – Zich, Staněk, Kvapil, Šmatlák, Flachs, Zíka – Tržil, Filip, O. Bláha, Hašek, Jelínek, Bernát, Kulma, Čermák, Routa, Volráb, Frimel, Neiss. Trenér: David Čermák.
    thejrc.org