NY Rangers – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 0:1 (kon.) | Boston – Vancouver 6:3 (kon.)
Columbus – Tampa 0:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (po pr.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Calgary – Carolina 1:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 4:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:5 (1:2, 1:0, 2:3)
Dallas Stars
Pátek 20.10.2017, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Tyler Seguin (DAL) (2 + 0)
    Derek Stepan (ARI) (2 + 1)
    Clayton Keller (ARI) (2 + 1) (06:44:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) (1 + 0, 3 střely na branku, čas na ledě 12:51)
    Martin Hanzal (DAL) (0 + 0, 2 střely na branku, čas na ledě 15:36)
     
    Střely na branku v zápase

    Arizona Coyotes: 31

    Dallas Stars: 31
     
    Nakonec se Arizoně srovnat nepodařilo. Viděli jsme zápas plný branek, dohromady jich v Glendale padlo devět. Z toho ale pět do sítě domácího gólmana Adina Hilla, takže se radují Dallas Stars. A to znamená, že Coyotes nadále čekají na svou první výhru v této sezóně. Přitom z herního hlediska by si Kojoti minimálně bod zasloužili. Proti Hvězdám nebyli vyloženě horším týmem, doplatili ale na chyby v obraně a nejistotu u své klece. Stars tedy zvládli oba duely proti Arizoně v základní hrací době a mohou být spokojeni. Mimochodem jsme dnes sledovali řadu pohledných momentů. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Dallas Stars si taktéž ještě vybírají oddechový čas.
    59:38 Clayton KELLER - 4:5
     
    59:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ještě je tu plamínek na děje pro Arizonu, která dvaadvacet sekund před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl jednoho zásahu. Druhou branku v tomto zápase zapisuje kromě Dereka Stepana a Tylera Seguina do statistik také zelenáč CLAYTON KELLER. Ten dostal nahrávku před brankoviště, kde krásnou kličkou stahovačkou zdolal Bena Bishopa. Už moc času Coyotes nezbývá, ale možné je vše, uvidíme. Christian Dvorak, Derek Stepan.
     
    59:08
    Arizona Coyotes ještě touží něco zkusit a logicky si tak vybírají oddechový čas.
     
    59:03
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny. Max Domi získal pro domácí útočné pásmo, nenápadně zakončil z pravé strany. Bishop raději přerušil hru a zařídil nové buly.
     
    58:40
    Domácí to ještě zkoušejí bez brankáře a v šesti mužích ve hře. Adin Hill už je na střídačce.
    57:06 Tyler SEGUIN - 3:5
     
    57:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další hokejová nádhera dnešního zápasu! Jamie Benn ukázkově obhodil dva hráče u pravého mantinelu, potom si najel do pravého rohu. A z tohoto místa servíroval puk přímo na hokejku spoluhráče TYLERA SEGUINA, jenž si sjel na pravý kruh. Seguin výborně vypálil a prostřelil překvapeného Adina Hilla. Poprvé v utkání se některý z týmů dostává do vedení o dva zásahy. Teď už to Coyotes budou mít opravdu hodně těžké. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    56:41
    Hjalmarsson zkusil rozehrát po levém mantinelu, avšak jeho pas vystihl někdo v bílém dresu. Jen tak tak, že z toho ještě pro Arizonu nebyly komplikace.
     
    55:58
    Už se znovu pokračuje. Coyotes zvládli buly ve středním pásmu, pak se dokonce dostali až před Bishopa. Tam ale nemají dostatek místa ke střelám.
     
    55:50
    Je tu poslední komerční pauza zápasu. Poté se bude vhazovat ve středním pásmu, kde před malým okamžikem došlo k postavení mimo hru.
     
    55:35
    Na druhé straně pro Duclaira, který se snažil z rychlé protiakce zakončit po ledě. Jenže Bishop si tohle místo dobře hlídal a zabránil inkasování.
     
    54:59
    Janmark zkoušel zaskočit Hilla z velkého úhlu, jenže netrefil se. Stále ještě ale Hvězdy v útočném pásmu, i když bez větších možností.
     
    54:28
    Obránce Ekman-Larsson získal pro domácí mužstvo útočné pásmo. Útočníci pak usilovně bojovali o puk za brankou, jenže Dallas zatím nedovolil zakončení na Bishopa.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Stepan (Ekman-Larsson, Keller), 23. Stepan (Domi, Demers), 47. Keller, 60. Keller (Dvorak, Stepan) – 7. Ja. Benn, 8. Faksa (Pitlick), 44. Johns, 49. Seguin (Ja. Benn, J. Klingberg), 58. Seguin (Ja. Benn, J. Klingberg)


    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Demers, Goligoski, L. Schenn – Domi, Stepan, Rieder – Keller, Dvorak, Duclair – Crouse, Cousins, Fischer – Rinaldo, Kempe, Martinook.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Johns, Methot, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, B. Ritchie – Elie, Hanzal, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick.

    Rozhodčí: Luxmore, Charron – Gibbons, Heyer

    Diváci: 11 225
    ocianews.com