Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 3:1 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:7 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 17.10.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:18 Pavel MUSIL - 3:1
     
    48:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle bylo jako rána z nebes! Rychlý útok Boleslavi, který skoro zamrznul za bránou, zkusili zastavit hosté vyhozením kotouče, ale ten zachytil přímo před bránou PAVEL MUSIL, jenž na nic nečekal a vyslal jej do sítě po brankářově pravici! Bez asistence.
    42:00 Jakub SUCHÁNEK - 2:1
     
    42:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sice poněkud staticky ze střední vzdálenosti, ale přece přináší dvojnásobná přesilovka snížení a drama. Úspěšným střelcem je tedy JAKUB SUCHÁNEK, který našel otvor, kudy pronikl jeho výstřel. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kubalík.
    41:01 Jakub KLEPIŠ - 2:0
     
    41:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Od mantinelu přišla přihrávka kousek za bránu, odkud Žejdl křižně přes brankoviště našel nehlídaného JAKUBA KLEPIŠE, který neměl s usměrněním kotouče do brány za překvapeného Voldena problémy. Asistence: Lukáš Žejdl, Petr Holík.
    24:28 Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    24:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následovalo nepřesné Kotvanovo nahození, ale Bruslaři pokračovali v akci dál, když puk získal u mantinelu Jakub Valský, který obkroužil zezadu bránu a snažil se ho propasírovat za Voldena, v čemž neuspěl. Avšak JAKUB KLEPIŠ už z dorážky ano a otevírá skóre zápasu. Asistence: Jakub Valský, Petr Holík.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 25. Klepiš (Valský, Kotvan), 42. Klepiš (Žejdl, P. Holík), 49. P. Musil – 42. Suchánek (Čachotský, T. Kubalík)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Maxwell) – Kotvan, J. Říha, Hanzlík (C), Knot, Němeček, Stříteský, Hrdinka – Valský, P. Holík, Klepiš (A) – Orsava, Žejdl, Pacovský – Urban, T. Knotek, Lenc (A) – Pabiška, P. Musil, Flynn.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Bryhnisveen, Ulrych, Šidlík, Váňa – Jiránek, M. Hlinka, Čachotský (C) – Rys, R. Hubáček, T. Kubalík – Anděl, F. Seman, Žálčík – Diviš (A), Skořepa (A), Protasenja.

    Rozhodčí: Hribik, Horák – Ondráček, Gerát

    Diváci: 3321
    thejrc.org