Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 7:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 20.10.2017, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Joonas KEMPPAINEN - 5:3
     
    59:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa dává gól do prázdné branky. Únik po pravém křídle a střela před útočnou modrou čárou. Je to 5:3 a o bodech je rozhodnuto. Autorem branky je JOONAS KEMPPAINEN.
    59:01 Igor MAKAROV - 4:3
     
    59:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tvrdá práce se vyplatila! Ufa udeřila zase těsně před koncem. To je neskutečné, jakoby na to měla patent. Autorem branky je IGOR MAKAROV. Makarov po střele dotlačil puk za záda Kováře.Asistence: Philip Larsen.
    53:45 Jevgenij ČESALIN - 3:3
     
    53:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Průnik Simakova po levém křídle, blafák doleva do bekhendu, Scrivens vyrazil, ale přijel tam Česalin, který puk dorazil za brankovou čáru. Je srovnáno. Autorem branky je JEVGENIJ ČESALIN. Asistence: Stanislav Jegoršev, Alexej Simakov.
    39:47 Jevgenij KOROTKOV - 3:2
     
    39:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Důležitá branka, tzv. "šatňák." Kuzmin ujel obraně, uděla kličku doprava pak doleva a zakončil nad vyrážečku ležícího Kováře. Ufa jde do vedení. Autorem branky je JEVGENIJ KOROTKOV. Asistence: Stanislav Garejev, Grigorij Panin.
    25:39 Denis KULJAŠ - 2:2
     
    25:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Kuljaš nekompromisně propálil vše co mu stálo v cestě. Dostal nabit na modrou a jeho rána byla výsatvní. Je srovnáno. Využitá přesilová hra. Autorem branky je DENIS KULJAŠ. Bez asistence.
    20:08 Joonas KEMPPAINEN - 2:1
     
    20:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    To je nástup. Ihned po skočení na led gól. Omark to udělal chytře, zavezl, dal tandem a Kemppainen už si při zakončení věděl rady. Šoupnul to Kovárovi ke vzdálenejěší tyči pod lapačku. Autorem branky je JOONAS KEMPPAINEN. Asistence: Linus Omark.
    14:38 Denis KULJAŠ - 1:1
     
    14:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Puk se zpoza branky dostal na střed do mezikruží a odtmatud pálil přesně pod vyrážečku obránce DENIS KULJAŠ. Avtomobilist srovnává na 1:1. Bez asistence.
    07:00 Teemu HARTIKAINEN - 1:0
     
    07:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    Loginov oslovil Hartikainena, který stál blízko brance, Kovářovi udělal kličku do bekhendu a zakončil k tyči. Autorem branky je TEEMU HARTIKAINEN. Asistence: Alexandr Loginov, Linus Omark.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 7. Hartikainen (Loginov, Omark), 21. Kemppainen (Omark), 40. Korotkov (S. Garejev, Panin), 60. I. Makarov (Larsen), 60. Kemppainen – 15. Kuljaš, 26. Kuljaš, 54. Česalin (Jegoršev, Simakov)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Gončarov, Arzamascev, M. Osipov, S. Garejev, Panin, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Juňkov, Fjodorov – J. Bodrov, Kokarev, I. Makarov – M. Majorov, Kuzmin, Korotkov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Ljamin, Jegoršev, Kuljaš, Timašov, Ščemerov – Paré, Krikunov, Milovzorov – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Česalin, Simakov, V. Popov – Chripunov, Pilipenko, King – Rasseikin.

    Rozhodčí: Olejnin, Ravodin – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 6140
    thejrc.org