Opočno – Náchod 1:6 (kon.) | Nový Bydžov – HC Jičín 2:5 (kon.) | Nová Paka – Hronov 1:5 (kon.)
Třebechovice p. O. – Jaroměř 4:0 (kon.) | Rožnov p. R. – Nový Jičín B 4:0 (kon.) | Orlová – Studénka 2:4 (kon.)
Frýdek-M. "B" – H. Benešov 7:0 (kon.) | Bohumín – Krnov 2:1 (kon.) | Ledeč n. S. – BK Havlíčkův Brod B 0:11 (kon.)
Choceň – Polička 6:3 (kon.) | Chotěboř – Světlá nS 7:5 (kon.) | Česká Třebová – Hlinsko 6:3 (kon.)
Moravská Třebová – Chrudim 2:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek "B"
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
TJ Horní Benešov
Středa 18.10.2017, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Krajská liga: Moravskoslezský kraj
Partner:
     
    54:09
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Rysi ještě nemají dost a znovu se radují ze vstřelené branky. Prosadil se Tomáš Mičulka, který zatím tým v sezoně střelecky táhne. Lukáš Janečka, Jan Sluštík.
     
    39:25
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to LUKÁŠI JANEČKOVI vyšlo. Zužitkoval přihrávku před branku, Tengler se tentokrát už neodkázal přesunout. Pro Janečku je to druhý gól v dnešním zápase a rysi už vedou 6:0. Asistence: Tomáš Mičulka, Jan Sluštík.
     
    33:44
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Pátá branka rysů je na světě. Tengler se rozchytal do dobrého výkonu, ale tentokrát ani on už nedokázal zasáhnout. Z předbrankového prostoru ho překonal VOJTĚCH ŠEVČÍK. Asistence: Lukáš Zberovský, Patrik Ondráček.
     
    16:21
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek pokračuje v nadílce. Ani Trengler nebyl ušetřen. JAN SLUŠTÍK dostal přihrávku od Mičulky, kterou nemohl pohrdnout a z jednoho doteku usměrnil kotouč z z blízky do brány.
     
    13:53
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek proměňuje přesilovou hru. Úplně rozebral obranu Horního Benešova. Zberovský přihrál z pravého křídla na opačnou stranu LUKÁŠI JANOČKOVI a ten nedal Pospíšilovi žádnou šanci. Asistence: Lukáš Zberovský, Jan Sluštík.
     
    09:49
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Tento gól si brankář Pospíšil za rámeček nedá. Z levé strany na něj vystřelil ROBIN ŠVÁŇA. Pospíšilovi jeho střela propadla přes lapačku do sítě.
     
    01:40
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Z první šance se hned béčko Frýdku-Místku prosazuje. Brankáře Pospíšila překvapil svou střelou PETR SLOVÁK a poslal tak svůj tým do vedení. Asistence: Ondřej Fiala.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 2. Slovák (Fiala), 10. Šváňa, 14. Janečka (Zberovský, Sluštík), 17. Sluštík (Mičulka), 34. Ševčík (Zberovský, Ondráček), 40. Janečka (Mičulka, Sluštík), 55. Mičulka (Janečka, Sluštík)


    HC Frýdek-Místek "B": Dobečka (Horváth) – Golasovský, Gottwald, Janečka, Sluštík, Mičulka, Vančo-Minařík, Niedoba, Fiala, Vacula, Slovák, Hamhalter, Gonos, Carbol, Šváňa, Heralt, Ševčík, Zberovský, Ondráček
    TJ Horní Benešov: Pospíšil, (14. Tengler) – Hejhal, Bendík, Pělucha, Adamec, Džemla, Kovalovský, Vaněk, Vrábel, Zigmund, Ryška, Fraš, Čermák, Hlísta, Pavelek, Trubka

    Rozhodčí: Jeřábek – Klimek, Srníček
    ocianews.com