NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Washington – Toronto 0:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 5:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 0:3 (kon.) | Nashville – Colorado 4:1 (kon.)
Winnipeg – Columbus 2:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – Buffalo 5:4 (po pr.) | San Jose – Montreal 5:2 (kon.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
5:4 (1:1, 2:0, 1:3 - 1:0)
Buffalo Sabres
Středa 18.10.2017, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:52 David PERRON - 5:4
     
    63:52
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je hotovo! DAVID PERRON svým druhým gólem v zápase i v této sezoně rozhodl o výhře Vegas.V klidu si s pukem zamíchal, připravil si ho na střelu a pak neomylně trefil levý horní růžek branky Chada Johnsona. Dva body tak zůstávají v Las Vegas. Asistence: Luca Sbisa, James Neal.
    59:52 Evander KANE - 4:4
     
    59:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Vše bylo v pořádku, hokejka EVANDERA KANEA zasáhla puk pod horní tyčkou. Takže Buffalo dokonalo stíhací jízdu a raduje se z vyrovnání. Asistence: Jack Eichel, Jason Pominville.
    58:02 Sam REINHART - 4:3
     
    58:02
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využilo potřetí v dnešním zápasem přesilovku a už prohrává jen o jeden gól. Od modré vystřelil Ristolainen a dobrou práci před Subbanem předvedl SAM REINHART, který tečoval puk za záda brankáře Vegas. Asistence: Rasmus Ristolainen, Jason Pominville.
    50:00 Ryan O'REILLY - 4:2
     
    50:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Devět sekund stačilo Buffalu, aby využilo přesilovku. Z pravé strany si najel na bránu volný RYAN O'REILLY a střelu k pravé tyči překonal Subbana. Tomu výborně clonil ve výhledu Reinhart. Asistence: Evander Kane, Jack Eichel.
    43:50 David PERRON - 4:1
     
    43:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí navyšují svůj náskok už na 4:1! Johnson se vydal za svou branku, ale nepodařilo se mu úplně dobře rozehrát. Domácí puk vybojovali, DAVID PERRON dostal ideální pas před bránu a svým prvním gólem v sezoně zvýraznil vedení Golden Knights. Asistence: James Neal, Cody Eakin.
    38:37 Reilly SMITH - 3:1
     
    38:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH měl už dnes nějaké šance a trefil i tyčku. Tentokrát se už ale dočkal a využitou přesilovkou dává svému týmu dvoubrankový náskok. Překonal Johnsona střelou na lapačku z levé strany. Byl to jeho první gól v sezoně. Asistence: Brad Hunt, Colin Miller.
    26:40 Alex TUCH - 2:1
     
    26:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas otáčí skóre zápasu! Lepesic předal puk Engellandovi, ten vypálil od modré a do jeho střely dokázal umě vložit hokejku ALEX TUCH. Puk tečoval tak šikovně, že brankář Johnson neměl šanci zasáhnout. Asistence: Deryk Engelland, Brendan Leipsic.
    14:15 Oscar LINDBERG - 1:1
     
    14:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Smith ve středním pásmu sebral hráčům Buffala puk. Po přechodu na modré čáře měl vedle sebe volného na pravém křídle OSCARA LINDBERG. Tak mu přihrál puk a švédský útočník rozvlnil svou střelou síť a vyrovnal. Asistence: Reilly Smith, William Karlsson.
    06:24 Ryan O'REILLY - 0:1
     
    06:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po zákroku Subbana se ještě Sabres udrželi v útočném pásmu. Kotouč se dostal k RYANU O'REILLYMU. Na jeho střelu zápěstím z levé strany si sice Subban sáhl, ale puku na cestě do sítě nebránil. Nathan Beaulieu, Evander Kane.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 15. O. Lindberg (R. Smith, W. Karlsson), 27. Tuch (Engelland, Leipsic), 39. R. Smith (Hunt, C. Miller), 44. Perron (Neal, Eakin), 64. Perron (Sbisa, Neal) – 7. R. O'Reilly (Beaulieu, E. Kane), 50. R. O'Reilly (E. Kane, Eichel), 59. S. Reinhart (Ristolainen, Pominville), 60. E. Kane (Eichel, Pominville)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Sbisa, Schmidt (A), Hunt, C. Miller, Merrill, Engelland – Neal (A), Eakin, Perron (A) – Tuch, Šipačov, Leipsic – R. Smith, W. Karlsson, O. Lindberg – Nosek, Bellemare, Carrier.
    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Lehner) – Ristolainen, Scandella, Tennyson, Beaulieu, McCabe, Gorges – Pominville, Eichel (A), E. Kane (A) – Okposo, R. O'Reilly (A), S. Reinhart – Ju. Bailey, Jo. Larsson, B. Pouliot – Nolan, Girgensons, Moulson.
    bahis siteleri