NY Rangers – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 0:1 (kon.) | Boston – Vancouver 6:3 (kon.)
Columbus – Tampa 0:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (po pr.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Calgary – Carolina 1:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 4:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:4 (1:0, 0:3, 2:1)
St. Louis Blues
Pátek 20.10.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:40 Alexander KERFOOT - 3:4
     
    55:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak s kuriózními góly se dnes zřejmě roztrhl pytel! Matt Duchene nahodil puk do útočného pásma Colorada, puk jel celou dobu po mantinelu, brankář Hutton vyjel za branku, kde si chtěl na přijíždějící puk počkat. Ten se k němu ale nedostal, jelikož i výstupek ve hrazení se vrátil zpět mezi kruhy, přímo na hokejku najíždějícímu ALEXANDRU KERFOOTOVI, který měl opět snadnou práci! Asistence: Matt Duchene a Tyson Barrie.
    49:05 Robert BORTUZZO - 2:4

     
    49:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen si hosté dokázali vzít zpět dvoubrankové vedení, což je rozhodně pro domácí studenou sprchou, ne-li ledovou! K odraženému puku se dostal Blais, posunul na Vladimíra Sobotku, který si výborně najel k brankovišti soupeře, neukvapil se a přihrávkou vylepšil pozici pro svého spoluhráče. ROBERT BORTUZZO napravil srandovní chybu z inkasované branky a pohotově puk uklidil pod víko! Asistence: Vladimír Sobotka a Sammy Blais.
    44:03 Blake COMEAU - 2:3
     
    44:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak po dlouhém zkoumání nakonec sudí tento kuriózní gól uznávají! Comeau nabral rychlost na levém křídle, načež byl u brankoviště strčen do brankáře soupeře a spolu s ním a jedním protihráčem odjel až k pravému mantinelu. Robert Bortuzzo nestihl slézt ze svého brankáře, tudíž mu znemožnil vrácení se zpět do své svatyně. Puk u mantinelu získal Kerfoot, posunul na střed Wilsonovi, ten ještě vylepšil pozici zakladateli této kuriózní akce BLAKU COMEAUOVI, který vstřelil snad nejsnadnější branku své kariéry! Asistence: Colin Wilson a Alexander Kerfoot.
    33:25 Vince DUNN - 1:3

     
    33:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A hosté se za krátkou dobu dostávají dokonce do dvoubrankového vedení! Paul Stastny našel vynikajícím pasem na levé straně kluziště najíždějícího VINCE DUNNA, který ještě lepší střelou na vzdálenější tyč překonal bezmocného Berniera! Asistence: Paul Stastny.
     
    32:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ani žádný souvislý tlak ale hosté nepotřebují ke vstřelení vedoucí branky! Sobotka výborně vybojoval puk u branky Berneira, přihrávkou na modrou čáru našel kapitána svého celku a po jeho střele měl dorážku JADEN SCHWARTZ opravdu snadnou! Asistence: Alex Pietrangelo a Vladimír Sobotka.
    20:39 Paul STASTNY - 1:1

     
    20:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak takhle rychlé vyrovnání zřejmě nečekal nikdo! Domácí se dopustili obrovské chyby v rozehrávce na polovině hřiště, načež se hosté dostali do brejku! Autorem branky je PAUL STASTNY. Asistence: Vladimir Tarasenko a Alex Pietrangelo.
    13:40 Alexander KERFOOT - 1:0

     
    13:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přesto je Carter Hutton také jen člověk, po totálním propadu obránců svého týmu dnes poprvé inkasuje! Rantanen se dostal do výborné pozice, přesto ale nahrával před brankoviště Compherovi. Ten přiťukl puk jen do Huttonových betonů, od kterých se odrazil přímo k volnému ALEXANDERU KERFOOTOVI a ten měl práci lehkou. Asistence: J. T. Compher a Mikko Rantanen.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 14. Kerfoot (Compher, Rantanen), 45. Comeau (C. Wilson, Kerfoot), 56. Kerfoot (Duchene, Barrie) – 21. Stastny (Tarasenko, Pietrangelo), 33. Schwartz (Pietrangelo, Sobotka), 34. Dunn (Stastny), 50. Bortuzzo (Sobotka, Blais)


    Colorado Avalanche: J. Bernier (Varlamov (A)) – E. Johnson (A), Zadorov, Barrie, Nemeth, Barberio, Bigras – Andrighetto, Duchene, Jakupov – Rantanen, MacKinnon (A), Jost – Kerfoot, Compher, Landeskog (C) – Comeau, Söderberg, C. Wilson.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen (C)) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo, Dunn (A) – Tarasenko, Stastny (A), Steen – Blais, B. Schenn, Schwartz – Jaškin, Barbašev, Sobotka – Brodziak, Sundqvist, Upshall.

    Rozhodčí: Watson, Skilliter – Rody, Racicot.
    thejrc.org