Poprad – Orange 20 5:2 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 19.10.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledná časť hry jednoznačne patrila Popradu, ktorý sa presadil dokopy trikrát. Skórovali Paločko, König a Heizer a upravili stav na konečných 5:2 pre Poprad.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:22:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Príležitosť na skórovanie mal ešte Martančík, keďže Durný sa trošku precenil. Puk mu vypadol spred bránky, Martančík mohol skórovať do prázdnej, no nestalo sa tak.
     
    59:01
    Poprad je už v plnom počte a domáci si už vychutnávajú posledné sekundy zápasu.
     
    58:15
    Na strele Tomáša Hederu si Alexej Ivanov výborne pochutnal a pomaznal sa s ňou. Puk mu perfektne sadol do lapačky, a tak to Ivanov okorenil semaforom.
     
    57:58
    Vybíralova strela od modrej čiary nebola veľmi nebezpečná. Ivanov zasahovať nemusel, keďže puk letel mimo bránky.
     
    57:00
    Pre zmenu presilovka pre slovenskú dvadsiatku. James McDowell dostáva dve minúty za sekanie.
     
    56:01
    Svitana urobil šikovnú kľučku a následne našiel pred bránkou Mateja Paločka. Jeho strela spomedzi kruhov však letela iba mimo bránky.
     
    55:11
    Tamáši vyštartoval s pukom dopredu, dostal sa k strele spomedzi kruhov, no popradský obranca ju zblokoval a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    54:51
    Ďalšia presilovka pre Poprad. Znovu je vylúčený Filip Vašaš, ktorý si tentokrát odsedí dve minúty za vrazenie na mantinel.
    54:25 HEIZER - 5:2
     
    54:25
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú aj druhú presilovku tesne pred jej koncom. Vartovník vybojoval puk medzi kruhmi, posunul ho Majdanovi, ten trošku ešte do strany RADOMÍROVI HEIZEROVI a jeho delovka z prvej bola naozaj výborná.
    Asistencie: Juraj Majda, Lukáš Vartovník.
    53:33 KÖNIG - 4:2
     
    53:33
    Poprad dal gól!
    Teraz to domácim kamzíkom vyšlo a zvyšujú svoje vedenie. Mlynarovič nabil na modrú čiaru PETROVI KONIGOVI, ktorý sa poriadne oprel do strely a strelou k žrdi nedal Durnému žiadnu šancu na zákrok.
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.
     
    53:27
    Brejčák prihrával pred bránku Mlynarovičovi, ktorému však dorážka nevyšla a puk letel do rohu klziska.
     
    53:10
    König vypálil od modrej čiary, no Durný jeho delovku dokázal vyraziť.
     
    52:25
    Dvojité vylúčenie na strane slovenských mladíkov. Dávid Hílek dostáva dve minúty za držanie a Filip Vašaš rovnako dlhý trest, ale za podrazenie.
     
    51:48
    Vartovník prenechal puk pred ľavým kruhom Heizerovi, ktorý skúsil vystreliť, no puk došiel iba do Durného lapačky.
     
    51:04
    Popradčania vyhrali buly v útočnom pásme. Od modrej čiary okamžite pohotovo vypálil Štefan Fabian, ale Durného zasiahol iba do jeho hrude.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Bondra (Jáchym, Svitana), 40. Vartovník (Lichanec, Fabian), 42. Paločko (Lichanec, McDowell), 54. König (Mlynarovič, Svitana), 55. Heizer (Majdan, Vartovník) – 23. Marcínek (Kundrík, Durný), 27. Tamáši (Smolka, Krempaský)


    HK Poprad: Ivanov (Gavalier) – Fabian (C), Davydov, Brejčák (A), König, McDowell, Jáchym, Zadražil, Dinda – Lichanec, Heizer, Ježek – Majdan, Mlynarovič, Svitana (A) – Bondra, Paločko ml., Paločko – Martančík, Vartovník, Olejník
    HK Orange 20: Durný (Hlavaj) – Hedera, Hílek, Fereta, Zeleňák, Švarc, Krempaský, Matejovič, Kuna – Jaško (C), Kundrík, Marcínek – Vybíral, Čacho (A), Vašaš (A) – Smolka, Tamáši, Václav – Musliu, Šmida, Mesaroš

    Rozhodčí: Kalina, Snášel – Gajan, Jobbágy

    Diváci: 556
    thejrc.org