Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 7:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
7:1 (6:0, 1:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 20.10.2017, 18:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čestný zásah je na světě, Traktor z Tatarstánu bez vstřeleného gólu neodjede. V prostoru mezi modrou čárou a kruhem se puku zmocnil ALEXEJ KRUČININ a střelou z první jej posílá přímo za Biljalovova záda. Asistence: Arťom Peňkovskij, Maxim Jakuceňa.
    24:00 Vladimir TKAČOV - 7:0
     
    24:00
    Kazaň vstřelila branku!
    Jiskřička naděje pro hosty budiž uhašena, domácí se prosazují už po sedmé. Obrana Čeljabinsku se teď sesypala jako domeček z karet a díky její neschopnosti se už podruhé v dnešním zápase prosadil VLADIMIR TKAČOV. Asistence: Andrej Markov.
    16:43 Nikita JAZKOV - 6:0
     
    16:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Neuvěřitelné... naprosto neuvěřitelné! Kazaň se po dvaadvaceti sekundách znovu prosazuje, úspěšným střelcem byl tentokrát NIKITA JAZKOV. Ten Čecha v čeljabinském brankovišti překonal střelou z první z kruhu. Asistence: Fjodor Malychin.
    16:31 Michail SIDOROV - 5:0
     
    16:31
    Kazaň vstřelila branku!
    V Kazani právě teď odbila pátá, Francouz musí ze své klece lovit další kotouč. Anton Glinkin našel na modré čáře MICHAILA SIDOROVA, který z hranice pásma prostřelil naprosto vše, co mu stálo v cestě. 5:0. Asistnece: Anton Glinkin.
    12:01 Damir MUSIN - 4:0
     
    12:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Čtvrtá branka je na světě, tohle už začíná zavánět hodně velkým debaklem. Domácím dnes do sítě padá úplně všechno, co na ní vyšlou, zatímco Traktoru se nedaří ani proniknout do útočné třetiny. Pavla Francouze o čisté konto střelou z bezprostřední blízkosti brankoviště obral DAMIR MUSIN. Asistence: Jiří Sekáč, Fjodor Malychin.
    09:18 Vladimir TKAČOV - 3:0
     
    09:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle už je pro Traktor hodně špatné, domácí využívají i druhou přesilovku a třetím gólem v prvních deseti minutách zápasu vyhánějí Děmčenka z brány! Rob Klinkhammer našel na opačném kruhu volného VLADIMIRA TKAČOVA, jenž si střelou z první připisuje už třetí bod v úvodní třetině. Asistence: Rob Klikhammer.
    07:48 Stanislav GALIJEV - 2:0
     
    07:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Čeljabinští působili v oslabení jako opaření a inkasují podruhé! Klinkhammer se dostal ke kotouči za soupeřovou brankou a nabídl jej na kruhu Tkačovovi, který jej obratem poslal před branku STANISLAVU GALIJEVOVI a ten neměl s překonáním brankáře Traktoru sebemenší problém – 2:0. Asistence: Vladimír Tkačov, Rob Klinkhammer.
    06:12 Vasilij TOKRANOV - 1:0
     
    06:12
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácím se daří přetavit v aktivitu v úvodní gól a jdou tak v sedmé minutě do vedení! Na konci krátké kombinace Kazaně stál připravený VASILIJ TOKRANOV, jehož prudký projektil od modré čáry zamířil přímo za záda bezmocného Děmčenka. Traktor se bude muset velmi rychle vzpamatovat, se soupeřem totiž úplně přestává držet krok. Asistence: Vladimír Tkačov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Tokranov (Tkačov), 8. Galijev (Tkačov, Klinkhammer), 10. Tkačov (Klinkhammer), 13. D. Musin (Sekáč, Malychin), 17. Sidorov (Glinkin), 17. Jazkov (Malychin), 24. Tkačov (Markov) – 49. Kručinin (Peňkovskij, Jakuceňa)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (41. Biljalov) – Tokranov, Batyršin, Jarullin, Markov, Ohtamaa, D. Musin, Sidorov – Galijev, Klinkhammer, Tkačov – M. Gluchov, Lander, Sekáč – Jazkov, Lukojanov, Malychin – Glinkin, Svitov, Kara – Archipov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (10. Francouz) – Kolcov, A. Petrov, Bailen, I. Višněvskij, Borodkin, Mamajev, Nikitin – Rybakov, Černikov, Jakuceňa – Gynge, Szczechura, Kravcov – Peňkovskij, Polygalov, Kručinin – Gubarev, Videll, Kokujov – Šolochov.

    Rozhodčí: Kulakov, Odinš – Šeljanin, Zacharenkov

    Diváci: 6 458
    thejrc.org