NY Rangers – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Nashville 0:1 (kon.) | Boston – Vancouver 6:3 (kon.)
Columbus – Tampa 0:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 4:5 (po pr.) | Chicago – Edmonton 1:2 (po pr.)
Calgary – Carolina 1:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:4 (kon.) | Arizona – Dallas 4:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:5 (1:2, 1:0, 2:3)
Dallas Stars
Pátek 20.10.2017, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Tyler Seguin (DAL) (2 + 0)
    Derek Stepan (ARI) (2 + 1)
    Clayton Keller (ARI) (2 + 1) (06:44:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) (1 + 0, 3 střely na branku, čas na ledě 12:51)
    Martin Hanzal (DAL) (0 + 0, 2 střely na branku, čas na ledě 15:36)
     
    Střely na branku v zápase

    Arizona Coyotes: 31

    Dallas Stars: 31
     
    Nakonec se Arizoně srovnat nepodařilo. Viděli jsme zápas plný branek, dohromady jich v Glendale padlo devět. Z toho ale pět do sítě domácího gólmana Adina Hilla, takže se radují Dallas Stars. A to znamená, že Coyotes nadále čekají na svou první výhru v této sezóně. Přitom z herního hlediska by si Kojoti minimálně bod zasloužili. Proti Hvězdám nebyli vyloženě horším týmem, doplatili ale na chyby v obraně a nejistotu u své klece. Stars tedy zvládli oba duely proti Arizoně v základní hrací době a mohou být spokojeni. Mimochodem jsme dnes sledovali řadu pohledných momentů. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Dallas Stars si taktéž ještě vybírají oddechový čas.
    59:38 Clayton KELLER - 4:5
     
    59:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ještě je tu plamínek na děje pro Arizonu, která dvaadvacet sekund před koncem základní hrací doby snižuje na rozdíl jednoho zásahu. Druhou branku v tomto zápase zapisuje kromě Dereka Stepana a Tylera Seguina do statistik také zelenáč CLAYTON KELLER. Ten dostal nahrávku před brankoviště, kde krásnou kličkou stahovačkou zdolal Bena Bishopa. Už moc času Coyotes nezbývá, ale možné je vše, uvidíme. Christian Dvorak, Derek Stepan.
     
    59:08
    Arizona Coyotes ještě touží něco zkusit a logicky si tak vybírají oddechový čas.
     
    59:03
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny. Max Domi získal pro domácí útočné pásmo, nenápadně zakončil z pravé strany. Bishop raději přerušil hru a zařídil nové buly.
     
    58:40
    Domácí to ještě zkoušejí bez brankáře a v šesti mužích ve hře. Adin Hill už je na střídačce.
    57:06 Tyler SEGUIN - 3:5
     
    57:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další hokejová nádhera dnešního zápasu! Jamie Benn ukázkově obhodil dva hráče u pravého mantinelu, potom si najel do pravého rohu. A z tohoto místa servíroval puk přímo na hokejku spoluhráče TYLERA SEGUINA, jenž si sjel na pravý kruh. Seguin výborně vypálil a prostřelil překvapeného Adina Hilla. Poprvé v utkání se některý z týmů dostává do vedení o dva zásahy. Teď už to Coyotes budou mít opravdu hodně těžké. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    56:41
    Hjalmarsson zkusil rozehrát po levém mantinelu, avšak jeho pas vystihl někdo v bílém dresu. Jen tak tak, že z toho ještě pro Arizonu nebyly komplikace.
     
    55:58
    Už se znovu pokračuje. Coyotes zvládli buly ve středním pásmu, pak se dokonce dostali až před Bishopa. Tam ale nemají dostatek místa ke střelám.
     
    55:50
    Je tu poslední komerční pauza zápasu. Poté se bude vhazovat ve středním pásmu, kde před malým okamžikem došlo k postavení mimo hru.
     
    55:35
    Na druhé straně pro Duclaira, který se snažil z rychlé protiakce zakončit po ledě. Jenže Bishop si tohle místo dobře hlídal a zabránil inkasování.
     
    54:59
    Janmark zkoušel zaskočit Hilla z velkého úhlu, jenže netrefil se. Stále ještě ale Hvězdy v útočném pásmu, i když bez větších možností.
     
    54:28
    Obránce Ekman-Larsson získal pro domácí mužstvo útočné pásmo. Útočníci pak usilovně bojovali o puk za brankou, jenže Dallas zatím nedovolil zakončení na Bishopa.
     
    54:00
    Radulov si hledal místečko v pravém rohu, pak poslal puk na Benna. Jenže toho výborně zastavil Adin Hill, který zabránil dalšímu inkasování do klece Coyotes.
     
    53:42
    Je tu komerční přestávka, ještě před ní ofsajd Dallasu.
     
    53:24
    Hosté podle očekávání nikam nespěchají a spíše si hlídají zadní řady. Obránci raději dvakrát počkají, než aby zbytečně chybovali.
     
    52:48
    Tempo hry trošku opadlo. Změnit se to zkusil domácí bek Jason Demers, jenž dlouhým pasem vybízel spoluhráče z útoku. Ale je z toho pouze další nepřesnost.
     
    52:22
    Dallas Stars vyhodili na zakázané uvolnění, už potřebovali za každou cenu dostat puk pryč z prostoru před svou klecí.
     
    52:03
    Luke Schenn a jeho dobrá obranná práce. Hned potom poslal puk dopředu na Riedera, aby mohl zkusit zaútočit.
     
    51:35
    Remi Elie je zpátky na ledě a to znamená, že Arizona svou přesilovku nevyužila. Dokázala ale získat převahu v útočném pásmu, čehož se snaží také nyní využít.
     
    50:35
    Kellerova rána také úspěchem neskončila, někdo v bílém dresu ji dokázal zblokovat. Hned poté se Dallas osvobozuje.
     
    50:08
    Stepan se na pravém kruhu nabízel na střelu, ale když potom dostal nahrávku od Domiho, minul tři červené tyče. Coyotes ale nadále kombinují před brankou.
     
    49:28
    Hosté se pokusili puk okamžitě vyhodit, ale nepovedlo se. Potom ale rozhodčí k jejich štěstí přerušil hru.
     
    49:23
    Arizona má možnost opět vyrovnat. Remi Elie z Dallasu dostává od rozhodčích dvě minuty za podražení a bude muset doufat, že jeho spoluhráči oslabení zvládnou.
    48:20 Tyler SEGUIN - 3:4
     
    48:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přestřelka ve velkém stylu pokračuje! Je možné, že dnes ještě uvidíme hodně branek, protože obrany ve třetí periodě podle všeho nefungují moc dobře. Tentokrát gól padl poté, co hosté vystřelili z velké dálky a trefili tyčku domácího zařízení. Puk se pak odrazil do brankoviště, odkud jej dostrkal za brankovou čáru útočník Dallasu TYLER SEGUIN. Nejspíš ani nevěděl jak, ale na to se nikdo ptát nebude. Hosté tak opět vedou. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    48:10
    Radulovova střela minula horní tyčku.
    46:41 Clayton KELLER - 3:3
     
    46:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Vypadá to na opravdu napínavý zápas dnes v Arizoně. Ani tentokrát jednomu z týmů náskok o jednu branku nevydržel dlouho. Dallas sice měl kotouč v útočném pásmu a zakončoval na Adina Hilla. Jenže potom se k odraženému touši dostal mladík domácích CLAYTON KELLER, jenž nasadil sprint na druhou stranu kluziště. Ujel obraně Stars, načež ukázkově zakončil mezi betony Bena Bishopa. Hala jásá a my tu máme opětovné drama. Pěkná hokejová akce. Bez asistence.
     
    46:30
    Na druhé straně pro Janmarka, ale už nestihl vypálit.
     
    46:15
    Stále ještě Coyotes hledají cestu do útočného pásma, zatím bez úspěchu.
     
    45:03
    Na další šanci zatím čekáme, domácí ale rozhodně neskládají zbraně a nadále se snaží hrát aktivně. Zatím ale nemají dostatek štěstí při přechodu do útoku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    44:09
    Max Domi měl na hokejce vyrovnání, ale v samostatném úniku trefil pouze betony připraveného Bena Bishopa.
    43:10 Stephen JOHNS - 2:3
     
    43:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tahle situace už si říkala o vstřelení branky. Hosté tak dlouho točili Arizonu kolem její branky, až využili tlaku a dostali se zpátky do vedení o jeden zásah. Dlouho nepřišlo žádné zakončení, jenže potom kus černé gumy dostal na pravý kruh obránce Hvězd STEPHEN JOHNS. Ten vůbec na nic nečekal, prostě se opřel do kotouče a doufal, že skóruje. A k tomu také došlo. Je možné, že brankář Hill moc dobře neviděl. Coyotes musí opět dohánět ztrátu. Bez asistence.
     
    42:33
    Hill zasahuje lapačkou a přerušuje hru, přestože na něj šlo pouze lehké nahození z dálky.
     
    42:00
    Rinaldo a jeho dobrá obranná práce na hranici středního pásma. Pochopitelně se hraje hodně zodpovědně zezadu, nikdo nechce udělat klíčovou chybu.
     
    41:16
    Domi hledal před brankou najíždějícího Kellera, ten ale na poslední chvíli nedokázal změnit směr puku, nebo si jej vzít na hokejku. Potom už má touš pod kontrolou Dallas.
     
    40:35
    Goligoski a Benn svedli souboj o puk v rohu. Úspěšněji ze situace vyšel hokejista Arizony, protože zabránil dalším problémům pro svého brankáře.
     
    40:13
    Jako první ve třetí periodě vyrazila do útočné akce Arizona. Bishop ale v pohodě vyjel za branku a poslal kotouč co nejdříve pryč.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Za pár okamžiků odstartuje třetí třetina utkání. Dočkáme se vítěze ještě v základní hrací době?
     
    Střely na branku po dvou třetinách

    Arizona Coyotes: 21

    Dallas Stars: 23
     
    Druhá třetina je u svého konce. Viděli jsme v ní jedinou branku, po pěkné akci vyrovnala na 2:2 Arizona, konkrétně její útočník Derek Stepan. Stejný hráč nebyl na konci prostředního dějství daleko od hattrick, ale ve vyložené šanci ho dokázal zastavit brankář Dallasu Ben Bishop. O vítězi zápasu tak bude muset rozhodnout třetí třetiny, případně prodloužení a samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Ještě minimálně jednou v této třetině se bude vhazovat, opět před zraky hostujícího Bena Bishopa.
     
    39:03
    Tak to byla skvělá akce! Clayton Keller vybídl Stepana ke skórování, útočník domácích už sahal po hattricku. Jenže Ben Bishop neskutečně ve stylu Dominika Haška zasáhl na zádech a zabránil inkasování. Pěkný hokejový okamžik.
     
    38:40
    Dallas zavezl puk za branku Hilla, tam byl ale důraznější Derek Stepan. Na druhou stranu to pak zkoušeli Keller a Stepan.
     
    38:16
    To se ale zatím nedaří, Kojoti pouze vyhazují na další zakázané uvolnění.
     
    38:14
    Tempo zápasu trošku opadlo a chtělo by to, aby jej někdo dostal zpátky na předchozí úroveň.
     
    37:41
    Tentokrát si hosté dobře pohlídali modrou obrannou čáru, takže nenechali projít dvojici hráčů Coyotes. Ale Dallas si ani tak zatím netvoří akce na druhou stranu.
     
    37:22
    Hosté se dostali do zbytečného ofsajdu. Ještě jedna komerční přestávka v tomto dějství, pak hned budeme pokračovat.
     
    36:52
    Klingbergova nebezpečná střela zpoza pravého kruhu. Adin Hill ji vyrazil před sebe, ale vypadla mu, takže hrozilo nebezpečí dorážky. Vše dopadlo dobře pro Coyotes.
     
    36:25
    Ozývají se také fanoušci Coyotes, kteří žádají další branku. Zatím si ale budou muset počkat.
     
    35:50
    Hosté to také zkoušejí aktivně, ale nedaří se jim zdaleka tolik jako v první třetině. Sledujeme trošku pasivnější část zápasu, hodně se hraje ve středním pásmu.
     
    35:20
    Radulov se snažil najít místo na průchod k brance, ale velmi rychle o puk přišel. Následně Arizona vyhazuje na zakázané uvolnění, docela zbytečně.
     
    34:42
    Ekman-Larsson ještě zakončil z dálky, ve stejnou chvíli je Dallas zpátky v plném počtu. Stav výsledku tedy zůstává beze změny.
     
    34:10
    Ještě stále se hostům nepodařilo vyhodit, tohle je zatím nejlepší domácí přesilovka dnešního utkání.
     
    33:53
    Goligoskiho ránu z dálky ještě zkoušel před brankovištěm tečovat Dvorak. Ale nepovedlo se mu to, protože Bishop zasáhl a kotouč nepustil. Opět se bude vhazovat před brankou Stars.
     
    33:24
    Nepříjemné dorážky na brankovišti Hvězd kryje Ben Bishop, nyní mu mohou hosté hodně děkovat. Arizona dělá vše pro to, aby jakýmkoli způsobem dostal puk do klece.
     
    33:00
    Max Domi to zkusil samostatným průnikem, ale sám proti dvěma bránícím hráčům Dallasu neměl moc velkou šanci. Také že brzy o kotouč přišel.
     
    32:46
    Postavení mimo hru Dallas Stars.
     
    32:39
    Coyotes si vybojovali faul a zahrají si první přesilovku ve druhé třetině. Dallaský Ritchie dostává menší trest za hákování. Dobrá šance pro Arizonu, jak se vrátit zpátky do vedení.
     
    32:37
    Nadále platí, že jsou domácí ve druhé třetině aktivnější.
     
    32:08
    Ekman-Larsson nahodil puk o zadní mantinel, ale nikdo z jeho spoluhráčů se k němu nedostal jako první. Potom už ale ano, rána z dálky minula klec.
     
    31:48
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, ale až po komerční přestávce. Pokračujeme za malý okamžik.
     
    31:20
    Sledujeme docela dlouhou pasáž bez přerušení. Domácí sice vyhodili puk přes všechny čáry, ale ještě s tečí, takže se nepíská zakázané uvolnění.
     
    30:50
    Stars opět nezvládli víc než vyhodit do středního pásma a vystřídat aspoň část formace. Málem z toho navíc byla další možnost Kojotů.
     
    30:16
    Rinaldo hledal na levé straně útočného pásma Kellera, ale mladíček v dresu Coyotes to měl ještě hodně daleko k brance na to, aby zakončoval.
     
    29:48
    Dallas není ve druhé třetině ani zdaleka tak hladový po vstřelení branky. Arizona je na jednou aktivnějším celkem na ledě, alespoň prozatím.
     
    29:15
    Arizona má puk na hokejkách za svou brankou, tohoto času využívá k dostřídání formací.
     
    28:34
    Už ovšem ano. Martinook najel na levý kruh a prověřil pozornost dallaského brankáře. Ten měl co dělat, ale nakonec dokázal kotouč pravým betonem vyrazit.
     
    28:00
    Už se znovu hraje a o aktivitu usilují domácí. Zatím docela dobře, musejí ale najít místečko, kudy dostat puk na klec. Bishop teď nemá moc práce.
     
    27:40
    Hill má po střele soupeře z dálky puk ve své moci, následuje první komerční přestávka této dvacetiminutovky.
     
    27:39
    Dallas se snaží být důrazný v rohu útočného pásma, jako třeba nyní Janmark. Ale k ničemu to nevedlo, Arizona nepovolila střelu na branku.
     
    27:08
    Bishop si zahrál s kotoučem, poslal jej dopředu na útočníky. Jeho spoluhráči se ale stejně dostali do ofsajdu.
     
    26:56
    Už se hra na ledě zase trošku uklidnila. Navíc sledujeme časté prohřešky typu zakázaného uvolnění, takže není k vidění tolik vyložených šancí. Ale co není, může být.
     
    26:20
    Zakázané uvolnění Dallas Stars, hra se vrací před Bishopa.
     
    25:56
    Hill vyjížděl z branky rozehrávat, pak ale uviděl rozjetého Radulova, a tak raději mířil zpět do klece. To se vyplatilo, všechny problémy vyřešila domácí obrana.
     
    25:06
    Na druhé straně to zase nenápadně zkoušel Hamhuis, ale ani on nebyl přesný. Sledujeme na začátku druhé části hodně útočná hokej, což je samozřejmě dobře.
     
    24:20
    Arizona je rázem o něco aktivnější. Duclair zkoušel vytáhnout puk z rohu před branku, jenže proti dvěma hráčům v bílém dresu neuspěl.
    22:47 Derek STEPAN - 2:2
     
    22:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Stejně jako první branka Arizony, také ta druhá padá hodně nečekaně a rychle. Domácí parta vyhrála vhazování v útočném pásmu, což byl základ úspěchu. Následovalo nahození hráče od modré čáry, které tečoval před brankovištěm DEREK STEPAN. Touto tečí trefil jen betony Bena Bishopa, ale z následné dorážky už se nemýlil. Před Stepanem zůstala více než polovina odkryté svatyně. Máme tedy opět vyrovnáno, z první velké šance Coyotes v prostřední části. Asistence: Max Domi, Jason Demers.
     
    22:30
    Johnsovo nahození od modré čáry nikdo nepřesměroval, a tak vůbec nešlo na branku. Poté Stars trošku zbytečně vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    22:16
    Hill měl co dělat, aby zabránil inkasování. Už ležel na ledě, když za něj hosté zkoušeli dorazit puk. Ale gólman Arizony ještě situaci ustál, ač to bylo hodně těsné.
     
    21:45
    Coyotes jsou kompletní a tohle oslabení zvládli. Mohou se po delší době znovu soustředit na útok. Zatím ale kotouč zůstává na hokejkách Dallasu.
     
    21:06
    Teď už se Arizoně podařilo vyhodit, polovina domácího oslabení je minulostí. Stars se ale jistě brzy vrátí napadat do útočného pásma.
     
    20:40
    Radulov střílel tvrdě od modré čáry, ale netrefil, napálil pouze mantinel za brankou Hilla.
     
    20:27
    Povedený zákrok Adina Hilla proti Jamiemu Bennovi. Hvězda Stars sice měla dobrou pozici, ale gólman domácích výtečně vytasil svou lapačku a přerušil hru.
     
    20:10
    Hosté ještě na začátku druhé části pokračují v přesilovce, a tak se Arizona musí bránit a dávat pozor na to, co se děje před jejím brankovištěm.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Blíží se začátek druhé třetiny. Dočkáme se v ní dalších branek. Herně je zatím o něco lepší Dallas, ale stále to je o jediný gól, takže se můžeme dočkat i zajímavého výsledku.
     
    Střely na branku po první třetině

    Arizona Coyotes: 12

    Dallas Stars: 10
     
    Více už se toho v první třetině nestane. Arizona šla sice brzy do vedení. Jenže potom hrála oslabení, znejistěla a hosté toho výborně využili. Nejdříve srovnal na 1:1 Jamie Benn, poté si domácí dali nešťastný vlastní gól. Uvidíme, co přinese další perioda.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Ještě před koncem první periody jedno vyloučení. Jason Demers je nucen odejít za katr, jelikož fauloval sekání. Takže šance pro Dallas Stars.
     
    19:24
    Dobrá střela Dereka Stepana po kombinaci s Kellerem. Jenže první jmenovaný z prostoru mezi kruhy trefil pouze připraveného Bena Bishopa do vyrážečky.
     
    19:03
    Začala poslední minuta zahajovací části, ani jedna strana teď nemá zájem tvořit si větší šance.
     
    18:28
    Pomalu se blížíme ke konci první třetiny. Martinook jel po levém mantinelu a hledal někoho volného. Jenže nenašel. Pak se někdo z obránců Coyotes zkoušel prosadit zakončením z dálky.
     
    17:58
    Další technický přestupek, tentokrát zakázané uvolnění Coyotes.
     
    17:25
    Klingberg zkoušel hledat někoho v bílém dresu před Hillem, ale nikdo tam nestál. A tak hráči Dallasu nezbývalo, než touš pouze odevzdat hráčům soupeře.
     
    17:10
    Dvě sekundy před návratem vyloučeného Methota Bishopa raději přerušuje hru. Je skoro jisté, že ani tuhle přesilovku Arizona nevyužije, opět si skoro netvořila šance.
     
    16:35
    Více než polovina domácí přesilovky je minulostí, Bishop stále bez větší práce. Pak se navíc Duclair dostal do ofsajdu.
     
    15:48
    Ekman-Larsson měl napřaženo na střelu. Pak ještě předložil puk k pravé tyči Dvorakovi. Druhý jmenovaný ale nedokázal najít ve výstroji Bishopa ani malou mezírku.
     
    15:19
    Také nyní Dallas okamžitě vyhazuje a Coyotes musí vymýšlet, jak se co nejrychleji vrátit zpátky do útočné třetiny.
     
    15:12
    Arizona půjde do druhé přesilovky v tomto zápase. Menší trest totiž dostane někdo z hostující strany, konkrétně Marc Methot za hákování. Uvidíme, zda už tahle domácí početní výhoda bude o něco lepší.
     
    14:59
    Ben Bishop vyjel hodně daleko z branky rozehrávat kotouč. A málem se mu to nevyplatilo.
     
    14:24
    Schenn měl solidní možnost, ocitl se volný na puku v mezikruží. Už to vypadalo, že by mohl kotouč pověsit do sítě, jenže potom mu přeskočil hokejku a bylo po šanci.
     
    13:38
    Dvorak a Rieder v kombinaci u levého mantinelu, jenže nakonec o puk v klíčové okamžiku přišli. Dallas je zatím ve své třetině hodně důsledný.
     
    13:16
    Ani jedna strana se teď překvapivě nikam netlačí. O překvapení možná chtěl usilovat Hamhuis, neměl ale nikoho do kombinace.
     
    12:25
    Rieder nahodil puk z dálky na branku a doufal, že jej ještě někdo v červeném dresu tečuje. To se ale nestalo, a tak se Bishop za letícím toušem jen ohlédl.
     
    12:17
    Kotouč někdo z hokejistů Dallasu vytečoval na tribuny, takže rozhodčí musejí přerušit hru a nařídí ve střední třetině nové buly.
     
    11:53
    Hill se musel zaskvět proti zakončení Shoreho z pozice na brankovišti. Potom ještě přišla nepříjemná střela jednoho z hostujících beků. Ale vše pro domácí dopadlo dobře.
     
    11:24
    Cousins a jeho šance, když se nečekaně uvolnil na pravém kruhu. Útočník Kojotů to zkoušel bekhendem, ale také on přestřelil. Měl navíc na zádech dva protihráče.
     
    10:40
    Po komerční přestávce už se znovu hraje. Arizona sice vyhrála buly v útočném pásmu, jenže Duclair následnou střelou hodně přestřelil horní tyčku.
     
    10:29
    Mohlo být vyrovnáno, Clayton Keller trefil z prostoru mezi kruhy tyčku Bishopovy klece!
     
    10:00
    Bishop musel likvidovat střelu z dálky, jeho spoluhráči pak vyhodili na zakázané uvolnění. V této situaci jim asi ani nic jiného nezbylo.
     
    09:28
    Arizona je očividně utlumená a nemůže se dostat na kotouč. A když už se jí to povede, tak o něj v pásmu brzy přijde.
     
    08:37
    Zakázané uvolnění Dallas Stars.
    07:04 Radek FAKSA - 1:2
     
    07:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hodně studená sprcha pro Arizonu. Sotva se domácí stačili otřepat z inkasování jednoho gólu, dostávají další. Nenápadná akce, která začala v obranné třetině Dallasu, dopadla nepříjemností pro Coyotes. Šťastlivcem tohoto okamžiku je český útočník RADEK FAKSA, jenž se jako poslední z hráčů Stars dotkl puk před tím, než si jej hokejista Coyotes srazil do vlastní sítě. Hodně smolný moment pro oblíbence domácího publika. Uvidíme, co se chystá dál. Asistence: Tyler Pitlick.
    06:23 Jamie BENN - 1:1
     
    06:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo velmi rychlé vyrovnání. Clayton Keller odešel na trestnou lavici a Dallas toho okamžitě využil, přesilovku proměnil takřka během pár sekund. Texaskému celku stačilo vyhrát vhazování před zařízením Hilla, rozebrat obranu Coyotes a poslat kotouč na JAMIEHO BENNA. Forvard Dallasu potom zůstal před brankovištěm úplně sám, gólmana Arizony si povodil a vymíchal. Pohledná trefa. Bez asistence.
     
    06:15
    Přesilovku si vyzkoušejí také hosté. Clayton Keller totiž inkasuje dvě minuty za hákování.
    05:50 Derek STEPAN - 1:0
     
    05:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    V přesilové hře v pěti proti čtyřem se sice Arizona Coyotes neprosadili, ale při plném počtu hráčů na ledě už ano. Domácí Dallas nijak nezatlačili. Stačil jim však jeden lepší přechod do útočného pásma, rychlá kombinace a hned je z toho úvodní branka duelu. Obránce Oliver Ekman-Larsson vypálil z pozice u levého kruhu, aby kotouč těsně před Bishopem ukázkově tečoval DEREK STEPAN. Tohle už gólman Stars mohl těžko zastavit. Hosté tak musejí dohánět. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
     
    05:10
    Hamhuis je zpátky na ledě, až na jednu lepší střelu si Arizona v přesilovce žádné možnosti nevytvořila. Dallas tedy vše ustál bez potíží.
     
    04:39
    Tohle už vypadalo mnohem lépe. Fischer se tlačil s pukem do Bishopova brankoviště, moc nechybělo, aby soupeřova brankáře šikovně přehodil.
     
    03:58
    Znovu velmi podobná situace. Sotva domácí zavezli kotouč za modrou čáru, už tam čekal někdo z hráčů Stars, aby se do akce vložil a touš vyhodil pryč.
     
    03:35
    Dallasu se hned na začátku početní nevýhody podařilo vyhodit přes všechny čáry, Coyotes se zatím k ničemu nedostali.
     
    03:00
    Přesně po třech minutách zápasu uvidíme první vyloučení. Za dvě minuty za držení si jede sednout hostující Oleksiak. Arizona tak má šanci zkusit prchnout do vedení.
     
    02:24
    Zatím se ani jedna strana vyloženě nikam netlačí, spíše se celky snaží trpělivě přecházet přes modrou čáru a hlavně nechtějí sekat hned od začátku chyby dozadu.
     
    01:59
    Po dalším buly pálil z dálky Hamhuis, avšak Hill skvěle připravil lapačku a zakročil.
     
    01:55
    Poprvé přerušená hra, vhazovat by se za pár okamžiků mělo ve středním pásmu.
     
    01:20
    Cousinsovo zakončení kousek nad ledem hostujícího gólmana nezaskočilo, dobře ho totiž viděl, a tak se na něj stihl připravit.
     
    00:55
    Na druhé straně obránce Ekman-Larsson vytvořil šanci pro Domiho. Útočník Arizony ale nemířil přesně, jinak by se mu možná podařilo Bishopa překvapit.
     
    00:20
    Adin Hill hned musel zasahovat, střelu totiž nenápadně vyslal Klingberg.
     
    00:07
    Jako první dnes uspěli na vhazování hosté z Dallasu, kteří ale nejdříve zavezli kotouč za svou branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Už si jen poslechneme hymnu a vše bude připraveno k úvodním vhazování tohoto zápasu.
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního utkání. Začneme zhruba za patnáct minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Demers, Goligoski, L. Schenn – Domi, Stepan, Rieder – Keller, Dvorak, Duclair – Crouse, Cousins, Fischer – Rinaldo, Kempe, Martinook.

    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Johns, Methot, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, B. Ritchie – Elie, Hanzal, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick.

    Rozhodčí: Luxmore, Charron – Gibbons, Heyer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vítejte u dnešního utkání National Hockey League. Budeme sledovat duel mezi Arizona Coyotes a Dallas Stars. Zatímco domácí čekají na první výhru sezóny, Dallasu se začalo dařit.
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) (1 + 1)
    Martin Hanzal (DAL) (1 + 0)
     
    Předchozí vzájemné utkání

    Týmy se naposledy potkaly jen před několika hodinami. Dallas Stars doma přivítali Arizona Coyotes, porazili je 3:1.
     
    ARIZONA COYOTES

    Mají patřit mezi černé koně letošního ročníku NHL, ale zatím to tak vůbec nevypadá. Místo aby Arizona proháněla jednoho favorita za druhým, schytává spoustu porážek. Coyotes okupují poslední stupínek Pacifické divize, jelikož doposud nevyhráli ani jediný zápas, na kontě jim svítí pouhý bod. Naposledy Kojoti prohráli právě na ledě dnešního vyzyvatele Dallas Stars, ještě předtím gratulovali k úspěchu Boston Bruins a také Detroit Red Wings. A co je nejzajímavější, Arizona protočila hned na úvod sezóny několik gólmanů. Letní posila Antti Raanta zatím nepředvedl nejjistější výkony, navíc je ze zdravotních důvodů mimo sestavu a nahradit jej musí méně zkušení kolegové. Podle dostupných informací nezasáhne ani do domácí bitvy proti Dallasu.

    Týmové statistiky Coyotes nyní táhne Max Domi (1 + 4), ale nejvíce branek zatím nastřílel mladíček Clayton Keller (3 + 1). Špatně na tom není ani další klubová naděje Tobias Rieder. Arizona už by potřebovala nutně vyhrát, jinak ji čekají hodně nepříjemné dotazy od fanoušků i novinářů.
     
    DALLAS STARS

    Hokejisté Dallasu nezačali novou sezónu zrovna nejlépe. Hned na úvod prohráli s nováčkem soutěže Vegas Golden Knights, aby o zápas později nezvládli ani bitvu s nedalekými St. Louis Blues. Stars měli problém dávat góly a celkově se jim nedařilo. Pak se postupně nastartovali. Z posledních čtyř střetnutí Hvězdy nezvládly jediné, a to když podlehly 1:4 Nashville Predators. Jinak si klub z Texasu věděl rady s Detroitem (4:2), Coloradem (3:1) a naposledy také Arizonou (3:1). Tyto výsledky týmu kouče Hitchcocka stačí na šest bodů v tabulce, což Dallas stále řadí do spodnější části Centrální divize. Rozestupy ale zatím nejsou velké. Stars pojedou na led soupeře po dvou domácích duelech, které oba zvládli. Takže rozhodně jsou posíleni čerstvými úspěchy.

    Kanadské bodování Dallas Stars vede útočník Tyler Seguin (3 + 2), který je zároveň nejlepším střelcem. Podobně se daří Johnu Klingbergovi (2 + 3) nebo Jamiemu Bennovi (2 + 2). Naopak mírně za očekáváním zůstává letní posila Alexander Radulov (1 + 2), jenž sice v dresu Stars oslavil první branku, ale tento gól vstřelil do odkrytého zařízení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Stepan (Ekman-Larsson, Keller), 23. Stepan (Domi, Demers), 47. Keller, 60. Keller (Dvorak, Stepan) – 7. Ja. Benn, 8. Faksa (Pitlick), 44. Johns, 49. Seguin (Ja. Benn, J. Klingberg), 58. Seguin (Ja. Benn, J. Klingberg)


    Arizona Coyotes: Hill (Domingue) – Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Connauton, Demers, Goligoski, L. Schenn – Domi, Stepan, Rieder – Keller, Dvorak, Duclair – Crouse, Cousins, Fischer – Rinaldo, Kempe, Martinook.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Johns, Methot, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, B. Ritchie – Elie, Hanzal, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick.

    Rozhodčí: Luxmore, Charron – Gibbons, Heyer

    Diváci: 11 225
    thejrc.org