K. Vary – Vsetín 3:0 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Slavia – Motor ČB 2:1 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Kadaň 2:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:2 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 18.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NOUZA se dostal k průniku přes celé hřiště, poté z levé strany prudce prostřelil domácího gólmana. Asistence: Jakub Neužil.
     
    62:57
    Obrovský pokus Patrika Miškáře. I přes prostějovského obránce se k němu dostala odražená střela Jana Veselého, kterou nadějně tečoval. Trefil však pouze beton.
     
    56:19
    K výraznému ohrožení branky Tomáše Krále se dostala střela v podání Tomáše Divíška. Obloukem prolétla pouze kolem levé tyčky litoměřické svatyně.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vojtěch Komárek – 2 min., faul kolenem).
     
    44:49
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Mikliš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    44:16
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ladislav Havlík – 2 min., podražení).
     
    40:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Třetí třetina začala pro Litoměřice velice dobře. ALEŠ PAVLAS nahodil puk na branku. Jakub Neužil však přes velké množství clonících hráčů puk neviděl, tak propadl za jeho záda. Asistence: Denis Kusý
     
    35:15
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matyáš Kantner – 2 min., sekání).
     
    34:38
    Matěj Chalupa drze projel do útočného pásma. Před hranicí kruhů vypálil puk na Neužila, který si užil jeho zachycení do lapačky.
     
    31:11
    Jiří Hozák se pokusil prudce vystřelit na branku Krále od modré čáry. Jeho vysoká střela však mířila do ochranného plexiskla, až rozsvítila světla připevněná na vnější stranu, která e pouští při nástupu hráčů.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Mikliš – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    První využitá přesilovka utkání. Z pravé strany si najel směrem k brance TOMÁŠ NOUZA, který pouze tečoval do branky Divíškovo nahození. Asistence: Tomáš Divíšek, Jan Rudovský.
     
    28:28
    Krásně sehraná Jestřábí kombinace vedla ke střele v podání Tomáše Nouzy z pravé strany. Tomáši Královi se ale zadařilo však kotouč vyrazit.
     
    28:07
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Jandus – 2 min., podražení).
     
    26:40
    Filip Helt si objel dva protihráče a z levého kruhu prověřil vyšší střelou Jakuba Neužila. Gólman Prostějova měl s pukem spoustu práce, nakonec jej zvládl zachytit do lapačky.
     
    24:03
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:21
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Mikliš – 2 min., hákování).
     
    21:18
    O krásný pokus Litoměřic se postaral Patrik Miškář. Z mezikruží se snažil obhodit Neužila, ten však dokázal včasným pohybem zareagovat.
     
    19:14
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Aleš Holík – 2 min., hákování).
     
    08:46
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jan Rudovský poslal přihrávku zprava na TOMÁŠE DIVÍŠKA, který se utrhl od litoměřické obrany, objel brankoviště a z pravé strany vsítil. Asistence: Jan Rudovský.
     
    08:02
    Jestřábi se vehementně snaží o vyrovnání. Z pravého kruhu dokázal prostřelit trojici hráčů Litoměřic Matouš Venkrbec. Na Tomáše Krále již ale nevyzrál. Hra se poté přesunula na opačný konec ledové plochy.
     
    06:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po vlažném úvodu máme otevřené skóre. PATRIK MIŠKÁŘ si najel zleva k brance Neužila a střelou doslova vymetl odkrytý prostor prostějovské branky. Asistence: Jiří Jebavý, Tomáš Král.
     
    05:50
    Matouš Venkrbec byl obrán o puk podruhé. Ke štěstí Jestřábů však ten nyní sklouzl k Tomášovi Nouzovi, od něhož byla zahájena šance Jestřábů.
     
    04:37
    Josef Stříbrný se vydal zcela osamocen středem hřiště až k brance. Jeho střela po zemi však neprolétla skrz betony Jakuba Neužila.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Miškář (Jebavý, Král), 41. Pavlas (Kusý) – 9. Divíšek (Rudovský), 30. Nouza (Divíšek, Rudovský), 64. Nouza (Neužil)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Kachyňa, Smetana, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, M. Chalupa – J. Dvořák, Miškář, Jirásek – Helt, J. Šimeček, Stříbrný – Kantner, Komárek, M. Havelka.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – Havlík, D. Kolář, Horyna, A. Holík, Žovinec, Mikliš – L. Luňák, Venkrbec, Nouza – Dvořáček, Divíšek, Rudovský – Zabloudil, Voženílek, Švarc – Fiala, Hozák, Švec.

    Rozhodčí: Kopeček, Barek – Jílek, Šperl

    Diváci: 810
    thejrc.org