Karabach – Atlético 0:0 (kon.) | Barcelona – Olympiakos 3:1 (kon.) | Juventus – Sporting 2:1 (kon.)
Chelsea – AS Řím 3:3 (kon.) | Bayern – Celtic 3:0 (kon.) | Anderlecht – PSG 0:4 (kon.)
Benfica – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Basilej 0:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:0 (2:0)
Celtic Glasgow
Středa 18.10.2017, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (23:08:42)
     
    V tabulce je tak stále první Paris Saint-Germain. Pařížský celek si přidal dnes další tři body na půdě Anderlechtu. Druhý je právě Bayern se šesti body a ztrátou tří bodů na PSG, třetí pak Celtic se třemi body a poslední Anderlecht Brusel bez bodů.
     
    Máme dobojováno, Bayern Mnichov doma porazil Celtic Glasgow 3:0, když ke gólům Thomase Müllera a Joshuy Kimmicha přidal ve druhém poločase jeden Mats Hummels. Nutno však podotknout, že skotský celek ve druhém poločase předvedl znatelně lepší výkon. Dvě těsné tyčky, jedna neuznaná branka. Chybělo málo a zápas by se rázem vyvíjel jinak, nicméně další dvě neuznané branky byly i na straně svěřenců Juppa Heynckese. Body tak zůstávají v Allianz Aréně.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Zákrok Craiga Gordona na závěr.
     
    90+3
    Parádní zákrok Craiga Gordona, který proti hlavičce Thomase Müllera zasáhl tělem a zabránil tak gólu!
     
    90+2
    A znovu další ofsajd, tentokrát v něm skončil Moussa Dembélé, když se snažil zachytit nepřesnou rozehrávku Bayernu Mnichov.
     
    90+1
    A další šance Celticu! Tentokrát po rohovém kopu po hlavičce Lustiga byl dorážející Scott Brown v ofsajdu, tudíž by hypotetický gól neplatil. Scott Brown však i tak trefil tyč.
     
    90+1
    Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby!
     
    90
    Moussa Dembélé si se Scottem Sinclairem vyměnil míč a pokoušel se vyslat ještě Rogiće do útoku, jenže nedokázal dostat míč přes obranu Bayernu Mnichov.
     
    89
    Čtvrtou branku mohl přidat Arturo Vidal! Ten si naběhl na centr a pálil z bezprostřední blízkosti z voleje, nicméně trefil pouze Craiga Gordona.
     
    88
    Další přihrávka Thomase Müllera na Roberta Lewandowského nebyla přesná a balón se tak odrazil zpátky k Davidu Alabovi do obrany.
     
    87
    Celtic tak neuznaný gól musel hodně srazit. Nyní se už hosté jen brání, konkrétně se brání kolumbijskému Jamesi Rodríguezovi, který táhne útok.
    86. Neuznaný gól Celticu.
     
    86
    Celtic právě vstřelil branku! Scott Sinclair se dostal k odraženému míči a pálil k protější tyči. Branka však nebyla uznána pro ofsajd, ač to byl velmi, velmi těsný ofsajd.
     
    85
    Mats Hummels zkoušel delší přihrávkou uvolnit Rafinhu, jenže ten nestačil zpracovat míč. Místo toho pak jde dopředu Moussa Dembélé.
     
    84
    V závěru zápasu je u míče stále Bayern a snaží se i o přechod dopředu k brance soupeře. Celtic však poměrně slušně brání. Celkově nyní sledujeme hodně kombinační fotbal.
     
    83
    James Forrest se mohl uvést gólem, nicméně jeho střela byla tečována na rohový kop. Ten hosté rozehráli instantně a o hlavičku se hlásil Moussa Dembélé, jenže byl ubráněn.
     
    82
    Fanoušci již opět usedli po ovacích ve stoje na střídání Kimmicha, který dnes předvedl dobrý výkon okořeněný parádním gólem. Nyní však fanoušci pozorovali tažení Jamese Rodrígueze podle postranní čáry.

    Karel Janeba

    Branky: 17. T. Müller (Lewandowski), 29. Kimmich (Coman), 51. Hummels (Robben)

    Karty:   39. Roberts (CEL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 5:4.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich (80. Rafinha), J. Boateng, Hummels, Alaba – Rudy, Th. Alcântara (67. Arturo Vidal) – Robben, T. Müller (C), Coman (78. James Rodríguez) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Süle, James Rodríguez, Rafinha, Arturo Vidal, Tolisso, Friedl.

    Celtic Glasgow: C. Gordon – Gamboa, Lustig, Boyata, Tierney – S. Brown (C), Ntcham – Roberts (78. Forrest), Armstrong (65. Rogic), Sinclair – Griffiths (65. M. Dembele).
    Náhradníci: de Vries – N. Bitton, M. Dembele, Rogic, Ajer, C. McGregor, Forrest.

    Rozhodčí: Sergej Karasev – Anton Averjanov, Tichon Kalugin, Maksim Gavrilin (všichni Rusko)
    bahis siteleri