Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 2:7 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:7 (1:4, 1:2, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 18.10.2017, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nádhera! Hosté nachytali domácí, ti nebránili kvalitně a hosté to trestají. Přihrávka na spoluhráče, naznačení střely, místo střely ještě pas na spoluhráče a střela z první. Puk prochází Samsonovovi mezi nohama. CSKA zvyšuje na 7:2. Velmi pohledná akce. Autorem branky je NIKITA NESTĚROV. Asistence: Sergej Šumakov.
     
    25:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak alespoň snížení. naznačení střely z levého kruhu, přihrávka na modrou, odsud střela a teč před brankou, Sorokin na to nemohl reagovat. Magnitka snižuje na 2:6. Autorem branky je JEVGENIJ TIMKIN. Asistence: Sergej Mozjakin, Nikita Pivcakin.
    24:17 Valerij NIČUŠKIN - 1:6
     
    24:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krásná akce. Vjetí do třetiny v rychlosti přihrávka bekhendem na spoluhráče, ten udělal jednomu bránícímu hráči kličku a brankáře také "vykoupal." CSKA zvyšuje na 6:1. To už je debakl.
    Autorem branky je VALERIJ KIČUŠKIN. Asistence: Alexandr Popov, Kirill Petrov.
    22:23 Alexej MARČENKO - 1:5
     
    22:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přihrávka na pravý kruh, nápřah a gól v brance. Samsonova. Marčenko napálil puk pod vyrážečku k tyči, Samsonov byl bezmocný. CSKA vede už 5:1. Autorem branky je ALEXEJ MARČENKO.
    12:47 Maxim ŠALUNOV - 1:4
     
    12:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA zvyšuje už na 4:1. Střela zleva, Samsonov vyrazil a odražený puk přistál Šalunovovi na holi a ten už s dorážkou problém neměl, Samsonov neměl nárok, puk šel do horní poloviny branky, zatímco brankář Metallurgu pokrýval v rozkleku tu dolní část. Autorem branky je MAXIM ŠALUNOV. Asistence: Nikita Nestěrov, Kirill Kaprizov.
    07:29 Kirill KAPRIZOV - 1:3
     
    07:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je tu další gól. Střílená přihrávka z vrcholu kruhu na střed před brankoviště, teč a puk se třepotá v síti. Autorem branky je KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Mat Robinson, Sergej Šumakov.
    04:39 Nikita PIVCAKIN - 1:2
     
    04:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To je brankostroj. Oba týmy střílí jak u Verdunu. Přihrávka hráče stojícího na modré na levou stranu na volného Pivcakina, ten se napřáhl a poslal puk přesně do šibenice nad laapčku Sorokina. Metallurg snižuje. Autorem branky je NIKITA PIVCAKIN. Asistence: Sergej Mozjakin, Jevgenij Kosov.
    03:23 Greg SCOTT - 0:2
     
    03:23
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Opět přihrávka zpoza branky, tentokrát na Grega Scotta a ten procedil puk u první tyčky někde pod lapačkou. Toto si měl Košečkin pohlídat. Tento gól jde trochu na jeho vrub. Autorem branky je GREG SCOTT. Asistence: Maxim Šalunov, Kirill Kaprizov.
    01:42 Kirill PETROV - 0:1
     
    01:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Skvěle sehráno. Autorem branky je KIRILL PETROV. Hráč CSKA objel branku, předložil puk volnému Petrovovi a ten se trefil z pravé strany do levého horního rohu branky, Košečkin se nestačil přesunout, křižná přihrávka byla přesná a měla oči. Asistence: Alexandr Popov.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 5. Pivcakin (Mozjakin, Kosov), 26. Timkin (Mozjakin, Pivcakin) – 2. K. Petrov (Al. Popov), 4. Scott (Šalunov, Kaprizov), 8. Kaprizov (M. Robinson, Šumakov), 13. Šalunov (Nestěrov, Kaprizov), 23. Marčenko, 25. Ničuškin (Al. Popov, K. Petrov), 46. Nestěrov (Šumakov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (4. Samsonov) – J. Birjukov, Pivcakin, Dronov, Schaus, S. Těreščenko, Chabarov, Bobrjašov – Mozjakin, Ellison, Kosov – Šenfeld, Jan Kovář, Osala – Kaletnik, I. Grigorenko, De. Kazionov – Švyrjov, Berestennikov, Timkin – Platonov.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Pašnin, Makjejev, M. Robinson, Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Naumenkov, Blažijevskij – Tělegin, Andronov, Scott – Al. Popov, K. Petrov, Ničuškin – Šumakov, Šalunov, Kaprizov – Okulov, Světlakov, Kuzmenko.

    Rozhodčí: Odins, Ansons – Ivanov, Sysujev

    Diváci: 7320
    thejrc.org