Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 3:1 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:7 (kon.) | Litvínov – Plzeň 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Kometa Brno
Úterý 17.10.2017, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:52
    Oceláři ubránili jedno oslabení, nyní je však čeká další. Zbyněk Irgl ve snaze získat puk podrazil Bartejse, který zůstal ležet na ledové ploše. Hostujícímu obránci na střídačku pomohli jeho spoluhráči, Bartejs nemohl došlápnout na svou levou nohu.
     
    40:17
    Třetí třetina začne početní výhodou Komety, nedovoleným bráněním se provinil Lukáš Krajíček.
     
    31:58
    Do dobré pozice se u levé tyče Hrubcovy branky dostal Hynek Zohorna, hostující forvard ale nedokázal přehodit beton třineckého brankáře. Hra je přerušena, na trestnou lavici odjíždí Michal Kovařčík, který se provinil hákováním.
     
    29:22
    Hra pokračovala v rohu brněnského pásma, kde se Marcel Haščák dopustil faulu. Hostující útočník hákoval Draveckého, odsedí si proto dvě minuty na trestné lavici.
     
    25:08
    Oceláři pokračovali v aktivním napadání a vybojovali si přesilovou hru. Na trestnou lavici odjíždí Jan Štencel, který inkasoval dvě minuty za hrubost.
     
    22:13
    Další akci si už Marian Adámek za rámeček nedá, obránce Ocelářů se provinil hákováním a posílá tak svůj tým do čtyř.
     
    16:54
    Vyloučení na obou stranách. Jeden hlavní sudí viděl sekání v podání Lukáše Krajíčka, druhý pak vyloučil Lukáše Nahodila pro podražení.Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    00:30
    Třicet vteřin za námi, Oceláři si vybojovali první početní výhodu. Martin Růžička se snažil dostat k nahozenému kotouči, do cesty se mu však postavil Jan Hruška, jehož zákrok rozhodčí posoudili jako nedovolený.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 27. Hrňa (Marcinko, M. Doudera), 32. Martin Růžička (Hrňa, Rákos), 46. Martin Růžička (O. Kovařčík, Marcinko), 60. Martin Růžička (Rákos) – 29. Mallet (Nahodil, Gulaši)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), Linhart, Bartko, D. Musil, Adámek – Dravecký, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Hrňa, Rákos, Irgl – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Cienciala.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, Štencel, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Mlčák – Zaťovič (A), Hruška, M. Erat (A) – T. Svoboda, L. Čermák (C), Vincour – Dočekal, V. Němec, Haščák – Mallet, Nahodil, H. Zohorna.

    Rozhodčí: Daniel Pražák, René Hradil – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    thejrc.org