NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Washington – Toronto 0:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 5:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 0:3 (kon.) | Nashville – Colorado 4:1 (kon.)
Winnipeg – Columbus 2:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – Buffalo 5:4 (po pr.) | San Jose – Montreal 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Colorado Avalanche
Středa 18.10.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    Nail Jakupov zcela mimo hru atakoval Viktora Arvidssona a vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění. Nashville tak má šanci navýšit vedení z další přesilovky.
     
    48:03
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Carl Söderberg – 2 min., podražení).
    44:08 Austin WATSON - 4:1
     
    44:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku a vypadá to, že tento zápas bez větších problémů dotáhnou do vítězného konce! Gaudreau vyhrál sprinterský závod o puk, díky čemuž se na levé straně dostal k nepřesné střele Jemelin. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět doprava, kde stál AUSTIN WATSON a z úhlu ho uklidil do odkryté klece. Asistence: Alexej Jemelin.
     
    39:15
    Sissons při gólové akci spadl na Varlamova, za což dostává menší trest. Na platnosti branky to ale nic nezměnilo, a tak tento výrok sudích pořádně nechápe snad nikdo na stadionu.
    39:15 Colton SISSONS - 3:1
     
    39:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Predátorů znamená navýšení vedení! Craig Smith dostal dlouhý pas od Romana Josiho a zleva přihrál na osu hřiště COLTONU SISSONSOVI, jenž v rychlosti zamíchal s kotoučem a bekhendovým blafákem jej poslal mezi betony Varlamova. Asistence: Craig Smith, Roman Josi.
     
    38:39
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Tyson Barrie – 2 min., držení protihráče).
     
    37:48
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Scott Hartnell – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    33:53
    Klasická přesilovka pět na čtyři trvala jen pár sekund. Autor předchozí branky Roman Josi totiž fauloval a odsedí si svůj trest za vysokou hůl.
    33:30 Roman JOSI - 2:1
     
    33:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Další zakončení už končí gólem a domácí úspěšně dokonávají obrat ve skóre! Klíčovým momentem byla Forsbergova přihrávka podél koncové čáry. Arvidsson z bezprostřední blízkosti neprotlačil puk za betony ruského gólmana Colorada, který už ale nestačil na dorážku z úhlu, o kterou se postaral ROMAN JOSI. Asistence: Viktor Arvidsson, Filip Forsberg.
     
    33:11
    Gabriel Landeskog lehce sekl přes hokejku Johansena a usedl za Duchenem na hvězdně obsazenou trestnou lavici. Hosté budou hrát 53 sekund jen ve třech!
     
    32:04
    Podruhé v zápase jdou hosté do čtyř kvůli vyhození puku mimo hřiště. Tentokrát se provinil Duchene, který ho nabral na forhendovou část čepele a okamžitě věděl, že je zle.
    27:09 Viktor ARVIDSSON - 1:1
     
    27:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři se po inkasované brance do svého soupeře zakousli a zaslouženě vyrovnávají na 1:1! Johansen se dobře vrátil a zablokoval pokus o finální přihrávku před Rinneho klec. Na druhou stranu se zničehonic vydali hned čtyři domácí hráči, kteří proti sobě měli jediného obránce Zadorova. Přes toho se povedlo přihrát Forsbergovi a VIKTOR ARVIDSSON střelou z blafáku zrušil čisté konto Semjona Varlamova. Asistence: Filip Forsberg, Alexej Jemelin.
    24:09 Nathan MACKINNON - 0:1
     
    24:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny třetí přesilovou hru již využily a na ledě Nashvillu se dostávají do vedení! Tyson Barrie převzal přihrávku od Rantanena a od modré čáry roztáhl hru na levou stranu, odkud NATHAN MACKINNON nahazoval před branku a puk se od brusle nešťastníka Josiho odrazil za záda překvapeného Rinneho. Asistence: Tyson Barrie, Mikko Rantanen.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Pontus Åberg – 2 min., sekání).
     
    16:35
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru. Za sekání Landeskoga putuje na trestnou lavici Colton Sissons.
    16:31
     
    16:31
    Fiala z levé strany minul, ovšem puk se od zadního mantinelu odrazil příhodně pro Craiga Smithe, který měl před sebou odkrytou branku, leč Varlamov se stihl přesunout k levé tyči a zasáhl.
     
    04:28
    Erik Johnson při snaze rozehrát vyhodil puk nad mantinely a daroval Predátorům první přesilovou hru.
     
    02:09
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Pontus Åberg – 2 min., hákování).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Arvidsson (F. Forsberg, Jemelin), 34. Josi (Arvidsson, F. Forsberg), 40. Sissons (C. Smith, Josi), 45. Watson (Jemelin) – 25. MacKinnon (Barrie, Rantanen)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – P. K. Subban, Jemelin, Ekholm, Josi, Bitetto, Irwin – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Fiala, Hartnell – Åberg, Järnkrok, Sissons – Watson, C. McLeod, F. Gaudreau.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – E. Johnson, Zadorov, Barrie, A. Lindholm, Barberio, Bigras – Rantanen, MacKinnon, Andrighetto – Jakupov, Duchene, Kerfoot – C. Wilson, Compher, Landeskog – Comeau, Jost, Söderberg.

    Rozhodčí: Chmielewski, Rooney – Berg, Brisebois

    Diváci: 17 113
    ocianews.com