Orange 20 – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Orange 20
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Úterý 17.10.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mladíci prehrali rozdielom dvoch gólov, ale nemajú za sebou najhorší zápas. Môžeme ich pochváliť za veľkú bojovnosť, avšak dnes rozhodli skúsenosti na strane Novozámčanov, ktorí z Piešťan odchádzajú s tromi bodmi. (19:07:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Presilovka domáceho celku sa končí. Do konca riadnej hracej doby už ostávajú iba posledné sekundy, takže mladíci dnes body nezískajú.
     
    59:20
    Domáci sa teraz nevedeli odhodlať k strele. Napokon to po Tamášiho prihrávke spoza kruhov skúsil Fereta, ale puk bol opäť zrazený a ku Kováčovi ani neprešiel.
     
    58:40
    Mladíci ostávajú v útoku. Tamáši našiel Šmídu a ten bleskovo bez prípravy zakončil, no trafil iba obrancu stojaceho pred ním.
     
    58:10
    Mladíci sa veľmi snažia, ale zatiaľ si nedokázali vypracovať nebezpečnejšiu pozíciu na zakončenie. Skúsení Novozámčania sa výborne bránia.
     
    57:43
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rastislav Špirko – 2 min., podrazenie).
     
    57:28
    Hostia sa výborne bránia a dokonca sa im podarilo prejsť aj do útoku. Škoda tam ešte prihrával niektorému zo spoluhráčov, ale neúspešne.
     
    57:00
    Čas sa z pohľadu domácich neúprosne kráti a do konca už ostávajú iba tri minúty. Na ľadovej ploche vidíme obrovskú bojovnosť mladých reprezentantov.
     
    56:41
    Domáci prešli do útoku, ale Vašašove zakončenie skončilo iba na hráčovi stojacom pred ním. Brankár Kováč nemusel zasahovať.
     
    56:00
    Začína sa posledná štvorminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Mladíci sa ešte pokúsia o útočný tlak.
     
    55:32
    Nové Zámky mohli zvýšiť svoj náskok! Vo výbornej pozícii bol v pravom kruhu Kovačevič, ktorý pálil po Špirkovej prihrávke, ale brankár Durný sa pohotovo premiestnil.
     
    54:46
    Hostia opäť nepochodili v rozohrávke a puk vyhodili iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Kováčom.
     
    54:33
    Durný vykorčuľoval k svojmu zadnému mantinelu a pomohol tam spoluhráčom s rozohrávkou. Vysoko ho chcel forčekovať Špirko, ale napokon to nestihol.
     
    53:48
    Puk si teraz zobral Salija, ale ani on ho ďaleko nedostal. Hrá sa teraz prevažne v strednom pásme a nevidíme žiadne zakončenia.
     
    53:20
    Lantoši prenikal do pásma po ľavej strane popri mantineli, ale v súboji so Zeleňákom nezavinene spadol na ľad a z útočnej akcie tak nebolo nič.
     
    52:25
    Novozámčania sa teraz pri pokuse o rýchlu rozohrávku dopustili iba zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude pred ich bránkou.
     
    51:50
    Novozámocká presilovka sa končí, od tejto chvíle hráme v plnom počte na oboch stranách.
     
    50:50
    Nové Zámky majú hru stále pod svojou kontrolou a domácim mladým reprezentantom vôbec nepomáha, že sa musia brániť. Práve naopak, čo najskôr by potrebovali skorigovať stav duelu.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 38. Smolka (Vašaš, Tamáši) – 14. Prapavessis (Špirko, Salija), 14. Varga (Kovačevič, Šimun), 24. Škoda (Lantoši, Fábry)


    HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Dlapka, Fereta, Zeleňák, Švarc, Krempaský, Hílek, Kuna – Jaško, Kundrik, Mesaroš – Vybiral, Čacho, Václav – Smolka, Tamáši, Vašaš – Šmída, Bjalončík, Marcinek
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (Romančík) – Plášil, M. Jass, Salija, Prapavessis, Hruška, Kovačevič, Hain, Šimek – Raenko, Dubinin, K. Jass – Cetkovský, Špirko, Zbořil – Surovka, Šimun, Varga – Fábry, Škoda, Lantoši

    Rozhodčí: Štefik, Stano – Gegáň, M. Orolín
    bahis siteleri