HC Litvínov – Sparta 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 5:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 19.10.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané však přichází s velmi rychlou odpovědí! Přečíslení dva na jednoho vedl Střondala, jenž vybídl ke skórování KARLA PLÁŠKA a ten zamířil přesně. Asistence: Vojtěch Střondala, Matěj Svoboda.
     
    53:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava střílí branku naděje! Pospíchalovi se podařilo zachytit kotouč v útočném pásmu a okamžitě jej směřoval na branku, do jeho střely vložil hůl LUKÁŠ JINDRA, kotouč po prudké změně směru zamířil za záda Dostála. Asistence: Ladislav Pospíchal, Richard Peschout.
     
    48:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla lahůdka v podání domácích Brňanů! MATĚJ NOVÁK si narazil kotouč se Střondalou, jenž krásně uvolnil prvně jmenovaného, který dokonale vykoupal Šťastného. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    33:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se jihlavská Dukla raduje z první vstřelené branky. Využití přesilové hry obstaral výstavní střelou od modré obránce ALEŠ KRTEK. Asistence: Dominik Adam.
     
    24:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané odskakují do tříbrankového trháku! Plášek se s kotoučem v útočném pásmu prodral až k jihlavské brance, jelikož byl však už v příliš ostrém úhlu, poslal zpětnou přihrávku MATĚJI SVOBODOVI, jenž z první trefil přesně. Asistence: Karel Plášek, Vojtěch Střondala.
     
    24:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se však Brňané radují! Krejčí se s kotoučem protáhl do útočného pásma a našel přesnou přihrávkou JANA HASONĚ, jenž střelou k tyči prostřelil Šťastného. Asistence: Petr Krejčí.
     
    02:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají přesilovou hru a hned v úvodu utkání se dostávají do vedení! Kombinaci v přesilové hře zakončil přesnou střelou ROBERT HAVLÁT. Asistence: Daniel Kowalczyk, Michal Furch.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Havlát (Kowalczyk, Furch), 25. Hasoň (Krejčí), 25. Svoboda (Plášek, Střondala), 49. Novák (Střondala), 54. Plášek (Střondala, Svoboda) – 34. Krtek (Adam), 54. Jindra (Pospíchal, Peschout)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Kučera, Furch, Jeřábek, Kowalczyk – Novák, Suss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Krejčí, Plášek.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Pospíchal, Mareš, Rašín, Krtek, Vála, Havelka – Kadleček, Jindra, Adam, Heinrich, Mejzlík, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák.

    Rozhodčí: Vrba – Měkýš, Musil.
    thejrc.org