Opava – Šumperk 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:3 (0:1, 0:2, 4:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 18.10.2017, 18:00 • RT TORAX Arena • 2. liga skupina Východ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    SAMUEL OLLENDER s Jiřím Říhou obrátili hru a z původní tlaku Valašského Meziříčí se nám urodila branka, která zcela otáčí stav dnešního utkání. Domácí ukázkově proměnili újezd dva na jednoho. Asistence: Lukáš Říha.
     
    51:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí sehráli přesilovku skvěle od první vteřiny a na jejím konci byl VLADIMÍR LUKA, který dostal parádní přihrávku na střelu z první a vyrovnává na 3:3! Asistence: Josef Fojtík a Marek Slavík.
     
    42:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    David Zachar poslal z vlastního pásma puk žabičkou na volného JOSEFA FOJTÍK, který zcela osamocen projel pásmem hostí – položil si brankáře Kořenka a zvěsil bekhendem po horní tyč!. Asistence: David Zachar.
     
    40:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    DAVID ZACHAR obdržel zcela osamocen před brankou Kořenka přihrávku zpoza branky a vystřelil z první . Domácí kapitán hned ze startu třetí třetiny snižuje na 1:3! Asistence: Ballner a Fojtík.
     
    30:34
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Petr Dvořák poslal zpoza branky puk do brankoviště Poruby a JAKUB POŘICKÝ jej nadvakrát dostal pod betonem Kubáně až za brankovou čáru! 3:0 pro Valašské Meziříčí! Branka přichází doslova jen několik sekund další neproměnné šanci domácích! Asistence: Petr Dvořák.
     
    22:25
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Všemu předcházela dobře sehrána přesilovka hostí až nakonec JAKUB POŘIČKÝ dostal na kruhu hodně času ke zpracování kotouče a následné střele – ta se od tyče odrazili za záda Kubáně!. Asistence: Tomáš Brunec a Michal Žák.
     
    03:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ BRUNEC otevírá skóre dnešního zápasu! Hostující útočník z bezprostřední blízkosti poslal puk za Kubáňova záda!. Asistence: Michal Hryciow,.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 41. Zachar (Ballner, Fojtík), 43. Fojtík (Zachar), 52. Luka (Fojtík, Slavík), 58. Ollender (Říha) – 4. Brunec (Hryciow,), 23. Pořičký (Brunec, Žák), 31. Pořický (Dvořák)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler (A), Popela, Janota, Kaluža, Puškár, Adam, Slavík, – Zachar (C), Fojtík (A), Káňa, Zdeněk, Luka, Ballner, Jaroš, Ollender, Sztefek, Schwarz, Gelnar
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Kořenek (Plšek) – Žák, Mikel, Hryciow, Baroš, Weintritt, Váňa, Hladiš, – Brunec (A),, Varga, Matějka, Studený (C), Pořický, Kývala, Dvořák, Martiník (A), Daněk, Dalajka

    Rozhodčí: Holaň, – Bojda, Mikler
    bahis siteleri