Třinec – Plzeň 3:2 (po pr.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Chomutov – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 4:3 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 20.10.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:54 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:2
     
    54:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hosté jdou opět do vedení! JAROSLAV BEDNÁŘ si napravil chuť po neproměněném trestném střílení, když si počkal na kotouč na levém kruhu, švihem vystřelil a puk zapadl do horního růžku Čiliakovy brány. Asistence: Blaž Gregorc, Petr Koukal.
    50:29 Martin ERAT - 1:1
     
    50:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! V pokračující přesilové hře vzal celou situaci na sebe MARTIN ERAT! Brněnský útočník si vybruslil od mantinelu, na pravém kruhu se opřel do kotouče a ten propadl za Rybára, který se pouze zklamaně ohlédl za sebe. Asistence: Jakub Krejčík.
    24:00 Petr KOUKAL - 0:1
     
    24:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení a využívají přesilovou hru! Kotouč se po střele od modré čáry dostal na hokejku Bednáře, který jej vrátil do brankoviště, doputoval ale až na hokejku PETRA KOUKALA, který z pravého kruhu prostřelil Čiliaka. Asistence: Jaroslav Bednář, Blaž Gregorc.
    Marken.cz

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 51. M. Erat (J. Krejčík) – 24. Koukal (Jaroslav Bednář, Gregorc), 55. Jaroslav Bednář (Gregorc, Koukal)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, Štencel, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs – Zaťovič (A), Hruška, M. Erat (A) – Horký, L. Čermák (C), Vincour – T. Svoboda, V. Němec, Haščák – Mallet, Nahodil, H. Zohorna – Plášek.
    Mountfield HK: Rybár (J. Sedláček) – Gregorc, Cibulskis, Graňák, Rosandić, Vydarený, Pláněk – Šimánek, Dragoun, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Vopelka – Látal, Miškář, Jarůšek.

    Rozhodčí: Hejduk, Novák (SVK) – Kis, Rampír

    Diváci: 7504
    thejrc.org